- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.181
OoOo sen daha yolu başındasın inş bebeğin hemen tutunur sana ALLah aratmasın ..Benim 3.yılım dolcak 2 senedir de olmuo (sperm sorunumuz var) oyüzden böle kafayı yemek üzereim her ay hamile saniom kendimi
kafayı yiyenler kulübü olsun topicin adı
oda mümkün cnm vallahi ne psikolojiymiş beee aman vallahi somut bişi olsa şu ağız burun dalacam
hehehhehe alemsin canım yaa hiç gülcegim yoktu çok yaşa... hayırlı evlatlara nasip ol emiii...
kafama takmim düşünmiyim diorum mümkündegil hiç gitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
Artık kırmızı rekten nefret ediyorum
Şimdi korkusundan rengini değiştirip gelirmiş
hehe olabilir tabikiii :) off varya yarın çıkıp gelir beni deli eder!!!
hehe olabilir tabikiii :) off varya yarın çıkıp gelir beni deli eder!!!
Kapatalım kapıları pamuk tıkalayalım evde yokuzzz gelmesin
selam kızlar bende yaklasık 2 senedir her ay kendimi hamile sanıp kırmızı kartı yiyiyorum..sebepsiz yere olmuyor..Allahhım inşallah daha fazla bekletmez inş hiç birimizi ve hepimiz muradımıza ereriz ..önümde bir ay daha var olmadı aşılama yolu gözüküyor bana..çünkü ruhen bitmiş durumdayım
kacalım buralardan bulamasın bizi
aramızdan 2-3 kişi sıyrıldı..onun dışında hepimiz beklemedeyiz suan,hepımız kafayı sıyırdık..cocugumuz olsa hangı beyınle onu buyutcez bılemıyorum..
aramızdan 2-3 kişi sıyrıldı..onun dışında hepimiz beklemedeyiz suan,hepımız kafayı sıyırdık..cocugumuz olsa hangı beyınle onu buyutcez bılemıyorum..
selam kızlar bende yaklasık 2 senedir her ay kendimi hamile sanıp kırmızı kartı yiyiyorum..sebepsiz yere olmuyor..Allahhım inşallah daha fazla bekletmez inş hiç birimizi ve hepimiz muradımıza ereriz ..önümde bir ay daha var olmadı aşılama yolu gözüküyor bana..çünkü ruhen bitmiş durumdayım
aynen walla kafayı yedim bendee..biri bebek yokmu diye sordugunda bogazlayasım geliyo içimden..millete ne yaa cok sinirleniyorum artık herseye..sırf belki kilom etkiliyodur diyee sıkı bir diyet yapıyorum..bebek için deger ama açım yaa
Slm şekerim..Bende ayı durumdaydım merak etme yalnız değilsin : )
Bizde bi iki ay daha olmazsa aşılama falan tedavilere başlicaz artık..
Ama napalım be gülüm imtihan dünyasındayız hiçbişey 4-4lük olmuyor..
Rabbimin vardır bi bildiği..
Bi yazı okumuştum çok güzeldi.. '' fırına gidiyosun ekmek almaya..fırıncıyla sohbet etmeye başliyosun ..hoş sohbetsin ya : ) fırıncınında hoşuna gidiyorsun..yalnız biraz kalabalık ve beklemekten sıkılmaya başliyosun sen..ama bilmioyosun ki fırıncı en taze en güzel ekmeği sana ayırdı : ) ''
Umarın anlamışsındır cnm ..Biz dua etmeye devam edelim sıkılmadan bu Rabbimin hoşuna gidiyor ve zamanın hayırlısınıda o biliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?