- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.941
sagol canim insaallah sende hamilesindirayyy gözünaydın canım yaaa,darısı başımıza offfffffffff(
aaaayyy çok güzel bı haber bu..saglıkla dogsun ınsallah..senın bebiş gelırken,bızımkılerıde yollasaydı yaaa
öyle deme canım yaa..ben geciktiği için bu akşam hayıt çayı içicem bakim gelecekmi..gelirse sinir bozucuben hıc heveslenmıyım,kesın hasta olurum bugun yarın..
Canım oda hamilelik belirtilerinden biri inş öylesindir.
öyle deme canım yaa..ben geciktiği için bu akşam hayıt çayı içicem bakim gelecekmi..gelirse sinir bozucu
canım benim inşlh..Allahım hayırlısını versin dualarınızı esirgemeyin emi:)
ben hıc heveslenmıyım,kesın hasta olurum bugun yarın..
bende hamıle sanmayı bırakın baya kesın hamleyım dıodum belrtı cok yasadm cunku psıkolojık degldı belrtıler ne bılmyrum kan testı yaptrdım 0.100 hayal kırıklgna ugradım adetten de gelen gden yok umutlanmalımıyım bılmyrum ama umutlanrsam yıne hayal kırıklgna ugrarm dıe cok korkuorum offf ne zor iş bu ya
bende hamıle sanmayı bırakın baya kesın hamleyım dıodum belrtı cok yasadm cunku psıkolojık degldı belrtıler ne bılmyrum kan testı yaptrdım 0.100 hayal kırıklgna ugradım adetten de gelen gden yok umutlanmalımıyım bılmyrum ama umutlanrsam yıne hayal kırıklgna ugrarm dıe cok korkuorum offf ne zor iş bu ya
yapmadım canım yarın kısmetse kan testi yaptırıcam,benim regl olurkende göğsüm felan hiç şişmez ama stresli olurum bende:)gebelik testi yaptinmi akintinin cok olmasi hamilelik belirtisi ben ondan anliyorum oyle bende gogus sismesi hassasiyet felan olmuyo cunku bide cok sinirli oluyorum
canım inşlh pozitiftir,dua edelimdeaynı şeyleri hissediyorum canm, dayanamayıp test yaptım (bat'a 2 gün var ) negatif. erken gebelik testi de negatif. akıntı bende de var ama.... korkuyorum yine negatif olacak diye
gebelik testi yaptinmi akintinin cok olmasi hamilelik belirtisi ben ondan anliyorum oyle bende gogus sismesi hassasiyet felan olmuyo cunku bide cok sinirli oluyorum
hamilelikten supheleniyosan hayit icme istersen belki hamilesindir bebege zarari olmasin
yapmadım canım yarın kısmetse kan testi yaptırıcam,benim regl olurkende göğsüm felan hiç şişmez ama stresli olurum bende:)
canım inşlh pozitiftir,dua edelimde
insaallah yarin guzel haberi alirsin
Canim ya deme öyle lütfen kiz
kızlar bende de akıntı var ama adetten önce oluyordu. ama bu ay daha çok oldu gibi bide kaşıntı var! nedir bu yahuuu
tebrik ederim canım sağsağlım bebeğine kavuşmanı diliyorum.bende inanılmaz bir akıntı var beyaz ayrıca en ufak şeye ağlar oldum. duygusallaştım çok . hemen sinirleniyorum 2 gündür bir garibim bugün hastalanmam gerekiyordu. ama daha gelmedi ayrıca 2 gün önceki idrar testim negatif çıkmıştı
vajiinal enfeksiyon olabilir fazla ilerlemeden kadın doğum uzmanına görünmelisin.. evli isen fitil falan verecektir. düzenli kullanman gerekir aman geçer deme mutlaka gitmelisin ayrıca bugünlerde daha dikkat et iç çamaşırlarını mutlaka ütüle ağ kısımlarını..
randevu aldım canım saol her türlü gitcem. çünkü bu aralar bel agrım baş dönmem ve iştah çookk. bugün adet günüm. bakalım duruma göre hareket etcem. umarım adet olmamda hamileyimdir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?