kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar aklınızda bulunsun annemin bi lafı vardır bi ay erken adet olursun bi ay geç adet olursun sonra bi bakmışsın hamiş kalmışsın der bana...ben geçen ay erken oldum normalde asla şaşmaz günüm annem böle söledi...şuan bi elmde sigara bi elimde türk kahvesi var adetede 4 gün( ümidim var ama bi yanımda yok diyorki halen elimde sigara var (

canım ya mutluluğunuz daim olsun inşallah :) Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize . artık daha dikkatli olman lazım kızın daha küçükmüş tepkiler verebilir sana bedenine korunman lazım :) benim kuzenlerimin arasında 1 yaş var abisi kıskançlıktan annesinin karnına tekme atıyodu gelmesin o die :) sende dikkatli ol tatlım

inşallahh canım benim...

bnde baş dönmesi fakan yok ama hafta sonu doktorumuz bir güzel tertermiz bir yumurtan var dedi ama emin olamadı şaşırdı sadece hatta geçen ay adet gördün mü dedi bnde evvet dedim ii dedi şimdi bi bekleyelim adetini dedi folik asit verdi zaten 2 - 3 ay önce veriyorlar yarın kan tahlilimi alacağım...

hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallahhh.

yani desene ayniyiz

biz kesin ultrasonda görsek ilk sefer doktora deriz hadi yaaa yok ya iyi bakin o kist mist olmasin

oda der al kendin bak cok iyi biliyorsan,deriz heee ver bakarim..

peeeeeeeeeh sen bu yola baslarken biz coktan dönmüstük bile bu yoldan..

hamile kalmak için çaba sarf ederken hala elimde sigara var demene çok üzüldüm. eğer hamileysen 3 haftalık 2 haftalık olabilir bebeğin ona zarar verebilirsin.

heee kız bunlar bize kistimizi de bebek dıye yutturmaya calısırlar..yok öyle dunya ben burda doguracagım kistin ceyızını bıle hazırlıyorum..sonrada çikolata kıstım için hayırlı bi fıstık bulacaz

yok canm umuudum yok zaten de adet gelmedıkce ınsan acaba ne dıe dusunp dryo yoksa bu sonuca umudum yok yani

slm herkese,,,

walla bende calısma yok 6 gundur uslu cocuklarız bız bu gıdısle bı 4 gun daha olmaz bu ay ılgınc bı adet surecım oldu,,,,

A.selam hg cnm. Hayirlisi olsun bende regl oldum bu sabah. Cok sinirliyim en ufak biseye sinirleniyorum mutfak dagiliyo nerdeyse oturup agliycam dagildi diye. Ustelik toplayamiyorum nasil oluyosa hic duzenleyemiyorum oyle tembellestimki.. Napsam duzelmiyomus gibi geliyo. sinirimden esime bagirip cagirasim hakaret edesim geliyo
Ben cok sinirleniyorum bugun ovulasyon gunum iliski olsun su gun olsun diyerek dusunmeye..

merhaba kızlar benimde adet günüm yarınn çok heyecanlıyım bu ay umutluyum bakalım her ay umut var ama bebek yok herşyin hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…