kendini bu ay hamile sananlar buraya

ayyy gözünaydın canım yaaa,darısı başımıza offfffffffff(
sagol canim insaallah sende hamilesindir
aaaayyy çok güzel bı haber bu..saglıkla dogsun ınsallah..senın bebiş gelırken,bızımkılerıde yollasaydı yaaa

amin canim
benimki biraz erken oldu benim kizim daha 10 aylik ve tekrar hamile kaldim rabbim kolaylik versin dusunuyorum nasil olcak diye ama cok uyumlu bikizim var insaallah zor olmaz simdi yasimda 31 oyuzden 2si bir buyur diye dusundum hep ama korkuyorum simdide

ben hıc heveslenmıyım,kesın hasta olurum bugun yarın..
öyle deme canım yaa..ben geciktiği için bu akşam hayıt çayı içicem bakim gelecekmi..gelirse sinir bozucu

Canım oda hamilelik belirtilerinden biri inş öylesindir.

canım benim inşlh..Allahım hayırlısını versin dualarınızı esirgemeyin emi:)

öyle deme canım yaa..ben geciktiği için bu akşam hayıt çayı içicem bakim gelecekmi..gelirse sinir bozucu

canım benim inşlh..Allahım hayırlısını versin dualarınızı esirgemeyin emi:)

hamilelikten supheleniyosan hayit icme istersen belki hamilesindir bebege zarari olmasin

bende hamıle sanmayı bırakın baya kesın hamleyım dıodum belrtı cok yasadm cunku psıkolojık degldı belrtıler ne bılmyrum kan testı yaptrdım 0.100 hayal kırıklgna ugradım adetten de gelen gden yok umutlanmalımıyım bılmyrum ama umutlanrsam yıne hayal kırıklgna ugrarm dıe cok korkuorum offf ne zor iş bu ya

senle aynıyız canım kaç gün oldu adetin geçeli

canim umutsuzluga kapilma bende evlendigim ilk sen hep husrandi ama sonra rabbim ust uste verdi insaallah herkesede nasip eder

gebelik testi yaptinmi akintinin cok olmasi hamilelik belirtisi ben ondan anliyorum oyle bende gogus sismesi hassasiyet felan olmuyo cunku bide cok sinirli oluyorum
yapmadım canım yarın kısmetse kan testi yaptırıcam,benim regl olurkende göğsüm felan hiç şişmez ama stresli olurum bende:)
aynı şeyleri hissediyorum canm, dayanamayıp test yaptım (bat'a 2 gün var ) negatif. erken gebelik testi de negatif. akıntı bende de var ama.... korkuyorum yine negatif olacak diye
canım inşlh pozitiftir,dua edelimde

gebelik testi yaptinmi akintinin cok olmasi hamilelik belirtisi ben ondan anliyorum oyle bende gogus sismesi hassasiyet felan olmuyo cunku bide cok sinirli oluyorum

tebrik ederim canım sağsağlım bebeğine kavuşmanı diliyorum.bende inanılmaz bir akıntı var beyaz ayrıca en ufak şeye ağlar oldum. duygusallaştım çok . hemen sinirleniyorum 2 gündür bir garibim bugün hastalanmam gerekiyordu. ama daha gelmedi ayrıca 2 gün önceki idrar testim negatif çıkmıştı

kızlar bende de akıntı var ama adetten önce oluyordu. ama bu ay daha çok oldu gibi bide kaşıntı var! nedir bu yahuuu

cnm inşallah hamilesindir ama kan testide kesin sonuç malesef ki .. Benim de evliliğimin 5.ayında bi 15 günlük gecikmem oldu dedim kesin hamileyim ama kan testi sonucu 0,1 olmadı ama bildiğim kadarıyla butür gecikmeler herhangi bi sağlık sorunu yoksa rahim kendini anneliğe hazırlıomuş bu bile güzel hiç moralini bozma inşallah olur

Canim ya deme öyle lütfen kiz

kız yok öyle aglamaklı yazdıgıma bakma,hamıle olduguma ınandıgım kadar,hıc ınanmayan bı yanımda var..oyuzden suan herseyı adete yoruyorum,karın agrımda basladı ooohh daha ne olur bana..menapoza kadar her ay adet görmeye devam

kızlar bende de akıntı var ama adetten önce oluyordu. ama bu ay daha çok oldu gibi bide kaşıntı var! nedir bu yahuuu

vajiinal enfeksiyon olabilir fazla ilerlemeden kadın doğum uzmanına görünmelisin.. evli isen fitil falan verecektir. düzenli kullanman gerekir aman geçer deme mutlaka gitmelisin ayrıca bugünlerde daha dikkat et iç çamaşırlarını mutlaka ütüle ağ kısımlarını..

amin sagol canim insaallah hamilesindir bendede hepsi oldu akinti sinir aglama benim testler nedense cikiyo battan once ogrendim ama esim doktordesinde oyle inanalim sendeki durum regli halin deyip durdu dun doktor soyleyincede sevindi durdu cok istiyo sanki kizi kocaman olmus gibi

randevu aldım canım saol her türlü gitcem. çünkü bu aralar bel agrım baş dönmem ve iştah çookk. bugün adet günüm. bakalım duruma göre hareket etcem. umarım adet olmamda hamileyimdir :))

kizlar ben kacar yine kendinize iyi bakin ve merakla bekliycem sonuclarinizi insaallah hamilesinizdir rabbim her isteyene bu duyguyu tatdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…