- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.061
edep dışı yaw...ortam abazan kaynıyor...geçen birde yarı transparan olanından gördümki yuhaa dedim...benim bile dikkatimi çekiyorsa varsın erkekleri düşün...hani olayın dini açısını katmıyorum...katarsamhahahah
valla benimki 5. günden itibaren 5 gün içilecek...onu keşfedemedim henüz sanırım yakında onuda öğrenicemKizlar acil.. Aranizda ovulasyon icin hap kullanan oldumu. doktor adetin ilk gunu icilcek 3 gun ara verilcek dedi. Ama doktordan ciktim adetim kesildi adetim 1 gun bile surmedi. Simdi iciy
immi yardim edin
angel im tatlım pampişim bu konud ayardım istiyo benim bi bilgim yok senin varmı acaba şansımız mayıs ayı olsu göbüşler dolsun sayfasında yazmıştı sanırım
Arkadaslar bu topigi cok sevdim, cok ictensiniz, keyiflidiniz.. Hamilelik yolunda ilerleyenler icin umut kaynagi.. Eminim en kisa surede burdaki her adayin guzel haberlerini alicaz. Benim de BAT'a 6 gun kaldi, elimde gittigidiyrdan satilan lab.. Marka ultra hassas test var,Yarin sabah ilk idrarla bi yapicam bakalim.. Belirti olarak iliskiden sonra 7 gunde bisey olmaz sanirim:) ama yumurtlama ertesi 2 gun kadiklarimda pirpirpir bisiler oldu cok farkliydi, bide bugun kasiklarimda hafifce agri basladi ama cok fena gazim da var, acaba gaz kadiklarda agri hissine neden olur mu ki???
valla benimki 5. günden itibaren 5 gün içilecek...onu keşfedemedim henüz sanırım yakında onuda öğrenicem
olur anam olur...gaz olur...batma hissedersin..pır pır olur tır tır olur...benim adetim geciktiğinde erkenden uyuyordum...yok sol bacağım kasıldı...Arkadaslar bu topigi cok sevdim, cok ictensiniz, keyiflidiniz.. Hamilelik yolunda ilerleyenler icin umut kaynagi.. Eminim en kisa surede burdaki her adayin guzel haberlerini alicaz. Benim de BAT'a 6 gun kaldi, elimde gittigidiyrdan satilan lab.. Marka ultra hassas test var,Yarin sabah ilk idrarla bi yapicam bakalim.. Belirti olarak iliskiden sonra 7 gunde bisey olmaz sanirim:) ama yumurtlama ertesi 2 gun kadiklarimda pirpirpir bisiler oldu cok farkliydi, bide bugun kasiklarimda hafifce agri basladi ama cok fena gazim da var, acaba gaz kadiklarda agri hissine neden olur mu ki???
hımmmm kafam karıştı fıstıkım :)) doktorlar arası bi iletişimsizlik bağlantı kopukluğu olsa gerek :))
olur anam olur...gaz olur...batma hissedersin..pır pır olur tır tır olur...benim adetim geciktiğinde erkenden uyuyordum...yok sol bacağım kasıldı...herşey mümkün...
doktorumu sevmiyordum bugün bir sempatik geldi bana...pek bir süslü gittim..ye kürküm ye...uzaylı zekiye gibi gidince köylü melahat gibi davranıyorlar...o kadar üniversite bitirmişim senden farkım kulvarım doktorcumakıllı ol..ahuahauha
helal bee kim tutar seni bebeğimmmmmmmmmmmmm :)
valla yawpakize muamelesi gördüm resmen... hauahuah
tatlımmmm benim şimdi çıkmam lazım eşim bekler beni çok öptümm kocamannn by şeker
aynı şeyleri bende yaşıyorum bebeğim benim bat a da dört gün kaldı :)) hadi hayırlısı bebeğim inşallah hamişsindirbenimde gaz yoğun felaket yani kasıklarda batmalar var ama ben belkide hayali gebe olabilirimm ne biliyim pek kendimi umutlandırmak istemiyorummm olursada mutlu olucam ama çok duydum yazılanlardan psikolojikte olabilrmiş belki benimki öle :) canımcımmmm temmennim inşallahh hamişsindir
olur anam olur...gaz olur...batma hissedersin..pır pır olur tır tır olur...benim adetim geciktiğinde erkenden uyuyordum...yok sol bacağım kasıldı...herşey mümkün...
:))) olayi super ozetlemissin gece gece guldurdun beni, esim tuhaf tuhaf bakiyor:))) aman ya bi kez de dogru hissedelim bu sefer farkli kesin hamileyim sanirsam galiba yook kesin kesin nihaha!?!&'
valla erkenden yatıyordum ay bu halsizlik hemende başladı bilmemne...koşuya başlamıştım bıraktım...ay sarsılmıyım diye...onun kılı bunun tüyü dedim...kırmızı bana kapak oldu
Ben de bidaha kendimi dinlemeyim yada her naneyi hamilelik diye algilamayim diye gecen ay belirti sandigim durumlari listeledim:) arada bi baksam da israrla kabullenemiyorum, cok gicik ya, aman hamileysem seklinde dolanmak, boyle olunca bir an bile aklindan cikmiyo insanin.. Sporu biraktim ben de, halbuki bi skidina birakabilsek.. Benim gni manyak biri icin cok zor oluyo
burda manyak çok aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?