- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.141
oww bayaaa varmış adetine ama adet belirtisi olamaz %50 psikolojik %50 hamilelik olabilir ben şuan o moddayıminş hamilesindir cnm
ilkya onun hiçin hevesliyim galba aylar geçtikce sanırım bende umursamıcam gibi gelioen kısa zamanda Rabbim isteyen herse nasip etsin.. aminnn
ahh ahh inşllhh inşallhh :) yerşmde duramıoorum yaa :))
allah hevesini boşa çıkarmasın ne diyim...ilerleyen zamanlarda benim gibi dalgaya vurabiliyorsun en komiği bu aydı 1 hafta gecikmişti...
lilyum_87 senle kendimi karıştırıyorumahauaha afyonum patlamadı galiba...diorum benmi yazdım bunu ...
bende karıştırıyorum sorun değil senin yazdığını okuyup ben bunu nezman yazdım diorum
neden kimse konuşmuyo
kızlar bende kendimi hamile sanıyorum.22 nisanda şüpheli ilişkim oldu 28 nisanda normal günümde regl oldum.gösülerim acıyor sol kasığım ağrıyor arada midem bulanıyor hamile olablir miyim acabaa
mama zamanı kanımca
1 saatte ebi sildim supurdum toz aldim, muhabveyi kacirmayim diye ama size yetisemiyom :) daha da okumam fereken 120 yazili kagidi, 20 donem odevi, haxirlamam gereken 5 yazili kagidi var :) ama ben topukteyim nihaha
hişşş kızlar
ben şüpheli olarakdan kesin hamileyim diyorummmmmm :101:
testimi görmediniz miii
yorum yapın yaaaa
5 gün var bata ve silik cizgi gördüümmm
psikolojikmanmı cıktı dersinizzz:122: :118:
halledersin canım ya sıkma kendini :) yazılı kağtlarını hazırla önce sonra hepsini halledersin :) bol puan ver çocuklara hallede3rsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?