kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben her ay öyle umut ediyorum...sonra kırmızılar yerleşiyor...inşallah seninki gerçek yerleşmedir kuzum :)

inşallah canımcım ama benim geldiği gibi adetim kırmızı yada kahve gelir ama yoğun bu şekilde leke gibi değil aman ya bu ay topik açtım iiice sıyırdım kafayı nerden bu ay hamile sandımki kendimi tatlım senin neoldu doktor sonucun

baktı rahim duvarım normale dönmüş...kist falan yokmuş...hormonlarım normalmiş...klomen verdi 5 gün kullanıcam ama sonra bir iğneden bahsetti...pazartesi kontrole gidicem...klomen ne olaki...

baktı rahim duvarım normale dönmüş...kist falan yokmuş...hormonlarım normalmiş...klomen verdi 5 gün kullanıcam ama sonra bir iğneden bahsetti...pazartesi kontrole gidicem...klomen ne olaki...

eee iiii bi problem yokmuş şükür klomen yumurta açtlasın die mi verilior acaba valla ben kullanmadım ama bi bakalım netten merak ettim şimdi

bana 5 gün kullan gel dedi...demek hızlandırıcak...sonra coşkulanın dicek... olmadı aşılama diyorda o beni tiksindirtiyor ya...kendi kendime diyorum ula bu ilk çocuk olurda sonra peşine kazayla çocuk olursa ...ne söylenirim varya

öle olur zaten bi arkadaşım tüp bebek yaptırdı ardından kendiliğinden hamile kaldı ikinciye

beyazlım hoşgeldin canım tatlım seni bugün üzdüm dimi kusura bakma tatlıcım

hosbulduk canimmmm

yok ya bosver olabilir önemli olan konusup halettik.

insan hassas olunca yanlis anliyabiliyor bu cok normal hepimizde biraz gerginiz yok adet olcam mi yok acaba dogru günü tutturdum mu, ya kacirdiysam,eeee birde adet gecikince insanin ici icine sigmiyor

bak ben diyom mesela eger bu ay olduysa bile dün doktor nasil görsün ki 2-3 günlükken

evet canım haklısın tekrar özür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…