- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.101
Canım inşallah hamilesindir. Ama değilsende onda da vardır bir hayır. Herşeyin bir zamanı var, kuralımız buYüreğini ferah tut, olacak inşallah :))
lekelenme bildiğim kadarıyla fazla sürmüyor cnm. Tam adet gününü bekle bakalım yada bi kan testi yaptır istersen tekrar. Az kalmış adet gününe.
bat"a son bir hafta ama yine kirmizi gormus bogaya donuscem galiba iki gundur gogusler hareketlendi bu aayda sadece ruhumuz kaldi hamile :-( doktorun deney faresi olcaz yani bide isin yoksa bir hafta bu hurrem goguslerini cek offfffff offffffff ne yapmali ki millet su cocuklari nasil yapiyo kii yaaa............
Bugün sabah kalktığımda göğüslerim çok ağrıyordu, şimdi geçti biraz ama yinede ağrıyor biraz. gündüz kasıklarımda ağrı oluyor ama akşam eve gittiğimde birşey yok, acaba pantolon falanmı rahat vermiyor ama yinede sonuçta daha önce olmayan bir ağrı.
Gel cuma gel...
bende cumacıyım mübarek gün inşallah sonçlarımız pozitif olur aminnnnnnnnn
bekliyorum cnm ama şuan bir akıntım yok :) kan tahlilim bugün öğleden sonra sonuç verecekmiş. sabırsızlıkla bekliyorum israr testi dün yapacaktım annemler yemeğe geldi kaldı öyle.sabırsızlanıorumm
bende cumacıyım mübarek gün inşallah sonçlarımız pozitif olur aminnnnnnnnn
hadi inşallah hamişsindir cnm sonuçlarını merakla bekliyorum bende
günaydın kızanlar...nasılsınız bugün...hepbirlikte hamile hissediyormuyuuuzzzzzar yu redii ahahah van tu turi forroooo
aynen durmak yok yola devam hergün psikopata bağlıyoruz ay şuram ay buram
aynenn devam zorla hamile bırakcaz kendi kendimizi balık misali :)
yanliz kizlarrr kirk defa soylerken en faza yirmiden sonrasi hamile degil halimeeee oluyooo ////////yadan halimem yandan severim sen candan'a bagliyorm en son :d
aynenn devam zorla hamile bırakcaz kendi kendimizi balık misali :)
bnmde adetime 2 gün var cnm hergün ayrı bir belirti herşeyden nem kapıyoruz vallahi inş hamileyizdir beklemek kadar da zor bişi yok senin belirtilerde hamileliğe benzio hadi inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?