kendini bu ay hamile sananlar buraya

merhaba kızlar benimde adet günüm yarınn çok heyecanlıyım bu ay umutluyum bakalım her ay umut var ama bebek yok herşyin hayrlısı

Meraba canim insAllah hamilesindir.. Hakkimizda hayirlisi olsun. Napsak etsekte olacagi bir gun var ve o gune kadar sabretmeliyiz. Cok daraldim aglayasim geliyo her ay regl olunca

bende gergın olurum adetlıyken genelde de hep esıme sararım,,ama bu ay 1 hafta once oldum halıyle depresyona gıremedım esım bıle dıo kı sen adet oldun ama belırtılerın yokkı doktora gıdelım ıstersen dıo garıbım,,artık nasıl bır ezıyet yapıosam adama

klomen hakinda profosyonel olmus olan varmi aranizda..bu klomen ilaki yaninda igne yapilmalimidir ??? mecburimidir ???bana igneden soz edilmedi sadece 1 ay kullan sonra gel yanima dedi ,,,yurtdisinda yasiyorum burdami bi gariplik var acaba ufffff

klomen hakinda profosyonel olmus olan varmi aranizda..bu klomen ilaki yaninda igne yapilmalimidir ??? mecburimidir ???bana igneden soz edilmedi sadece 1 ay kullan sonra gel yanima dedi ,,,yurtdisinda yasiyorum burdami bi gariplik var acaba ufffff

merhaba kızlar benimde adet günüm yarınn çok heyecanlıyım bu ay umutluyum bakalım her ay umut var ama bebek yok herşyin hayrlısı

benimde adet günüm bugündü ama henüz bişey yok... umarım havalardan ertlememiştir. hamişimdir de mutlu olurum. ilk denememiz ama inşallah olur ya! isteyen herkese nasip etsin Allahımmm

klomen hakinda profosyonel olmus olan varmi aranizda..bu klomen ilaki yaninda igne yapilmalimidir ??? mecburimidir ???bana igneden soz edilmedi sadece 1 ay 5 gun kullan sonra gel yanima dedi ,,,yurtdisinda yasiyorum burdami bi gariplik var acaba ufffff

inanılmaz yemek yiyorum ben 2-3 gündür..belki inanmayacaksınız ama bugün her yemeğin ardından bi kornet yedim yani tam 4 adet..(( karnım davul gibi ama hala açım sanki..
yarın sabah kan testini yaptırmadan içim rahat etmeyecek(((

ınsallah hamılesındır dıyelım mı

canım keşke ya
ama ya psikolojik,ya reglim +10 günden fazla oldu gecikti diye,ya kasığımda belimde batmalar yüzünden,ya şu kireç gibi akıntı,yada 1 hafta önce minicik bikaç damla kan geldi onuda yerleşme kanaması diye kendime yutturdum diye hamileyim sanıyorum.. bekliyorum bakim((

ınsallah hamılesındır,,,eczaneden bı test alsaydın keske ,,uyku halın,agzında pas tadı,yada mıde ekşimesı falan yok mu

meraba bayanlar. adetim düzensiz. ya gecikir ya erkenden gelir. geçen nisan ayının 2 sinde adet olmuştum.bu ay yine gecikti ve ayın 12 sinde hastaneye gittim kan testi için 2,36 çıktı hamile değilsin dedi. hala adet olmadım. bugün kendim evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. hamilemiyim ki? bu arada bi tane 3 yaşında oğlum var.

uyku halim var ama yorgunluğa bağlıyorum..ya ne bilim acaba boşamı hevesleniyorum yarın belli olacak

ya acıkcası cok da umutlanmamak lazım,ben ıkı kez gebe kaldım( ama devamı gelmedı ) ama ıkısınde hıc bu ay kadar hamılelık hıssıyatına kapılmadıydım,bu seker hallerım bana sarmıo dedım kesın hamıleyım dedım adetıme 1 hafta varken adet oldm acıkcası sasırdım,,o yuzden sen yıne yaptıgın hareketlere dıkkat et agır kaldırma falan,ama cok da umıtlenme ,ınsallah hamılesındır

ay adet günlerimiz aynı senle,bende olmadım henüz...yarın bende kan testi yaptırıcam bakim ne çıkıcak,ama senin testte çift çıkmış iinşlh hakkınızda hayırlı olan olur

hamilesin canim tebrikler

canım çok haklısın ve çok tşk ederim umarım hamişimdir....birde göbişimde bi batma var şu an elimle bastırınca ağrıyor..regl olamadım diye olabilirmi dersin...

( yapı geregı bıraz negatıf dusuncelıyımdır bastan dıyım )

kan testınde hamıle degılsın dedılerse bence degılsındır,ıdrar testını yaptıkdan 5 dk sonra cıft cıkdı ıse bır daha test yap derım bozuk olma ıhtımalı var sonucta,ama 5 dk degılde 20 dk sonra ıkıncı cızgıyı gorrduysen zaman suresı cok oldugu ıcın guvenme derım cunku testın kagıdında da yazıo ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…