kendini bu ay hamile sananlar buraya

idrar testi negatif çıktıkca canım çok sıkılıyor ya!!!!!!!!!

ben alıştım valla...eviriyorum bakıyorum ahan sanki silik ikinci çizgi...dur diyorum bir tane daha çözüyüm test...hadiii o da aynı...dur bir kan testi oda negatif geç döllenme olmuştur...leke geliyor üzerine görmedir ....ona rağmen test çözüyorum...ama sonuç mortingen

ben daha kan testi yaptırmadım bakalım. korkuyorum yaaaa. negatifse üzülürüm yaaa gerci daha ilk denememiz ama düşünmeden edemiyorum. allahın izniyle hamile kalsakta ilerde bu yaptıklarımıza gülsekkkk

Al bendende o kadar zaten şu testlere verdiğim parayla bir çocuk doğurur besler büyütürdüm daha doğmadan masraflı veletler ama gel ya ne olursan ol yine gel

ben daha kan testi yaptırmadım bakalım. korkuyorum yaaaa. negatifse üzülürüm yaaa gerci daha ilk denememiz ama düşünmeden edemiyorum. allahın izniyle hamile kalsakta ilerde bu yaptıklarımıza gülsekkkk

kesin olamadan hiç birşey kendine moda sokma sonra yaşadığın hayal kırıklığı bir sonraki heyecan yaşamanı da etkileyecektir.

merhaba hatunlarrrr:))
kan testimi oldum saat 9 da...öğleden sonra 4 gibi çıkmazsa yarın alırmışım
hadi hayırlısı Rabbimden inşlh

Günaydin hanimlar nasilsiniz? Kizlar belirtiler nezaman baslaR? Benmi acayip kuruyorum yoksa piskolojik mi anlamadim gaz desen var, karin agrisi var, mide bulantisi, yorgunuluk uyuma istegi ama daha reglime 1,5 hafta var. Ne dersiniz

canım hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallahhhhh

canım yaa çok sağol inşlh..Allahım sonuç ne olursa olsun hayırlısını versin..
ben kullandığım antibiotikleride söyledim belki o da gecikme yapabilirmiş ama kan testi en etkili çözüm dedi doktor..
bakalım görücüüüzzzz:))

Son düzenleme:

ilk denemen mi ? durun ben bir intihar edip geliyim ilk denemede neyden korkuyorsun kardiş...

Günaydin hanimlar nasilsiniz? Kizlar belirtiler nezaman baslaR? Benmi acayip kuruyorum yoksa piskolojik mi anlamadim gaz desen var, karin agrisi var, mide bulantisi, yorgunuluk uyuma istegi ama daha reglime 1,5 hafta var. Ne dersiniz

oww bayaaa varmış adetine ama adet belirtisi olamaz %50 psikolojik %50 hamilelik olabilir ben şuan o moddayım inş hamilesindir cnm

evet gelsin inşlh canımmmm:))) çok sağoll allahım güldürsün yüzümüzü artıkk

aminn canım inşlh hayırlı olanla sınanırım

inşllhh inşlhh hepimizin bende dktorumdan telefon bekliorum sonuçla ilgili :) ayy nasıl bir heyecan bu yaa birde pozitif olduğunu öğrenirsem ne yapcam acaba iş yerinde çığlık atsam dikkt çeker miyim??

inşllhh inşlhh hepimizin bende dktorumdan telefon bekliorum sonuçla ilgili :) ayy nasıl bir heyecan bu yaa birde pozitif olduğunu öğrenirsem ne yapcam acaba iş yerinde çığlık atsam dikkt çeker miyim??

inşallah bari birimizin pozitif çıksın dimi ya:)))
Allah gönlüne göre versin canım benim..
ben pozitif olduğunu öğrenirsem doktoruma ve asistanlarına baklava ziyafeti vericem söz verdim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…