kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım çok haklısın ve çok tşk ederim umarım hamişimdir....birde göbişimde bi batma var şu an elimle bastırınca ağrıyor..regl olamadım diye olabilirmi dersin...

buyuk bı ıhtımalle regl olmadıgın ıcındır,adet oncesı ve adetlıyken bagırsaklar cok calısır ,eger gecıkme olduysan halıyle bagırsakların cok calısmaz halıyle gaz sancısı bıle olabılır,,

( hamiş değilim o zaman dimi

walla arkadasım o kadar kesın bıse denmez bellı olmaz bu rahımın ısı ,,
annem derkı korunmayı bıraktıgınız andan ıtıbaren hamıleymıs gııbı hareketlerınıze dıkkat edın der,,
sende aynısını yap sonucda ınsallah hamılesındır ,,,,ama cok umutlanıpda kırmızıları gordugunde aglamanı ıstemem
o yuzden moralını bozma ama cokda umıtlenme ,,,

ay adet günlerimiz aynı senle,bende olmadım henüz...yarın bende kan testi yaptırıcam bakim ne çıkıcak,ama senin testte çift çıkmış iinşlh hakkınızda hayırlı olan olur

yarın bende gidicem doktora. sabaha 8,30 a randevu aldım bakaılm ne olacak canım. dış gebeliktir yada boş gebeliktir diye korkuyorum . hamileysemde çok yenidir sanırım

ıyıde hamılesın dıyonusda kan testınde 24 saatlık hamıle olsa bıle cıkıyo,,ıdrar testınde ıse adetın uzerınden 1 hafta ( en az ) veya 2 hafta gecmıs olması gerekıyo 2 gun oncekı kan testınde negatıf cıktıysa ıdrar testınde net olmayan bı cızgı var ne yanı ıdrar testıne mı guvencez bu durumda ?
ıkı secenek var ya hastanede testler karıstı ,, yada ıdrar testının bozuk ( bıde ne kadar bekledıkden sonra ıkıncı cızgı cıkdı 5 dk sonra mı ?

evet baya sonradan çıktı çizgi. bende anlamadım. yarın sabah belli olur heralde. kafam karışık

çok haklısın canım...bakalım yarın öğrenicem inşlh
yarın bende gidicem doktora. sabaha 8,30 a randevu aldım bakaılm ne olacak canım. dış gebeliktir yada boş gebeliktir diye korkuyorum . hamileysemde çok yenidir sanırım
bende 9 a aldım canım..hayırlısı inşlh..

önce 2nci çizgi silik çıktı sonra kayboldu. ardından köşeye bıraktım ve dışarı çıktım. eve geldiğimde yani bi saat sonra falan bi baktım çift çizgi olmuş. acaba geç döllenme olmuş olabilr miki? adetlerim çok düzensiz ya

Son düzenleme:

:)) o kadar bekledıkden sonra garıbım ıdrar mutasyona ugramıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…