- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.161
Ahhh sen bol puan ver dedigin cocuklari gorsen ah bi duysan.. Bazen bakiyorum ya bu cocuklar da birilerinin evladi neticede diyorum ama yok anam fenalar, yani yargilamiyim diyom yarin bigun benim de olcak diyorum ama neyseee..
bende sizlerdenin kızlar.bu ayda yine kendimi hanmile sanıyorum.yumurtlamam geceli çok oldu batımada daha 8 gün var ama adet olacakmışım gibi ağrım var yumurtalıklarımda.dün test yaptım negatif zaten olsada bu kadar erken testte çıkmaz ya.
Allah'ımm hayırlısıyla göbişerimize bebişlerimiz ver... sen büyüksün yarabbim........
gördüm canım 2 çizgi gözüküo 1 silik. kan testi yaptır. büyük ihtimalle hamilesin...
bende sizlerdenin kızlar.bu ayda yine kendimi hanmile sanıyorum.yumurtlamam geceli çok oldu batımada daha 8 gün var ama adet olacakmışım gibi ağrım var yumurtalıklarımda.dün test yaptım negatif zaten olsada bu kadar erken testte çıkmaz ya.
ay hamilesin kelimesini okuyunca birden içiöe bişey olduu
evet ruhum hamileliği kabul ediyo zaten sürekli hamile modunda gezdiğimiz için
kan testine gidicem haftaya Salı...... o güne kadar bakalım burda gebiş gebiş gezerim ben :37.
canım bende haftaya çarşamba için randevu aldım hayırlısı artık. benim dün adet günümde kasıklarım ağrıo belim agrıo adet belirtileri var. bakalım eger o güne kadar olmazsam doktora danışcam artık :) hadi hakkımızda hayırlısı......
Her ay olduğu gibi bu ay da hamile sanıyorum nolmuş yani
Sağ kasık ağrım var belim ağrıyor sık idrar var ve karında gurultu var oldumu acaba
Adetimede bi hafta var
Umut fakirin ekmeği napaLım yani
Eylul afetin gecmis test yaptin mi?
ay hamilesin kelimesini okuyunca birden içiöe bişey olduu
evet ruhum hamileliği kabul ediyo zaten sürekli hamile modunda gezdiğimiz için
kan testine gidicem haftaya Salı...... o güne kadar bakalım burda gebiş gebiş gezerim ben :37.
Canım inşallah bakalım bata yakın cıkar heralde varsaaa
benimde kasıklarım agrıyo heran hastalancam gibi inşallah olmama
gögüslerinde acı varmı??
benim cok acıyooooo
benım son ıkı gunum..az daha sıkarsam içime dogru adet görcem herhalde..düşünce gucuyle tüm çıkışları kapattım,adet olmak falan yooooook!!!!!!
heheheaynen bende lavobaya kontrole gidiyorum sakın gelme kırmızı... gelmedin gelemezsin diorum içimden bi bakıyorum temiz aferin aynen böle dewam
heheheaynen bende lavobaya kontrole gidiyorum sakın gelme kırmızı... gelmedin gelemezsin diorum içimden bi bakıyorum temiz aferin aynen böle dewam
bakalım canım hayırlısı benimde ilk denemem dün adet günümdü geçti. artık bu belirtilerin psikoljik olduguna inandım... gırgıra alıyorum artık olursa süpriz olsun :)
benım son ıkı gunum..az daha sıkarsam içime dogru adet görcem herhalde..düşünce gucuyle tüm çıkışları kapattım,adet olmak falan yooooook!!!!!!
ped bıle almadım,azcık gururu varsa ıstenmedıgı yere gelmez zaten
bende dün olcaktım olmadım. bugün her saat başı gidiyorum. ama stres yaptığım için gelmior bunu kabullendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?