- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.241
ne eşimin,ne benim hayatta hiçbi istedigimiz anında olmadı,hep bıseylerı ugrasarak elde ettık,bununda böyle olmasından korkuyorum
inşallahh güzel haber senden gelir cnmbizlerede umut olursun..
ben gecen aydan cok hüsrana ugradıgım için bu ay pek kendimi dinlemedim..sadece benim gögsümün yanları acıyoo o kadar..onlada hamilelik faln olmaz heralde
bu arada bat lar ne zaman kızlar??
Napalım kıslar herkesin imtihanı kendine zor..Herkes yaşadığını bilir kimse kimsenin haliden anlamaz öle konuşurlar işte..
Ben artık şunu farkettim yavaş yavaş eve kapanmışım kimseyle görüşmez hale geldim..İnsan ister istemez uzaklaşio milletten böle olunca..
Bi bebekim olsun hiç evde durmicam : )
ne eşimin,ne benim hayatta hiçbi istedigimiz anında olmadı,hep bıseylerı ugrasarak elde ettık,bununda böyle olmasından korkuyorum
herşeyin hayırlısı olsun canım. geç olsun güç olmasın önemli olan bu
cnm hiç öyle düşünme Allahım en hayırlısını en güzelini biliyodur sen bol bol dua et gerisi gelir hayırlısıyla Allahım kulunu geri çevirmez.
aynen öyle insanlar sürekli bir şeyler bekliyorlar karşıdakilerden. Benimde eşimin ailesi böyle istisnasız gittiğimiz her zaman ee çocuk nezaman yapacaksınız. yada çocuk istediklerini belirten imalı cümleler. Sanki sorumluluğunu onlar alıcak. Bazen korkuyorum onlar bukadar istiyor diye, Rabbim onları imtihan etmek için ya bize çocuk vermezse. İnanın bazen bundan çok korkuyorum çünkü okadar çok istiyorlarki. Her ortamda söyledikleri oluyordu. Biraz biraz öğrettik herkesin yanında söylememeleri gerektiğini ama her defasında söylememeleri gerektiğini öğrenemediler. Bu durumlardan sebep eşimle çok kavga ettiğimiz oldu. Bazen onlar yüzünden eşimden soğudum ama alışmaya çalışıyorum sonuçta herkesin farklı bir yaşantısı var.
benım 18inde..son 2 gun yani..ama daha erkende gelebılır,agrısı vuruyor ara ara:18::18:
Deli oluyorum ben de evlendikten hemen sonra soran tiplere de sinir oluyorum tipik Türk Kadınları işte! Önce sen bebeğin zeminini ayarlayacaksın, doğum parasıydı, doğum izninde alamayacağın maaşını yerine koymalısın ki zorda kalma. Sonra o bebek kendi kendine büyümeyecek bakıcı parası var herşeyi geçtim acaba biz hazır mıyız psikolojik anlamda alınacak kilolara o hormon nedenli mutsuzluklara, değişen ruh haline?
Bazıları da sırf "çocuk yap da göreyim halini perperişan gezeceksin, bu saçlar başlar kalacak mı bu makyaj, havanı atabilecek misin bakalım" diye soruyorlar ve sinsice bekliyorlar.
Kızlar biz bakalım kendimize, kilolarımızdan kurtulup bebeğimize de pisler gibi bakalım. Sporumuzu da yapalım, saçımızı da, makyajımızı da... Kariyerimizi de... Kapak olsun böyle düşünenlere...
millancım hiç umudunu kaybetmee bir gün hepimiz burayaa hamileyim diye yazacagız ben buna inanıyorum..Allah sevdigi kulunun kendisine dua etmesini severmiş.öylee hemen istedigini vermezmiş ki daha cok dua etsin bana diye.hoşuna gidermiş.(tv.de bir hocadan dinlemiştim)
benimde bat 21 gözüküyor bakalım nasipten ötesi olmuyor zaten
benimde düşüncem bu hatta bunun için saçlarım sarıydı kumral yaptım hamile kalırsam dip boyası yaptırmam diye :) 5 kilo verdim hamileyken kilo alırım die hersey hazır bebegi beklioz nasip et yarabbimmm
o degılde kendı kendıme yıne gecıktırcem adetımı ve yıne umıtlencem dıye korkuyorum..benım adetım bugune kadar hı sekmeden 26 gunde bır olurken..2 ay oncesı kendımı yıne hamıle sanıp adetımıde 1 hafta gecıktırmıstım beyın gucumle..sonra yıne husran..yanı adet gecıkmesıde cozum degıl bana..söyle bı 10-15 gun gelmıcek ozaman ınancam
benimde düşüncem bu hatta bunun için saçlarım sarıydı kumral yaptım hamile kalırsam dip boyası yaptırmam diye :) 5 kilo verdim hamileyken kilo alırım die hersey hazır bebegi beklioz nasip et yarabbimmm
Ben de kendi saç rengime döndüm :) gölgeler vardı kapattım artık tek rengim... Bebek doğum parasını ayırdım 5000 TL falan... Tatil programımı yaptım hamilelikte ve sonrasında eve kapanma durumuna karşın :) belli mi olur bazıları erken davranıyor. Giyinme odasını bebek odasına çevirmek üzere detayları düzenledim. Çalışma odasında yatılık bebek kalacak diye orasını da düzenledim. Hazırım bekliyorummm...
Kendi annem ve kayınvalidem karışmıyor elalemin kadınları sormuyor mu birine bir kafa atıcam bu gidişle :)
Babam da "torunum için salıncak baktım" diyerek bizi hareketlendirmek istiyor :) bir kere tamam baba olacak bekliyoruz dedim. "AAaaa tamam tamam siz torunumla ilgilenin başka birşeyi düşünmeyin" dedi yerim ben onları yaa :)
Deli oluyorum ben de evlendikten hemen sonra soran tiplere de sinir oluyorum tipik Türk Kadınları işte! Önce sen bebeğin zeminini ayarlayacaksın, doğum parasıydı, doğum izninde alamayacağın maaşını yerine koymalısın ki zorda kalma. Sonra o bebek kendi kendine büyümeyecek bakıcı parası var herşeyi geçtim acaba biz hazır mıyız psikolojik anlamda alınacak kilolara o hormon nedenli mutsuzluklara, değişen ruh haline?
Bazıları da sırf "çocuk yap da göreyim halini perperişan gezeceksin, bu saçlar başlar kalacak mı bu makyaj, havanı atabilecek misin bakalım" diye soruyorlar ve sinsice bekliyorlar.
Kızlar biz bakalım kendimize, kilolarımızdan kurtulup bebeğimize de pisler gibi bakalım. Sporumuzu da yapalım, saçımızı da, makyajımızı da... Kariyerimizi de... Kapak olsun böyle düşünenlere...
kızlar yaa bende bakımlı olmaktan yanayım hamıleykende..sonucta anne morallı olmalı kı bebekte mutlu olsun..dolayısıyla benım saclarım sarıyken bende gıttım kahveye boyattım..daha sonra ondan vazgecıp kızıl yaptım..ama garıp bı kızıl oldu herkes rengını soruyor..alttakı saclar sarı olunca kızılda pek tutmuyor,boyle bakır kızıl karısımı bıse..herneyse benım beyazım çok var sacım nerdeyse sıyah ve beyazdan olusuyor,dıbım gelınce ıgrenc oluyor..beşıktaslı bı dip..hamıleyken sac boyanmaz dıyorlar ama sanırım sadece bızım gıbı normal ınsanlar ıcın sac boyanmıyor,cunku sanatcılar mankenler hamıleykende dıpsız saclarıyla mukemmel gorunuyorlar,dogan cocuklarıda saglıklı..bılımsel arastırmalara göz attım..sac boyasının bebege zararı oldugu kesınlıkle kanıtlanmamıs bı varsayım..benımse kızıla donme sebebım hıc olmadı kına yakarım kafama dıye dusunuyorum..sızın fıkrınız ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?