kendini bu ay hamile sananlar buraya

herşeyin hayırlısı canım benim Allahtan ümit kesilmez

hehehhehe alemsin canım yaa hiç gülcegim yoktu çok yaşa... hayırlı evlatlara nasip ol emiii...

yok ama 6 aydır bayag yuz buldu benden,ıstedıgı gıbı geldı,böyle ıyı yaa buraların ağası sanki..artık yoooookk!! eski beni cok arar!!

selam kızlar bende yaklasık 2 senedir her ay kendimi hamile sanıp kırmızı kartı yiyiyorum..sebepsiz yere olmuyor..Allahhım inşallah daha fazla bekletmez inş hiç birimizi ve hepimiz muradımıza ereriz ..önümde bir ay daha var olmadı aşılama yolu gözüküyor bana..çünkü ruhen bitmiş durumdayım

aramızdan 2-3 kişi sıyrıldı..onun dışında hepimiz beklemedeyiz suan,hepımız kafayı sıyırdık..cocugumuz olsa hangı beyınle onu buyutcez bılemıyorum..

aramızdan 2-3 kişi sıyrıldı..onun dışında hepimiz beklemedeyiz suan,hepımız kafayı sıyırdık..cocugumuz olsa hangı beyınle onu buyutcez bılemıyorum..

aynen walla kafayı yedim bendee..biri bebek yokmu diye sordugunda bogazlayasım geliyo içimden..millete ne yaa cok sinirleniyorum artık herseye..sırf belki kilom etkiliyodur diyee sıkı bir diyet yapıyorum..bebek için deger ama açım yaa

Slm şekerim..Bende ayı durumdaydım merak etme yalnız değilsin : )
Bizde bi iki ay daha olmazsa aşılama falan tedavilere başlicaz artık..
Ama napalım be gülüm imtihan dünyasındayız hiçbişey 4-4lük olmuyor..
Rabbimin vardır bi bildiği..
Bi yazı okumuştum çok güzeldi.. '' fırına gidiyosun ekmek almaya..fırıncıyla sohbet etmeye başliyosun ..hoş sohbetsin ya : ) fırıncınında hoşuna gidiyorsun..yalnız biraz kalabalık ve beklemekten sıkılmaya başliyosun sen..ama bilmioyosun ki fırıncı en taze en güzel ekmeği sana ayırdı : ) ''
Umarın anlamışsındır cnm ..Biz dua etmeye devam edelim sıkılmadan bu Rabbimin hoşuna gidiyor ve zamanın hayırlısınıda o biliyor..

zaten bı hamıle kalım,her önume gelene soracam 'bebek yokmu' dıye..yemın edıyorum toplum ıcıne gırmek ıstemıyorum..hep aynı muhabbet,yapamıyorum daha ya-pa-mı-yo-rum..ne yapım olmuyor,ben senden cok ıstıyorum be kadın!!!!

genckızken 'sevgılın yokmu',sevgılın olur 'böyle gezmek olmaz bı adını koyun',sonra nişan ne zaman,dugun ne zaman,bebek ne zaman..cocuk askere gıtcek nerdeyse hala sunnet olmadı bunun sunnetı nezaman? yetısemıyorsun yaa sorulara

slm cnm cok tuhaf bi duygu aslında yanlız olmadıgını bilince insan rahatlıyo :) ben doktora gittim vitaminler falan verdi 3 ay daha olmazsa haziran adetinde gel dedi aşılama yapalım diyee..
zaten hep hayırlısı olsun diye dua ediyoruz Rabbim de dedigin gibi en özellerini verecek bizee..işte bunlarıda bile bile içimizde ki bu istek tepki bitmiyorr...çevre baskısıda cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…