kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızllaaar nasılsınııııız??
ya benim sol gögsüm cok acıyoooooo
ikisi de acıyo dokunamıyorum resmen..
kasıklarımda agrıyoooo
bata kaldı 5 gün

bide cok gerginim eşime cok sinirli ve uzak davranıyorum
hiç mutlu değilim
sinirliyim

ooffff ne zaman hep mutlu olucam beenn
bu hayat bana iyi gelmiyor..

bide cok gerginim eşime cok sinirli ve uzak davranıyorum
hiç mutlu değilim
sinirliyim

ooffff ne zaman hep mutlu olucam beenn
bu hayat bana iyi gelmiyor..

bende çok gerginim hiç mutlu değilim...ama mutlu gibi davranmaya çalışıyorum....birde tek dert çocuk olsa...offf offf...valla omuzlarım kulunç oldu stresten...kas gevşetici içemem neden hamile olmama etki edebilir...bilmemne falan filan

acaba??
hamişlikten kesin değlidir yaa benim kadar umutsuz stressli sinirli bi insandan bi bebek cıkmaz...
kesin bat geliyodur belkide erken gelcek...

canim al bendende o kadar cok kafaya takarim herseyi

düsünürüm o ne der bu ne der

ve korkarim issiz gücsüz kalmaktan , sinirde var

ooof of

kizlar ben kaciyorum

sizlere güzel sohpetler ve fazla heyecan yapmayin hayali gebeliginize zarar vermeyinnnnnnnnn

bende dikkat edecem söz

aaa öylemiymiş etki eder mi ? bilmiyordum...
iyi sen yine davranmaya calısıyorsun ben onu da yapamıyorum
beterin beteri vaaar
haline sükret dostumm
o kadar özenirim ki
dünya kadar derdi olupta hiç belli etmeyeneee...

canim al bendende o kadar cok kafaya takarim herseyi

düsünürüm o ne der bu ne der

ve korkarim issiz gücsüz kalmaktan , sinirde var

ooof of

aynen o ne düşünüyor onun aklından ne geciyor
insanlar sanki hep kötü düşünceliymiş iyi niyetli insan yokmuş gibime geliyor artıkk
manyak oldum sanırım beeenn

kizlar ben kaciyorum

sizlere güzel sohpetler ve fazla heyecan yapmayin hayali gebeliginize zarar vermeyinnnnnnnnn

bende dikkat edecem söz

bişey olmaz bunca derde ragmen zaten varsaa ooo ooo

bence adetlıyken kımse sana bulasmaz rahat ol,karnını gere gere aç

kızlar bugün ben nete pek giremedim kayınvalidemin günü vardı ona yardımdaydım şimdi geldik eve veee sevili beyazlım milancım ve angel harikasınız siz cancağazlarımmm baby lerim benimmm :)

yaw internetim gitti...kafayı yiyordum heee...tam muhabbetin ortasında internetmi gider kardeşim....yoncamel hoşgeldin kuzu naberrrr

hoşbuldukk tatlummm benm nası olayım baya yorgunummmm ve bugün şunu farkettimmm hep birlikte hamilelik konusunda o kadar çok bilgi edinmişizki bugün kayınvalidemin gününe yardıma gittim yeni geldik eve orda iki hamile vardı ve onlara baya bi bilgili şeyler sundumm :)) sen nasılsınnn bu arada angel im

iyiyim klomen verdi doktor içtim..herşeyim normalmiş..eşimde biraz sorun var gibi..kür uyguluycam ona..

iyiyim klomen verdi doktor içtim..herşeyim normalmiş..eşimde biraz sorun var gibi..kür uyguluycam ona..

maşşallahhhh tatım çok sevindimmmm bitanemmmm , inşallahh kür ile atlatırsınız onuda ve inşallah inanıyorum en kısa zamanda kavuşucaksın dileğine güzelimm aminnnnn bide bugün iki hamilenin yanında sevdiğim bi arkadaşımdan da hamile haberi aldım valla tez yazıcam mayıs ayı hamilelik ayımı yoksa bahar mı bunun mevsimi gibi..

bende anlamıyorum bu işten birşey...ya birde uyuz oluyorum incecik badi giyiyorlar kocaman göbek pörtlemiş dışarı..iğreniyorum bakarken...

bende anlamıyorum bu işten birşey...ya birde uyuz oluyorum incecik badi giyiyorlar kocaman göbek pörtlemiş dışarı..iğreniyorum bakarken...

bende bu inceceik badi konusunda sana katılıyorummmmmm zatennn gösterilmeden saklanması daha usuluymüş duyduğuma göre bende hamile kalırsam gizlicem pek göstermicem öle

bende bu inceceik badi konusunda sana katılıyorummmmmm zatennn gösterilmeden saklanması daha usuluymüş duyduğuma göre bende hamile kalırsam gizlicem pek göstermicem öle

edep dışı yaw...ortam abazan kaynıyor...geçen birde yarı transparan olanından gördümki yuhaa dedim...benim bile dikkatimi çekiyorsa varsın erkekleri düşün...hani olayın dini açısını katmıyorum...katarsam hahahah

Kizlar acil.. Aranizda ovulasyon icin hap kullanan oldumu. doktor adetin ilk gunu icilcek 3 gun ara verilcek dedi. Ama doktordan ciktim adetim kesildi adetim 1 gun bile surmedi. Simdi iciy

immi yardim edin
angel im tatlım pampişim bu konud ayardım istiyo benim bi bilgim yok senin varmı acaba şansımız mayıs ayı olsu göbüşler dolsun sayfasında yazmıştı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…