kendini bu ay hamile sananlar buraya

oww bayaaa varmış adetine ama adet belirtisi olamaz %50 psikolojik %50 hamilelik olabilir ben şuan o moddayım inş hamilesindir cnm

Insallah canim allahim isteyen herkese nasip etsin. Bizimde ilk denememiz ama nebilim hani belki tutmustur adetim cok düzenli doktorum bunun hamile kalmak icin önemli oldugunu söylemisti. Düzensiz adetde daha zor oluyo demisti...

kızlar bende kendimi hamile sanıyorum.22 nisanda şüpheli ilişkim oldu 28 nisanda normal günümde regl oldum.gösülerim acıyor sol kasığım ağrıyor arada midem bulanıyor hamile olablir miyim acabaa

kızlar bende kendimi hamile sanıyorum.22 nisanda şüpheli ilişkim oldu 28 nisanda normal günümde regl oldum.gösülerim acıyor sol kasığım ağrıyor arada midem bulanıyor hamile olablir miyim acabaa

büyük ihtimalle hamile değilsindir. ama bi test yap derim . üstüne görmüş olabilirsin!

1 saatte ebi sildim supurdum toz aldim, muhabveyi kacirmayim diye ama size yetisemiyom :) daha da okumam fereken 120 yazili kagidi, 20 donem odevi, haxirlamam gereken 5 yazili kagidi var :) ama ben topukteyim nihaha

1 saatte ebi sildim supurdum toz aldim, muhabveyi kacirmayim diye ama size yetisemiyom :) daha da okumam fereken 120 yazili kagidi, 20 donem odevi, haxirlamam gereken 5 yazili kagidi var :) ama ben topukteyim nihaha

halledersin canım ya sıkma kendini :) yazılı kağtlarını hazırla önce sonra hepsini halledersin :) bol puan ver çocuklara hallede3rsin :)))

Allah'ımm hayırlısıyla göbişlerimize bebişlerimizi ver...hayırlı evlatlar nasip et bize.Büyüksün Yarabbim........

Son düzenleme:
hişşş kızlar
ben şüpheli olarakdan kesin hamileyim diyorummmmmm :101:

testimi görmediniz miii
yorum yapın yaaaa
5 gün var bata ve silik cizgi gördüümmm
psikolojikmanmı cıktı dersinizzz:122: :118:

hişşş kızlar
ben şüpheli olarakdan kesin hamileyim diyorummmmmm :101:

testimi görmediniz miii
yorum yapın yaaaa
5 gün var bata ve silik cizgi gördüümmm
psikolojikmanmı cıktı dersinizzz:122: :118:

gördüm canım 2 çizgi gözüküo 1 silik. kan testi yaptır. büyük ihtimalle hamilesin...

halledersin canım ya sıkma kendini :) yazılı kağtlarını hazırla önce sonra hepsini halledersin :) bol puan ver çocuklara hallede3rsin :)))

Ahhh sen bol puan ver dedigin cocuklari gorsen ah bi duysan.. Bazen bakiyorum ya bu cocuklar da birilerinin evladi neticede diyorum ama yok anam fenalar, yani yargilamiyim diyom yarin bigun benim de olcak diyorum ama neyseee..

bende sizlerdenin kızlar.bu ayda yine kendimi hanmile sanıyorum.yumurtlamam geceli çok oldu batımada daha 8 gün var ama adet olacakmışım gibi ağrım var yumurtalıklarımda.dün test yaptım negatif zaten olsada bu kadar erken testte çıkmaz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…