kendini bu ay hamile sananlar buraya

Arkadaslar bu topigi cok sevdim, cok ictensiniz, keyiflidiniz.. Hamilelik yolunda ilerleyenler icin umut kaynagi.. Eminim en kisa surede burdaki her adayin guzel haberlerini alicaz. Benim de BAT'a 6 gun kaldi, elimde gittigidiyrdan satilan lab.. Marka ultra hassas test var,Yarin sabah ilk idrarla bi yapicam bakalim.. Belirti olarak iliskiden sonra 7 gunde bisey olmaz sanirim:) ama yumurtlama ertesi 2 gun kadiklarimda pirpirpir bisiler oldu cok farkliydi, bide bugun kasiklarimda hafifce agri basladi ama cok fena gazim da var, acaba gaz kadiklarda agri hissine neden olur mu ki???

aynen bebeğim ya olan var ruhsal yaşayan var demi hemide buda var örnek ben meela D şaka bi yana bugün mesela tanıştığım hamile kız maşallahhh bebeğinede onada çok tatlıydı ve ben onun beş aylık hamile olduğunu aradan baya geçti öle çaktım çakmamada habire dinleniyo durgunlaşıyodu ne güzel saklamıştı :)

valla benimki 5. günden itibaren 5 gün içilecek...onu keşfedemedim henüz sanırım yakında onuda öğrenicem

aynı şeyleri bende yaşıyorum bebeğim benim bat a da dört gün kaldı :)) hadi hayırlısı bebeğim inşallah hamişsindir benimde gaz yoğun felaket yani kasıklarda batmalar var ama ben belkide hayali gebe olabilirimm ne biliyim pek kendimi umutlandırmak istemiyorummm olursada mutlu olucam ama çok duydum yazılanlardan psikolojikte olabilrmiş belki benimki öle :) canımcımmmm temmennim inşallahh hamişsindir

olur anam olur...gaz olur...batma hissedersin..pır pır olur tır tır olur...benim adetim geciktiğinde erkenden uyuyordum...yok sol bacağım kasıldı... herşey mümkün...

hımmmm kafam karıştı fıstıkım :)) doktorlar arası bi iletişimsizlik bağlantı kopukluğu olsa gerek :))

doktorumu sevmiyordum bugün bir sempatik geldi bana...pek bir süslü gittim..ye kürküm ye...uzaylı zekiye gibi gidince köylü melahat gibi davranıyorlar...o kadar üniversite bitirmişim senden farkım kulvarım doktorcum akıllı ol..ahuahauha

olur anam olur...gaz olur...batma hissedersin..pır pır olur tır tır olur...benim adetim geciktiğinde erkenden uyuyordum...yok sol bacağım kasıldı... herşey mümkün...

kikikiki ben gibi hayatının en önemli sınavlarından brinde sıkışıp fenalaşabilir sınava geri alınmayadabilirsin hehe hehe yuh bana yaaa

helal bee kim tutar seni bebeğimmmmmmmmmmmmm :)

Amiiiin diyorum, simdi beklenti icindeyiz ya hahaha her seyi yoruyoruz tabi:)) bu sefer tutar inşaallah:)

:))) olayi super ozetlemissin gece gece guldurdun beni, esim tuhaf tuhaf bakiyor:))) aman ya bi kez de dogru hissedelim bu sefer farkli kesin hamileyim sanirsam galiba yook kesin kesin nihaha!?!&'

:))) olayi super ozetlemissin gece gece guldurdun beni, esim tuhaf tuhaf bakiyor:))) aman ya bi kez de dogru hissedelim bu sefer farkli kesin hamileyim sanirsam galiba yook kesin kesin nihaha!?!&'

valla erkenden yatıyordum ay bu halsizlik hemende başladı bilmemne...koşuya başlamıştım bıraktım...ay sarsılmıyım diye...onun kılı bunun tüyü dedim...kırmızı bana kapak oldu

valla erkenden yatıyordum ay bu halsizlik hemende başladı bilmemne...koşuya başlamıştım bıraktım...ay sarsılmıyım diye...onun kılı bunun tüyü dedim...kırmızı bana kapak oldu

Ben de bidaha kendimi dinlemeyim yada her naneyi hamilelik diye algilamayim diye gecen ay belirti sandigim durumlari listeledim:) arada bi baksam da israrla kabullenemiyorum, cok gicik ya, aman hamileysem seklinde dolanmak, boyle olunca bir an bile aklindan cikmiyo insanin.. Sporu biraktim ben de, halbuki bi skidina birakabilsek.. Benim gni manyak biri icin cok zor oluyo

burda manyak çok aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…