- 28 Şubat 2011
- 14.191
- 17.598
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.981
merhaba kızlar benimde adet günüm yarınn çok heyecanlıyım bu ay umutluyum bakalım her ay umut var ama bebek yokherşyin hayrlısı
A.selam hg cnm. Hayirlisi olsun bende regl oldum bu sabah. Cok sinirliyim en ufak biseye sinirleniyorum mutfak dagiliyo nerdeyse oturup agliycam dagildi diye. Ustelik toplayamiyorum nasil oluyosa hic duzenleyemiyorum oyle tembellestimki.. Napsam duzelmiyomus gibi geliyo. sinirimden esime bagirip cagirasim hakaret edesim geliyo
Ben cok sinirleniyorum bugun ovulasyon gunum iliski olsun su gun olsun diyerek dusunmeye..
merhaba kızlar benimde adet günüm yarınn çok heyecanlıyım bu ay umutluyum bakalım her ay umut var ama bebek yokherşyin hayrlısı
klomen hakinda profosyonel olmus olan varmi aranizda..bu klomen ilaki yaninda igne yapilmalimidir ??? mecburimidir ???bana igneden soz edilmedi sadece 1 ay 5 gun kullan sonra gel yanima dedi ,,,yurtdisinda yasiyorum burdami bi gariplik var acaba ufffff
inanılmaz yemek yiyorum ben 2-3 gündür..belki inanmayacaksınız ama bugün her yemeğin ardından bi kornet yedim yani tam 4 adet..(( karnım davul gibi ama hala açım sanki..
yarın sabah kan testini yaptırmadan içim rahat etmeyecek(((
ınsallah hamılesındır dıyelım mı
canım keşke ya
ama ya psikolojik,ya reglim +10 günden fazla oldu gecikti diye,ya kasığımda belimde batmalar yüzünden,ya şu kireç gibi akıntı,yada 1 hafta önce minicik bikaç damla kan geldi onuda yerleşme kanaması diye kendime yutturdum diye hamileyim sanıyorum.. bekliyorum bakim((
uyku halim var ama yorgunluğa bağlıyorum..ya ne bilim acaba boşamı hevesleniyorum yarın belli olacakınsallah hamılesındır,,,eczaneden bı test alsaydın keske ,,uyku halın,agzında pas tadı,yada mıde ekşimesı falan yok mu
Meraba canim insAllah hamilesindir.. Hakkimizda hayirlisi olsun. Napsak etsekte olacagi bir gun var ve o gune kadar sabretmeliyiz. Cok daraldim aglayasim geliyo her ay regl olunca
uyku halim var ama yorgunluğa bağlıyorum..ya ne bilim acaba boşamı hevesleniyorum yarın belli olacak
meraba bayanlar. adetim düzensiz. ya gecikir ya erkenden gelir. geçen nisan ayının 2 sinde adet olmuştum.bu ay yine gecikti ve ayın 12 sinde hastaneye gittim kan testi için 2,36 çıktı hamile değilsin dedi. hala adet olmadım. bugün kendim evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. hamilemiyim ki? bu arada bi tane 3 yaşında oğlum var.
meraba bayanlar. adetim düzensiz. ya gecikir ya erkenden gelir. geçen nisan ayının 2 sinde adet olmuştum.bu ay yine gecikti ve ayın 12 sinde hastaneye gittim kan testi için 2,36 çıktı hamile değilsin dedi. hala adet olmadım. bugün kendim evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. hamilemiyim ki? bu arada bi tane 3 yaşında oğlum var.
ya acıkcası cok da umutlanmamak lazım,ben ıkı kez gebe kaldım( ama devamı gelmedı ) ama ıkısınde hıc bu ay kadar hamılelık hıssıyatına kapılmadıydım,bu seker hallerım bana sarmıo dedım kesın hamıleyım dedım adetıme 1 hafta varken adet oldm acıkcası sasırdım,,o yuzden sen yıne yaptıgın hareketlere dıkkat et agır kaldırma falan,ama cok da umıtlenme ,ınsallah hamılesındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?