- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.221
geçmesini bekle daha sonrada test yap kan testi. adet belirtiside olabilir?
geçmesini bekle daha sonrada test yap kan testi. adet belirtiside olabilir?
Bu çevre baskısı hepimizde var zaten ..Çok sinir bişey bu..
Ben artık olmuyor diyorum ALLah daha nasip etmedi diyorum susuyorlar..Yoksa kapanmaz çeneleri ..Bekledikleri de o zaten olmuyor demem..
Ben tam tersi hamile kalırsam kimseye sölemeyi düşünmüyorum inadına sonra öğrendiklerinde şaşırsınlar ..Ben ve eşim bilsin yeter
hayır geçmedi var daha
cnm kasık ağrısının üç nedeni de olabilir ya yumurtlama haftandasın yumurtluyosun ya da yumurtan çatliyor..
Bu dönemi geçtiysen bebek oluşmuştur ve o da olabilir..yok adetine yakınsan adet belirtisi de olabilir..
He bi de kist olma ihtimalide var..
Ama biz en güzelini düşünelim inş bebektir
bende hamıle kalırsam kımseye soylemıcem,cevremde gözu ustumuzde olan o kadar kötu nıyetlı ınsan varkı,hamıle kalsam kesın karnımdakı cocugun basına bıse gelır onların nazarından!
ya ama adet yenı oldum sayılır ama agrıyo
milletin işi gücü yok işte malzeme arıyolar düşünmüyolarki üzlürmüsün die kendileri tatmin olsunda gerisi mühim değil onlar için amaann salla gitsin boşver
walla ben artık belirtilerede inanmıyorum geçen ay bütün belirtileri yaşadımm ve üstelik adetim bir gün önce geldibu da bir başarı sanırım
aynen öyle insanlar sürekli bir şeyler bekliyorlar karşıdakilerden. Benimde eşimin ailesi böyle istisnasız gittiğimiz her zaman ee çocuk nezaman yapacaksınız. yada çocuk istediklerini belirten imalı cümleler. Sanki sorumluluğunu onlar alıcak. Bazen korkuyorum onlar bukadar istiyor diye, Rabbim onları imtihan etmek için ya bize çocuk vermezse. İnanın bazen bundan çok korkuyorum çünkü okadar çok istiyorlarki. Her ortamda söyledikleri oluyordu. Biraz biraz öğrettik herkesin yanında söylememeleri gerektiğini ama her defasında söylememeleri gerektiğini öğrenemediler. Bu durumlardan sebep eşimle çok kavga ettiğimiz oldu. Bazen onlar yüzünden eşimden soğudum ama alışmaya çalışıyorum sonuçta herkesin farklı bir yaşantısı var.
Bu arada bi gidip geliyorum 10 sayfa ilerlemişsiniz. Hızınıza yetişemiyorum kızlar
yolda hamile birini gördüğümde Allahım bizede nasip et diyorum ama acayip duygusallaşıyorum yaaa.. bende istiyorum Allahımmmmmmmmmmm
bende gecen aylarda butun belırtılerı yasadım..bu ay sadece 1 gun alt karnım cok sısıp gerıldı ve kasık batması oldu..onun dısında mıde eksımesı belırtıler arasındaymıs bu sabah okudum,sevındım..bu ay cok eksıme oldu..onun dısında butun belırtıler tam tersı durumda..mıde bulantısı yok,uyku halı yok,bel agrısı yok,kabızlık yok,cok ıdrara cıkma yok,agızda kuruluk ve demır tadı yok,gögusler sıstı ama sadece uclarında acı var..normalde adet olmadan once gogsume kolum degse canım yanardı o acıda yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?