- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.961
inşllh cnm bnde adet günümü bekliyorum olmamayı tbikide :)) inşlhh hamişizdir :)
amin sagol canim insaallah hamilesindir bendede hepsi oldu akinti sinir aglama benim testler nedense cikiyo battan once ogrendim ama esim doktordesinde oyle inanalim sendeki durum regli halin deyip durdu dun doktor soyleyincede sevindi durdu cok istiyo sanki kizi kocaman olmus gibi
inşallahh canım benim...
bnde baş dönmesi fakan yok amahafta sonu doktorumuz bir güzel tertermiz bir yumurtan var dedi ama emin olamadı şaşırdı sadece hatta geçen ay adet gördün mü dedi bnde evvet dedim ii dedi şimdi bi bekleyelim adetini dedi folik asit verdi zaten 2 - 3 ay önce veriyorlar yarın kan tahlilimi alacağım...
kız yok öyle aglamaklı yazdıgıma bakma,hamıle olduguma ınandıgım kadar,hıc ınanmayan bı yanımda var..oyuzden suan herseyı adete yoruyorum,karın agrımda basladı ooohh daha ne olur bana..menapoza kadar her ay adet görmeye devam
kızlar aklınızda bulunsun annemin bi lafı vardır bi ay erken adet olursun bi ay geç adet olursun sonra bi bakmışsın hamiş kalmışsın der bana...ben geçen ay erken oldum normalde asla şaşmaz günüm annem böle söledi...şuan bi elmde sigara bi elimde türk kahvesi var adetede 4 gün( ümidim var ama bi yanımda yok diyorki halen elimde sigara var (
hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallahhh.
yani desene ayniyiz
biz kesin ultrasonda görsek ilk sefer doktora deriz hadi yaaa yok ya iyi bakin o kist mist olmasin
oda der al kendin bak cok iyi biliyorsan,deriz heee ver bakarim..
peeeeeeeeeh sen bu yola baslarken biz coktan dönmüstük bile bu yoldan..
valla arkadaşlar ben ilk kızıma o ay içime doğdu ve hamile olduğumu öğrendim bakalım kırmızılar gelicekmi angel senin geçmiş canım artı silikte çıkmış hamile olabilirsin tatlım
heee kız bunlar bize kistimizi de bebek dıye yutturmaya calısırlar..yok öyle dunya ben burda doguracagım kistin ceyızını bıle hazırlıyorum..sonrada çikolata kıstım için hayırlı bi fıstık bulacaz
senle aynıyız canım kaç gün oldu adetin geçeli
cnm inşallah hamilesindir ama kan testide kesin sonuç malesef ki .. Benim de evliliğimin 5.ayında bi 15 günlük gecikmem oldu dedim kesin hamileyim ama kan testi sonucu 0,1 olmadı ama bildiğim kadarıyla butür gecikmeler herhangi bi sağlık sorunu yoksa rahim kendini anneliğe hazırlıomuş bu bile güzel hiç moralini bozma inşallah olur
yok canm umuudum yok zaten de adet gelmedıkce ınsan acaba ne dıe dusunp dryo yoksa bu sonuca umudum yok yani
Naber kizlar..Nasil gidiyor calismalar
slm herkese,,,
walla bende calısma yok 6 gundur uslu cocuklarız bız bu gıdısle bı 4 gun daha olmaz bu ay ılgınc bı adet surecım oldu,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?