kendini bu ay hamile sananlar buraya

bende hamıle kalırsam kımseye soylemıcem,cevremde gözu ustumuzde olan o kadar kötu nıyetlı ınsan varkı,hamıle kalsam kesın karnımdakı cocugun basına bıse gelır onların nazarından!

hayır geçmedi var daha

Cnm kasık ağrısının üç nedeni de olabilir ya yumurtlama haftandasın yumurtluyosun ya da yumurtan çatliyor..
bu dönemi geçtiysen bebek oluşmuştur ve o da olabilir..yok adetine yakınsan adet belirtisi de olabilir..
he bi de kist olma ihtimalide var..
Ama biz en güzelini düşünelim inş bebektir

inşallah inşallah

walla ben artık belirtilerede inanmıyorum geçen ay bütün belirtileri yaşadımm ve üstelik adetim bir gün önce geldibu da bir başarı sanırım

bende hamıle kalırsam kımseye soylemıcem,cevremde gözu ustumuzde olan o kadar kötu nıyetlı ınsan varkı,hamıle kalsam kesın karnımdakı cocugun basına bıse gelır onların nazarından!

Aynen..sonra cinsiyeti belli olana kadar onu sorarlar falan yorum yaparlar ..hiç gerek yok..hem gebeliğin hemen söylenilmemesi daha iyi daha edepli olur çocuk..

Son düzenleme:
milletin işi gücü yok işte malzeme arıyolar düşünmüyolarki üzlürmüsün die kendileri tatmin olsunda gerisi mühim değil onlar için amaann salla gitsin boşver

aynen öyle insanlar sürekli bir şeyler bekliyorlar karşıdakilerden. Benimde eşimin ailesi böyle istisnasız gittiğimiz her zaman ee çocuk nezaman yapacaksınız. yada çocuk istediklerini belirten imalı cümleler. Sanki sorumluluğunu onlar alıcak. Bazen korkuyorum onlar bukadar istiyor diye, Rabbim onları imtihan etmek için ya bize çocuk vermezse. İnanın bazen bundan çok korkuyorum çünkü okadar çok istiyorlarki. Her ortamda söyledikleri oluyordu. Biraz biraz öğrettik herkesin yanında söylememeleri gerektiğini ama her defasında söylememeleri gerektiğini öğrenemediler. Bu durumlardan sebep eşimle çok kavga ettiğimiz oldu. Bazen onlar yüzünden eşimden soğudum ama alışmaya çalışıyorum sonuçta herkesin farklı bir yaşantısı var.

walla ben artık belirtilerede inanmıyorum geçen ay bütün belirtileri yaşadımm ve üstelik adetim bir gün önce geldibu da bir başarı sanırım

bende gecen aylarda butun belırtılerı yasadım..bu ay sadece 1 gun alt karnım cok sısıp gerıldı ve kasık batması oldu..onun dısında mıde eksımesı belırtıler arasındaymıs bu sabah okudum,sevındım..bu ay cok eksıme oldu..onun dısında butun belırtıler tam tersı durumda..mıde bulantısı yok,uyku halı yok,bel agrısı yok,kabızlık yok,cok ıdrara cıkma yok,agızda kuruluk ve demır tadı yok,gögusler sıstı ama sadece uclarında acı var..normalde adet olmadan once gogsume kolum degse canım yanardı o acıda yok..

öyle cnm vallahi onlara bakarsan isteklerinin sonu gelmez dediğin gibi sanki sorumluluğunu alacaklar. Olsun biraz büyüsün aman çocuğu çok yaramaz falan filan 3-4 yaşına gelsin 2.ciyi istemionuzmu daha bunlar var sırada bazen bnmde onlar konuşurken imdaaaaattt die bağırasım gelio şöyle donup kalsalar üüüfff yani.

yolda hamile birini gördüğümde Allahım bizede nasip et diyorum ama acayip duygusallaşıyorum yaaa.. bende istiyorum Allahımmmmmmmmmmm

iştahım okadar açık ki yemekten sonra şu olsa bu olsa diyorum.. allahım kafayı yedim galba. tüm belirtilerde var. yardım et allahım banaa :)))

ne eşimin,ne benim hayatta hiçbi istedigimiz anında olmadı,hep bıseylerı ugrasarak elde ettık,bununda böyle olmasından korkuyorum

inşallahh güzel haber senden gelir cnm bizlerede umut olursun..
ben gecen aydan cok hüsrana ugradıgım için bu ay pek kendimi dinlemedim..sadece benim gögsümün yanları acıyoo o kadar..onlada hamilelik faln olmaz heralde
bu arada bat lar ne zaman kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…