kendini bu ay hamile sananlar buraya

merhaba arkadaşlar.belki beni hatırlayanınız merak edeniniz vardır.ben kan testine gittim. hamileymişim.ama keseyi görmek için gün verdiler onu mutlulukla beklerken malesef komşular bize geldi ve oğlu suçiçeğiymiş.anlayacağınız bilmeden sevdim çocuğu.aynı ortamda turduk filan ben su çiçeği geçirmmedim.dikkat edin lütfen.tüm gece uyumadım hep ağladım

gecmis olsun canim :s:s ama insallah bebegine bise olmaz olurmu yoksa ??? cahillime ver :sss

selam kizlar ben araniza yeni katildim benim adetime 3 gun kaldi.kendimi cok kaptirmiyorum ama yine de duramiyo insan.karinimda su siralar dolqunluk hissi kasilma,vucudum cok sicak aniden sicaklik geliyor,uykusuzluk,istahsizlik,bi de ben adete yakin hep tatli yerim tutamam kendimi ama bu defa oyle degil,tatli gorduyumde tiksiniyorum.bedenim agirlik kaldirmis gibi agriyor,sirtim,kollarim,vajinam yumurtlama donemindekin gibi cok yumsak,sivilceler cikti hic boyle cok olmamisdi bir iki tane olurdu,ama simdi cogalma oluyo git gide lutfen bilgilerinizi bolusun

ay o pırpırlanma bendede oldu böle 10dk bir falan 10-15 kere sanki içimde kelebek uçuşuo gibi her belirtiyi hamilelikten sanar olduk hadi hayırlısı inş hepimiz için

bnmde adetime 2 gün var cnm hergün ayrı bir belirti herşeyden nem kapıyoruz vallahi inş hamileyizdir beklemek kadar da zor bişi yok senin belirtilerde hamileliğe benzio hadi inş.

bişi olacağını sanmıyorum cnm ya geçmiş olsa bile ilaçsız atlatabileceğin bir hastalık hiç moralini bozma bebeğe bi zarar verebilirsin Allah korusun sen yüreğini ferah tut. Ayrıcada uyarmamalarıda hiç hoş bi durum değil yani düşünmeleri lazımdı.

bişi olacağını sanmıyorum cnm ya geçmiş olsa bile ilaçsız atlatabileceğin bir hastalık hiç moralini bozma bebeğe bi zarar verebilirsin Allah korusun sen yüreğini ferah tut. Ayrıcada uyarmamalarıda hiç hoş bi durum değil yani düşünmeleri lazımdı.

arkadaşlar bir kaç gündür gebelikten şüpheleniyorum ve adetim 20 sinde olmasına rağmen bugün açık kahve renginde bir lekelenmem oldu acaba gebe miyim?

olabilirsin cnm bence başka belirtin falan var mı?

geçen dktr gittiğimde temiz bir yumurta görünüyor demişti ama emin olamadı!! pazartesi günü acayip kasık ağrısı ve bel ağrısı çektim bu ay folik asite de başlattı doktorum. şişkinliğim vardı bugün yok. belki regl oluyorumdur hava değişimi etkilemiştir diyeceğim ama çok fazla geriye attı bnm adet düzenim 22 ocak - 21 şbt - 21 mart - 20 nisan hala devam ediormuı bilmiorum akıntım ama lekelenme ne kdr sürüor lekelenme ise eğer tabi?

Eki Görüntüle 417312
:44::44::44:

kızlar ovulasyondan sonraki 13. günümde testler
ya hayalet ama inşallahh koyulaşır yarın sabah da yapıcamm

kociş beni rüyasında görmüş hamileymişim diyeeeee
doktora gitmişiz doktor degerin yüksek diyomuş o daha demeden ben hamileyyiiim diye bagırıyormuşummm

ay Allah ım inşallah
bu gögüslerimin Agrısı inşallah hamileliktendir...

kızlar benimde dün adet günümdü olmadım. bugün sabah tekrar idrar testi yaptım ve malesef negatif çıktı. 3 gündür kasık agrım var. umarım hamileyimdir yaa... 4-5 gün sonra gelmezse kan testi yaptıcam artık. çünkü düzensiz benim adetim ümitlenip yıkılmak istemiyorum

kendimi artık hamile ilan ediyorum ben yaaa
bu çizgiyi görmek bile mucizeeeee
Allah ım inşallahhh sonu hayırlısıyla bebeğimin gelişiyle tamamlanıırrrrr

lekelenme bildiğim kadarıyla fazla sürmüyor cnm. Tam adet gününü bekle bakalım yada bi kan testi yaptır istersen tekrar. Az kalmış adet gününe.

bnmkide negatif cnm şimdi adet günümü bekliyorum. Adet olacakmışım gibi bir his var. Ama hamileymişim gibi de bir his var. Amaaannn ya her ay aynı şey bide milletide heveslendiriyorum bundan sonra hamileyim desem kimse inamıycak İnşallah adet olmayız yaaa aminnn

Canım inşallah hamilesindir. Ama değilsende onda da vardır bir hayır. Herşeyin bir zamanı var, kuralımız bu Yüreğini ferah tut, olacak inşallah :))

inşallah hamişizdir :)

Bugün sabah kalktığımda göğüslerim çok ağrıyordu, şimdi geçti biraz ama yinede ağrıyor biraz. gündüz kasıklarımda ağrı oluyor ama akşam eve gittiğimde birşey yok, acaba pantolon falanmı rahat vermiyor ama yinede sonuçta daha önce olmayan bir ağrı.
Gel cuma gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…