kendini bu ay hamile sananlar buraya

Napalım kıslar herkesin imtihanı kendine zor..Herkes yaşadığını bilir kimse kimsenin haliden anlamaz öle konuşurlar işte..
Ben artık şunu farkettim yavaş yavaş eve kapanmışım kimseyle görüşmez hale geldim..İnsan ister istemez uzaklaşio milletten böle olunca..
Bi bebekim olsun hiç evde durmicam : )

Korunmayı bıraktıktan sonra ilk adet gününde feci şekilde bel ağrısı olmuştu ve 10-11 gün gecikme olmuştu, burnum hassaslaşmıştı belki bu psikolojikti bilemiyorum, bu durumu doktora anlattığımda korunmayı bıraktığın ilk ayda gecikme yaşanır ve bu tür ağrılar yaşanır demişti.
Bu ay da 1 hafta içinde gelmesi gereke regl'nin bekliyorum umarım bu ay heyecanla haberi burada herkesle paylaşırım...

benım 18inde..son 2 gun yani..ama daha erkende gelebılır,agrısı vuruyor ara ara:18::18:

hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhh

ne eşimin,ne benim hayatta hiçbi istedigimiz anında olmadı,hep bıseylerı ugrasarak elde ettık,bununda böyle olmasından korkuyorum

cnm hiç öyle düşünme Allahım en hayırlısını en güzelini biliyodur sen bol bol dua et gerisi gelir hayırlısıyla Allahım kulunu geri çevirmez.

herşeyin hayırlısı olsun canım. geç olsun güç olmasın önemli olan bu

cnm hiç öyle düşünme Allahım en hayırlısını en güzelini biliyodur sen bol bol dua et gerisi gelir hayırlısıyla Allahım kulunu geri çevirmez.

heran her dakıka dua halındeyım,içimden ve aklımdan gecen sadece bu,kanatlanıp ucacam yakında dua etmekten..inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz

Deli oluyorum ben de evlendikten hemen sonra soran tiplere de sinir oluyorum tipik Türk Kadınları işte! Önce sen bebeğin zeminini ayarlayacaksın, doğum parasıydı, doğum izninde alamayacağın maaşını yerine koymalısın ki zorda kalma. Sonra o bebek kendi kendine büyümeyecek bakıcı parası var herşeyi geçtim acaba biz hazır mıyız psikolojik anlamda alınacak kilolara o hormon nedenli mutsuzluklara, değişen ruh haline?

Bazıları da sırf "çocuk yap da göreyim halini perperişan gezeceksin, bu saçlar başlar kalacak mı bu makyaj, havanı atabilecek misin bakalım" diye soruyorlar ve sinsice bekliyorlar.

Kızlar biz bakalım kendimize, kilolarımızdan kurtulup bebeğimize de pisler gibi bakalım. Sporumuzu da yapalım, saçımızı da, makyajımızı da... Kariyerimizi de... Kapak olsun böyle düşünenlere...

Son düzenleme:
bıgün şu sayfaya girip,yazdıklarıma gülüp 'ey gidi günler' demek ıstıyorum..

benım 18inde..son 2 gun yani..ama daha erkende gelebılır,agrısı vuruyor ara ara:18::18:

millancım hiç umudunu kaybetmee bir gün hepimiz burayaa hamileyim diye yazacagız ben buna inanıyorum..Allah sevdigi kulunun kendisine dua etmesini severmiş.öylee hemen istedigini vermezmiş ki daha cok dua etsin bana diye.hoşuna gidermiş.(tv.de bir hocadan dinlemiştim)
benimde bat 21 gözüküyor bakalım nasipten ötesi olmuyor zaten

benimde düşüncem bu hatta bunun için saçlarım sarıydı kumral yaptım hamile kalırsam dip boyası yaptırmam diye :) 5 kilo verdim hamileyken kilo alırım die hersey hazır bebegi beklioz nasip et yarabbimmm

o degılde kendı kendıme yıne gecıktırcem adetımı ve yıne umıtlencem dıye korkuyorum..benım adetım bugune kadar hı sekmeden 26 gunde bır olurken..2 ay oncesı kendımı yıne hamıle sanıp adetımıde 1 hafta gecıktırmıstım beyın gucumle..sonra yıne husran..yanı adet gecıkmesıde cozum degıl bana..söyle bı 10-15 gun gelmıcek ozaman ınancam

Amaan hayırlısıyla bebeğim olsunda onları mı takıcam ben süsümüde yaparım püsümüde
Yeter ki olsun da olarda eksik olsun napimm..
Ben zayıf olduğum için hamile kalda görürürüz bu fiziği diolar hiçte umrumda diil koca göbikli olmanın da ayrı bi tatlılığı var can var içinde sonuçta

benimde düşüncem bu hatta bunun için saçlarım sarıydı kumral yaptım hamile kalırsam dip boyası yaptırmam diye :) 5 kilo verdim hamileyken kilo alırım die hersey hazır bebegi beklioz nasip et yarabbimmm

Ben de kendi saç rengime döndüm :) gölgeler vardı kapattım artık tek rengim... Bebek doğum parasını ayırdım 5000 TL falan... Tatil programımı yaptım hamilelikte ve sonrasında eve kapanma durumuna karşın :) belli mi olur bazıları erken davranıyor. Giyinme odasını bebek odasına çevirmek üzere detayları düzenledim. Çalışma odasında yatılık bebek kalacak diye orasını da düzenledim. Hazırım bekliyorummm...

Kendi annem ve kayınvalidem karışmıyor elalemin kadınları sormuyor mu birine bir kafa atıcam bu gidişle :)

Babam da "torunum için salıncak baktım" diyerek bizi hareketlendirmek istiyor :) bir kere tamam baba olacak bekliyoruz dedim. "AAaaa tamam tamam siz torunumla ilgilenin başka birşeyi düşünmeyin" dedi yerim ben onları yaa :)

walla cnm ben bir keresinde beyin gücümle 15 gün geciktirmiştim rekor bende sanırım
tabi dengemi bozdugum için ertesi ay bir tane nur topu gibi kistim oluştu agrısı feciydi..Allahtan adetle atıldı da kurtuldum..ogün bugündür beyin gücümü kullanmıyorum

kızlar yaa bende bakımlı olmaktan yanayım hamıleykende..sonucta anne morallı olmalı kı bebekte mutlu olsun..dolayısıyla benım saclarım sarıyken bende gıttım kahveye boyattım..daha sonra ondan vazgecıp kızıl yaptım..ama garıp bı kızıl oldu herkes rengını soruyor..alttakı saclar sarı olunca kızılda pek tutmuyor,boyle bakır kızıl karısımı bıse..herneyse benım beyazım çok var sacım nerdeyse sıyah ve beyazdan olusuyor,dıbım gelınce ıgrenc oluyor..beşıktaslı bı dip..hamıleyken sac boyanmaz dıyorlar ama sanırım sadece bızım gıbı normal ınsanlar ıcın sac boyanmıyor,cunku sanatcılar mankenler hamıleykende dıpsız saclarıyla mukemmel gorunuyorlar,dogan cocuklarıda saglıklı..bılımsel arastırmalara göz attım..sac boyasının bebege zararı oldugu kesınlıkle kanıtlanmamıs bı varsayım..benımse kızıla donme sebebım hıc olmadı kına yakarım kafama dıye dusunuyorum..sızın fıkrınız ne?

bekleyelim bakalım herseyin hayırlısı ya!! başım gecen hafta döndü sonra geçti iştahım açıldı durmuyor. sabah spor yapıyorum akşam yemekten kendimi alamiyorum. belim agrıyorsu 3 gündür biraz geçti. sağ gögüsümde batma vardı. dün adet günümdü hala olmadım. yumurta akı gibi akıntım var. sabah idrar testi tek cizgi çıktı. ooooooooffff haftayada doktordan randevu aldım bakalım hayırlısı.... tab bide 3 gündür kasık agrım var

Çok haklısın canım ama herkesin dediğine kafayı takarsakda yolu şaşırırız. Başta inan çok zorlanıyordum, sinirden ağlayacak konuma geliyordum ama kendi kendime ya bırak artık milleti, takma kafana, önemli olan sensin. he de geçki uzamasın muhabbet. Ve öyle yapınca inanın okadar rahatladımki. Batmıyor artık. Ama tabi yinede bazen köpürüyorum ve zor tutuyorum kendimi.

Belki ilk başlarda olmasa bile sonlara doğru boyatırım bende loğusalığımda güzel olayım

Son dönemde soranlara ooOOO daha çok var bakalım diyoruz. Bütçeye ekledim bekliyoruz da dediğim oluyor, bir de sen yap da biz bakalım var onu da son dakikalarımda söylemişliğim vardır, o anki ruh halime göre söylüyorum işte!
Size ne kardeşim sen mi bakacaksın demek isterim ama işte terbiyemiz gereği söylenmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…