kendini bu ay hamile sananlar buraya

milletin işi gücü yok işte malzeme arıyolar düşünmüyolarki üzlürmüsün die kendileri tatmin olsunda gerisi mühim değil onlar için amaann salla gitsin boşver

Allah bizede şuraya HAMİLEYİM KIZLARRR yamzayı nasip etsinnnnn....

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu çevre baskısı hepimizde var zaten ..Çok sinir bişey bu..
Ben artık olmuyor diyorum ALLah daha nasip etmedi diyorum susuyorlar..Yoksa kapanmaz çeneleri ..Bekledikleri de o zaten olmuyor demem..
Ben tam tersi hamile kalırsam kimseye sölemeyi düşünmüyorum inadına sonra öğrendiklerinde şaşırsınlar ..Ben ve eşim bilsin yeter

Son düzenleme:
selam arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkesin muradını tez zamanda versin inşallah diyorum ve birşey sormak istiyorum bende sizler gibi her ay bebek bekleyenlerdenim ve mart ayında rahim filmi çekindim ama nisanda korun dediği için doktorum ümidim mayıs ayı hani usg nin de etkisiyle daha fazla merak içindeyim sizlere sorum cumaya adet olmam lazım ama benim normalde bir hafta öncesinden göğüs şişkinliğim ve hassasiyetim başlardı mutlaka ama bu kez nedense yok ( hamile olabilir miyim sizce??? testte yapmak istemiyorum olumsuz sonuçtan korkuyorum offff Allah herkesin yardımcısı olsun.....

MİLLET ne meraklı o kelimeyi duymaya hiçmi evlatları yok hiç mi başlarına gelebilecek duygusu düşmüyor vicdanlarına. Allahım herkesin gönlüne göre ver yarabbimmm

çok doğru yaparsın vallahi bende aldım dersimi bende öle yapıcam. Bana da bi korunuomusunuz dedi bende yok korunmuyoruz geri çekilme yöntemi falan dedim hata ettim. O da dedikodu malzemesi olarak kullanıp çocuğu olmuyora getirip yaymış millete ya koca kafalı

olabilir cnm ama yinede beklede öle test yap..garanti olsun üzülme aksi çıkarsa die..

amin canim evet canim benim kuzuda tepki verir gibi geliyo oyun oynarken simdi bile vuruyo
Eki Görüntüle 417016
kızlar bat 10 mayıs... bugün yaptığım test işte bu...foto net değil ama, sizce ümitlenmeli miyim? cuma günü kan testi yaptırcam
tebrikler canim hamilesin bence benim test daha silikti ve git gide koyulasti
merhaba hatunlarrrr:))
kan testimi oldum saat 9 da...öğleden sonra 4 gibi çıkmazsa yarın alırmışım
hadi hayırlısı Rabbimden inşlh

insaallah guzel haberi alirsin canim

hayır geçmedi var daha

Cnm kasık ağrısının üç nedeni de olabilir ya yumurtlama haftandasın yumurtluyosun ya da yumurtan çatliyor..
bu dönemi geçtiysen bebek oluşmuştur ve o da olabilir..yok adetine yakınsan adet belirtisi de olabilir..
he bi de kist olma ihtimalide var..
Ama biz en güzelini düşünelim inş bebektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…