kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ahhh sen bol puan ver dedigin cocuklari gorsen ah bi duysan.. Bazen bakiyorum ya bu cocuklar da birilerinin evladi neticede diyorum ama yok anam fenalar, yani yargilamiyim diyom yarin bigun benim de olcak diyorum ama neyseee..

haklısın tatlım işin çook zor! Allah yardımcın olsun. şaka bi yana tahmin edebiliyorum :)

aynen bendede. bat 23 mayıs,, ama belirti var gibi geliyor.. yada tamamen psikolojik (

gördüm canım 2 çizgi gözüküo 1 silik. kan testi yaptır. büyük ihtimalle hamilesin...

ay hamilesin kelimesini okuyunca birden içiöe bişey olduu

evet ruhum hamileliği kabul ediyo zaten sürekli hamile modunda gezdiğimiz için
kan testine gidicem haftaya Salı...... o güne kadar bakalım burda gebiş gebiş gezerim ben :37.

Canım inşallah bakalım bata yakın cıkar heralde varsaaa
benimde kasıklarım agrıyo heran hastalancam gibi inşallah olmama
gögüslerinde acı varmı??
benim cok acıyooooo

Her ay olduğu gibi bu ay da hamile sanıyorum nolmuş yani

Sağ kasık ağrım var belim ağrıyor sık idrar var ve karında gurultu var oldumu acaba

Adetimede bi hafta var

Umut fakirin ekmeği napaLım yani

canım bende haftaya çarşamba için randevu aldım hayırlısı artık. benim dün adet günümde kasıklarım ağrıo belim agrıo adet belirtileri var. bakalım eger o güne kadar olmazsam doktora danışcam artık :) hadi hakkımızda hayırlısı......

Her ay olduğu gibi bu ay da hamile sanıyorum nolmuş yani

Sağ kasık ağrım var belim ağrıyor sık idrar var ve karında gurultu var oldumu acaba

Adetimede bi hafta var

Umut fakirin ekmeği napaLım yani

bakalım canım hayırlısı benimde ilk denemem dün adet günümdü geçti. artık bu belirtilerin psikoljik olduguna inandım... gırgıra alıyorum artık olursa süpriz olsun :)

benım son ıkı gunum..az daha sıkarsam içime dogru adet görcem herhalde..düşünce gucuyle tüm çıkışları kapattım,adet olmak falan yooooook!!!!!!

göğüslerim uçları acıyor sıkılmıyor çok hassa oldular

benım son ıkı gunum..az daha sıkarsam içime dogru adet görcem herhalde..düşünce gucuyle tüm çıkışları kapattım,adet olmak falan yooooook!!!!!!

hehehe aynen bende lavobaya kontrole gidiyorum sakın gelme kırmızı... gelmedin gelemezsin diorum içimden bi bakıyorum temiz aferin aynen böle dewam

hehehe aynen bende lavobaya kontrole gidiyorum sakın gelme kırmızı... gelmedin gelemezsin diorum içimden bi bakıyorum temiz aferin aynen böle dewam

bende dün olcaktım olmadım. bugün her saat başı gidiyorum. ama stres yaptığım için gelmior bunu kabullendim

bakalım canım hayırlısı benimde ilk denemem dün adet günümdü geçti. artık bu belirtilerin psikoljik olduguna inandım... gırgıra alıyorum artık olursa süpriz olsun :)

OoOo sen daha yolu başındasın inş bebeğin hemen tutunur sana ALLah aratmasın ..Benim 3.yılım dolcak 2 senedir de olmuo (sperm sorunumuz var) oyüzden böle kafayı yemek üzereim her ay hamile saniom kendimi

kafayı yiyenler kulübü olsun topicin adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…