kendini bu ay hamile sananlar buraya

Her ay ruhi uhrevi fiziki her türlü değişime uğruyorum kasıklarım ağrıyor, sancı giriyor. Midem bulanıyor , başım dönüyor. O kadar emin ve hazır hissediyorken test yapıyorum ve yok. Hepsi psikolojik. Bu ayda çatlatma iğnesi vuruldum yine aynı 10 gun sonra bakıcam günler geçmek bilmiyor.

bat"a son bir hafta ama yine kirmizi gormus bogaya donuscem galiba iki gundur gogusler hareketlendi bu aayda sadece ruhumuz kaldi hamile :-( doktorun deney faresi olcaz yani bide isin yoksa bir hafta bu hurrem goguslerini cek offfffff offffffff ne yapmali ki millet su cocuklari nasil yapiyo kii yaaa............

lekelenme bildiğim kadarıyla fazla sürmüyor cnm. Tam adet gününü bekle bakalım yada bi kan testi yaptır istersen tekrar. Az kalmış adet gününe.

bekliyorum cnm ama şuan bir akıntım yok :) kan tahlilim bugün öğleden sonra sonuç verecekmiş. sabırsızlıkla bekliyorum israr testi dün yapacaktım annemler yemeğe geldi kaldı öyle. sabırsızlanıorumm

valla isteyen herkes hamiş olsun yarabbim. bukadar zor mu ya! yada biz çok kafaya takıyoruz. başka açıklaması yok!

bende cumacıyım mübarek gün inşallah sonçlarımız pozitif olur aminnnnnnnnn

biseyi kirk defa dersen olurmus derler kirk defa hamileyim mi desek bebek gelsin mi dese k karar veremedim ya bebek gelsin dersek ve gobegimize gelmeyip bacadan leylek getirse dna testi gerekirr ''''''''''''''''''''''''''''''''''''

yanliz kizlarrr kirk defa soylerken en faza yirmiden sonrasi hamile degil halimeeee oluyooo ////////yadan halimem yandan severim sen candan'a bagliyorm en son :d

bnmde adetime 2 gün var cnm hergün ayrı bir belirti herşeyden nem kapıyoruz vallahi inş hamileyizdir beklemek kadar da zor bişi yok senin belirtilerde hamileliğe benzio hadi inş.

İnnsallah.. Ben bugun erken gebelik testi yaptm, adete bugunle brraber 6 gun var, tabi ki negatif cikti uyuz oluyorum ya! Su iki cizgiyi bi goriyim 10 15 tane test alcam hepsini yapcam!! Bide her seyi hamilelige yormak da adami yoruyor.. Sol kasigimda ara ara batma ve bi agirlik sanki agri gbi bisey var..oy anam oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…