- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.041
sürekli aklımda az önce ilk klomenimi içtim..bakalım ne olacak....rabbim zamanını bilir yarabbim benim...bizim gibi isteyen kullarını geri çevirme...hayırlı sağlıklı ..eksiksiz noksansız evlatlar nasip et...amin
kızllaaar nasılsınııııız??
ya benim sol gögsüm cok acıyoooooo
ikisi de acıyo dokunamıyorum resmen..
kasıklarımda agrıyoooo
bata kaldı 5 gün
hadi hayırlısı inşalalh hamişsin
bide cok gerginim eşime cok sinirli ve uzak davranıyorum
hiç mutlu değilim
sinirliyim
ooffff ne zaman hep mutlu olucam beenn
bu hayat bana iyi gelmiyor..
acaba??
hamişlikten kesin değlidir yaa benim kadar umutsuz stressli sinirli bi insandan bi bebek cıkmaz...
kesin bat geliyodur belkide erken gelcek...
bende çok gerginim hiç mutlu değilim...ama mutlu gibi davranmaya çalışıyorum....birde tek dert çocuk olsa...offf offf...valla omuzlarım kulunç oldu stresten...kas gevşetici içemem neden hamile olmama etki edebilir...bilmemne falan filan
canim al bendende o kadar cok kafaya takarim herseyi
düsünürüm o ne der bu ne der
ve korkarim issiz gücsüz kalmaktan , sinirde var
ooof of
kizlar ben kaciyorum
sizlere güzel sohpetler ve fazla heyecan yapmayin hayali gebeliginize zarar vermeyinnnnnnnnn
bende dikkat edecem söz
Selammm ruhlari bozulmus bacilarim
naber?
Canim benim Insallah yaaaaaaaaaaaaaaa
canim dur hele dereyi görmeden pedleri ortaya koyma
belkide gelmez kiz,hatta gelmezzzzz gelmezzzzzzzzzzzzzzz
pozitif olalim,Insallah gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gelmesinnnnnnnnnnn
bence adetlıyken kımse sana bulasmaz rahat ol,karnını gere gere aç
kizlar ben kaciyorum
sizlere güzel sohpetler ve fazla heyecan yapmayin hayali gebeliginize zarar vermeyinnnnnnnnn
bende dikkat edecem söz
yaw internetim gitti...kafayı yiyordum heee...tam muhabbetin ortasında internetmi gider kardeşim....yoncamel hoşgeldin kuzunaberrrr
hoşbuldukk tatlummm benm nası olayım baya yorgunummmm ve bugün şunu farkettimmm hep birlikte hamilelik konusunda o kadar çok bilgi edinmişizki bugün kayınvalidemin gününe yardıma gittim yeni geldik eve orda iki hamile vardı ve onlara baya bi bilgili şeyler sundumm :)) sen nasılsınnn bu arada angel im
iyiyim klomen verdi doktor içtim..herşeyim normalmiş..eşimde biraz sorun var gibi..kür uyguluycam ona..
maşşallahhhh tatım çok sevindimmmm bitanemmmm , inşallahh kür ile atlatırsınız onuda ve inşallah inanıyorum en kısa zamanda kavuşucaksın dileğine güzelimm aminnnnnbide bugün iki hamilenin yanında sevdiğim bi arkadaşımdan da hamile haberi aldım valla tez yazıcam mayıs ayı hamilelik ayımı yoksa bahar mı bunun mevsimi gibi..
bende anlamıyorum bu işten birşey...ya birde uyuz oluyorum incecik badi giyiyorlar kocaman göbek pörtlemiş dışarı..iğreniyorum bakarken...
bende bu inceceik badi konusunda sana katılıyorummmmmm zatennn gösterilmeden saklanması daha usuluymüş duyduğuma göre bende hamile kalırsam gizlicem pek göstermicem öle
bende anlamıyorum bu işten birşey...ya birde uyuz oluyorum incecik badi giyiyorlar kocaman göbek pörtlemiş dışarı..iğreniyorum bakarken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?