- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.121
bencede psikolojimizi alt üst ederek oramızı buramızı ağrıtabiliosak hamişte kalabiliriz hadi bakalım yüklenin kızlar
idrar testi negatif çıktıkca canım çok sıkılıyor ya!!!!!!!!!
idrar testi negatif çıktıkca canım çok sıkılıyor ya!!!!!!!!!
cnm sıkma canını ya kimisinin çıkmazmış testte olurda negatifsede napalım kök bizde elbet olur inş.
ben alıştım valla...eviriyorum bakıyorum ahan sanki silik ikinci çizgi...dur diyorum bir tane daha çözüyüm test...hadiii o da aynı...dur bir kan testi oda negatif geç döllenme olmuştur...leke geliyor üzerine görmedir ....ona rağmen test çözüyorum...ama sonuç mortingen
İnnsallah.. Ben bugun erken gebelik testi yaptm, adete bugunle brraber 6 gun var, tabi ki negatif ciktiuyuz oluyorum ya! Su iki cizgiyi bi goriyim 10 15 tane test alcam hepsini yapcam!! Bide her seyi hamilelige yormak da adami yoruyor.. Sol kasigimda ara ara batma ve bi agirlik sanki agri gbi bisey var..oy anam oyy
ben daha kan testi yaptırmadım bakalım. korkuyorum yaaaa. negatifse üzülürüm yaaagerci daha ilk denememiz ama düşünmeden edemiyorum. allahın izniyle hamile kalsakta ilerde bu yaptıklarımıza gülsekkkk
merhaba hatunlarrrr:))
kan testimi oldum saat 9 da...öğleden sonra 4 gibi çıkmazsa yarın alırmışım
hadi hayırlısı Rabbimden inşlh
canım hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallahhhhh
merhaba hatunlarrrr:))
kan testimi oldum saat 9 da...öğleden sonra 4 gibi çıkmazsa yarın alırmışım
hadi hayırlısı Rabbimden inşlh
ben daha kan testi yaptırmadım bakalım. korkuyorum yaaaa. negatifse üzülürüm yaaagerci daha ilk denememiz ama düşünmeden edemiyorum. allahın izniyle hamile kalsakta ilerde bu yaptıklarımıza gülsekkkk
Günaydin hanimlarnasilsiniz? Kizlar belirtiler nezaman baslaR? Benmi acayip kuruyorum yoksa piskolojik mi anlamadim gaz desen var, karin agrisi var, mide bulantisi, yorgunuluk uyuma istegi ama daha reglime 1,5 hafta var. Ne dersiniz
canım yaa çok sağol inşlh..Allahım sonuç ne olursa olsun hayırlısını versin..
ben kullandığım antibiotikleride söyledim belki o da gecikme yapabilirmiş ama kan testi en etkili çözüm dedi doktor..
bakalım görücüüüzzzz:))
saatler geçmez sana şimdi cnm hadi hayırlısı gel pozitif gel
inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin...
evet gelsin inşlh canımmmm:))) çok sağoll allahım güldürsün yüzümüzü artıkk
aminn canım inşlh hayırlı olanla sınanırım
ilk denemen mi ? durun ben bir intihar edip geliyimilk denemede neyden korkuyorsun kardiş...
inşllhh inşlhh hepimizin bende dktorumdan telefon bekliorum sonuçla ilgili :) ayy nasıl bir heyecan bu yaa birde pozitif olduğunu öğrenirsem ne yapcam acaba iş yerinde çığlık atsam dikkt çeker miyim??
inşallah bari birimizin pozitif çıksın dimi ya:)))
Allah gönlüne göre versin canım benim..
ben pozitif olduğunu öğrenirsem doktoruma ve asistanlarına baklava ziyafeti vericem söz verdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?