- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.201
zaten bı hamıle kalım,her önume gelene soracam 'bebek yokmu' dıye..yemın edıyorum toplum ıcıne gırmek ıstemıyorum..hep aynı muhabbet,yapamıyorum daha ya-pa-mı-yo-rum..ne yapım olmuyor,ben senden cok ıstıyorum be kadın!!!!
genckızken 'sevgılın yokmu',sevgılın olur 'böyle gezmek olmaz bı adını koyun',sonra nişan ne zaman,dugun ne zaman,bebek ne zaman..cocuk askere gıtcek nerdeyse hala sunnet olmadı bunun sunnetı nezaman? yetısemıyorsun yaa sorulara
zaten bı hamıle kalım,her önume gelene soracam 'bebek yokmu' dıye..yemın edıyorum toplum ıcıne gırmek ıstemıyorum..hep aynı muhabbet,yapamıyorum daha ya-pa-mı-yo-rum..ne yapım olmuyor,ben senden cok ıstıyorum be kadın!!!!
genckızken 'sevgılın yokmu',sevgılın olur 'böyle gezmek olmaz bı adını koyun',sonra nişan ne zaman,dugun ne zaman,bebek ne zaman..cocuk askere gıtcek nerdeyse hala sunnet olmadı bunun sunnetı nezaman? yetısemıyorsun yaa sorulara[/QUO
evet yaa milletin sorusu bitmiyoo..daahaa dün başıma böyle bi olay geldi..eve gidiyordum mahalledeki 80 yaşında bi teyze nerdeyse camdan düşecek öyle bir perde cam acısı var kiita ordan soruyo bişey yok mu diyee..yok düşünmüyoruz dedimm(dedikodu falan yaparlar diye olmuyo demedim)yok eşimin abisinin 1 tane varmış 1 tanede biz yapcakmışızz..sizinde olsun falann birsürü laff
genckızken 'sevgılın yokmu',sevgılın olur 'böyle gezmek olmaz bı adını koyun',sonra nişan ne zaman,dugun ne zaman,bebek ne zaman..cocuk askere gıtcek nerdeyse hala sunnet olmadı bunun sunnetı nezaman? yetısemıyorsun yaa sorulara evet yaa milletin sorusu bitmiyoo..daahaa dün başıma böyle bi olay geldi..eve gidiyordum mahalledeki 80 yaşında bi teyze nerdeyse camdan düşecek öyle bir perde cam acısı var kiita ordan soruyo bişey yok mu diyee..yok düşünmüyoruz dedimm(dedikodu falan yaparlar diye olmuyo demedim)yok eşimin abisinin 1 tane varmış 1 tanede biz yapcakmışızz..sizinde olsun falann birsürü laff
TAKMA KAFANA BOŞVERRR YA RAHAT OL VAKTİ GELDİĞİNDE RABBİM VERİR...
Bu çevre baskısı hepimizde var zaten ..Çok sinir bişey bu..
Ben artık olmuyor diyorum ALLah daha nasip etmedi diyorum susuyorlar..Yoksa kapanmaz çeneleri ..Bekledikleri de o zaten olmuyor demem..
Ben tam tersi hamile kalırsam kimseye sölemeyi düşünmüyorum inadına sonra öğrendiklerinde şaşırsınlar ..Ben ve eşim bilsin yeter
Bu çevre baskısı hepimizde var zaten ..Çok sinir bişey bu..
Ben artık olmuyor diyorum ALLah daha nasip etmedi diyorum susuyorlar..Yoksa kapanmaz çeneleri ..Bekledikleri de o zaten olmuyor demem..
Ben tam tersi hamile kalırsam kimseye sölemeyi düşünmüyorum inadına sonra öğrendiklerinde şaşırsınlar ..Ben ve eşim bilsin yeter
selam arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkesin muradını tez zamanda versin inşallah diyorum ve birşey sormak istiyorum bende sizler gibi her ay bebek bekleyenlerdenim ve mart ayında rahim filmi çekindim ama nisanda korun dediği için doktorum ümidim mayıs ayı hani usg nin de etkisiyle daha fazla merak içindeyim sizlere sorum cumaya adet olmam lazım ama benim normalde bir hafta öncesinden göğüs şişkinliğim ve hassasiyetim başlardı mutlaka ama bu kez nedense yok( hamile olabilir miyim sizce??? testte yapmak istemiyorum olumsuz sonuçtan korkuyorum offff Allah herkesin yardımcısı olsun.....
amin canim evet canim benim kuzuda tepki verir gibi geliyo oyun oynarken simdi bile vuruyocanım ya mutluluğunuz daim olsun inşallah :) Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize . artık daha dikkatli olman lazım kızın daha küçükmüş tepkiler verebilir sana bedenine korunman lazım :) benim kuzenlerimin arasında 1 yaş var abisi kıskançlıktan annesinin karnına tekme atıyodu gelmesin o die :) sende dikkatli ol tatlım
tebrikler canim hamilesin bence benim test daha silikti ve git gide koyulastiEki Görüntüle 417016
kızlar bat 10 mayıs... bugün yaptığım test işte bu...foto net değil ama, sizce ümitlenmeli miyim? cuma günü kan testi yaptırcam
merhaba hatunlarrrr:))
kan testimi oldum saat 9 da...öğleden sonra 4 gibi çıkmazsa yarın alırmışım
hadi hayırlısı Rabbimden inşlh
bıraz kasıklarım agrıyo acaba hamıle kalabılrımıyım
olabilir cnm ama yinede beklede öle test yap..garanti olsun üzülme aksi çıkarsa die..
hayır geçmedi var daha
geçmesini bekle daha sonrada test yap kan testi. adet belirtiside olabilir?
hayır geçmedi var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?