Kendini bir anda boşanmanın içinde bulmak

seven insan bunu yapmaz sözüne inanmıyorsunuz fakat durumunuz tam da böyle bana göre. gerçekten seven kimsenin ailesini daha ön plana koyduğunu, aile konusundan evden kovduğunu, hamilelikte maddi konularda hep kavga çıkardığını, küstüğünü görmedim. hamileyken bir bebeğiniz olacağı düşüncesiyle bile insan gururundan, kibirinden vs vazgeçer zaten. en mutlu olacağınız zamanlardan birini zaten zor geçirmişsiniz, evliliğim bozulmasın düşüncesiyle de katlanmışsınız. ama adam evden gittiğiniz gibi dava açmış, bebeğini soruyor mu bari? eşiniz bu kadar kötü olmak için uğraşırken siz kendinizden fedakarlık etmişsiniz.. ne diyeyim. hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah devamında mutlu olursunuz

Baristiniz galiba konu sahibi, hayırlı olsun...Ben hala merak ediyorum bebeğiniz kaç aylık?
Piraye hanım;

Kendi kendinize yanlış çıkarımlar yapıyorsunuz sürekli rica ediyorum bir önceki yazdıklarımı tekrar okuyun.

Benim adıma konuşur gibi Barışma vs. diyerek buradaki insanlarında kafasını lütfen karıştırmayın.

Beni istemeyeni ben hiç istemeyeceğim. Dim dik duracağım. Bir önceki teşekkür mesajımda konumu bu düşüncede netleştirdiğim gayet anlaşılır.

Konuyu burada sonlandırıyorum Dilerim hayat hepimize güzellikler mutluluklar getirir, benim ve sitedeki tüm bayanların sıkıntılarını giderir.

Eşiniz sizi sevmiyor, sakın affetmeyin, hayatınıza bakın...

Bence şanslısınız ki davayı eşiniz açmış, çünkü bu tipteki adamlar genelde her türlü işkenceyi yapıp boşanmak istemeyen taraf oluyorlar. O yüzden diger arkadaşlarin da dediği gibi dik durun, karşı taraf pişman olacaktır ama geri adım atmayın siz de. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Allah yardımcınız olsun

Hadi sizi düşünmüyor, kendi el kadar bebeğini de düşünmüyor..
Sütünüz kesilir mi, psikolojiniz bozulur mu.
Hicbisey umrunda değil.
Tam olarak ne yaşadınız onu da anlayamadım ama..
Annesine ne dediniz, konu neydi vs.
Yine de çok zor, destek olacak kimseniz var mı bilemiyorum, inşallah vardir.
Desteksiz kalmayın.
Hayatınızın bundan sonrası çok daha güzel olsun inşallah..

Son defa konuşmak istediğinizi söyleyin yalvarmayin sadece çocuk için ne yapacağınızı konuşun yüz yüze gelince belki anlar hatasını diyeceğim sadece. Allah yardımcınız olsun.

Eşinizin sizi kovması üzerine evden ayrılmışsınız, anladığım kadarıyla. Aranızdaki meselelerde kim haklı bilemem ama tartışmalarda kucağınızda bebeğinizle sizi evden kovması büyük bir hata. Özrü kabul edilmeli, edilmemeli o ayrı bir mesele ama bu koşullarda hatasını anlamasını ve özür dilemesini beklemenizi doğal buluyorum.

Belki de boşanmak sizin için daha iyi olur, sıkmayın canınızı. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…