- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.261
Belki ilk başlarda olmasa bile sonlara doğru boyatırım bende loğusalığımda güzel olayım
Amaan hayırlısıyla bebeğim olsunda onları mı takıcam ben süsümüde yaparım püsümüde
Yeter ki olsun da olarda eksik olsun napimm..
Ben zayıf olduğum için hamile kalda görürürüz bu fiziği diolar hiçte umrumda diil koca göbikli olmanın da ayrı bi tatlılığı var can var içinde sonuçta
kendini bu ve her ay hamile sanan bayanlar napıonuz bakayımmmm :)
kendini bu ve her ay hamile sanan bayanlar napıonuz bakayımmmm :)
Son dönemde soranlara ooOOO daha çok var bakalım diyoruz. Bütçeye ekledim bekliyoruz da dediğim oluyor, bir de sen yap da biz bakalım var onu da son dakikalarımda söylemişliğim vardır, o anki ruh halime göre söylüyorum işte!
Size ne kardeşim sen mi bakacaksın demek isterim ama işte terbiyemiz gereği söylenmiyor :)
hala kendimizi hamiş sanmaya devammm :)
kara kara düşünüyoruz napalımhamıle kalmayı gectık,alacagımız kıloyu ve sac boyamayı konusuyruz..sankim hamıleyikk
kımı doktor ızın verıyormus,kımısı ılk 3 ay boyatmayın dıyormus..benım 1 aylık dibim bile seklımı kaydırıyor,sinirlerimi bozuyor..allahtan annem kuaför,yoksa yetısemezdım bu kadar byamaya..bazen azcık dıbım gelınce alıyorum rımelı suruyorum beyazlarıma..barı dıbım sıyah gelmıs olsun dıye
ben kizimda 19kilo aldim ve 1kilo kalmisti ustumde simdi bakalim kackilo alcam kizimda cok ciko yedim simdi okadar yemem herhalde sirf oyuzden sismistim hem oda bi guzellik katiyo
süpermiş valla. bende isimleri hazırladım. kız olursa şu erkek olursa şu die. 9 ay sonra doğuruyorum ya
evett işte bu beabundan sonra bende bunları dizicem. Hamile olsam bile belli olana kadar peş peş cevap vericem çünkü insanların bişileri öğrenmesi gerekiyor. Öğretmen değilim maalesef güzel yolla öğretemicem ama en favorim sen yapda biz bakalım. Özellikle de görümceme, bekar olmasına rağmen diecem bunu. Çünkü en çok onun demesi sinirimi bozuyor
benım annemın kuzenı var..ben esımle nısanlıyken basımın etını yedı hadı daha dugun yapın,dugun ne zaman dıye..kendı kızı istanbulda yıllardır zengın sevgılısıyle aynı evde yasıyor nıkahsız,adam bıde evlı..kızın altında son model arabası o bıcım evı var..sımdı o annemın kuzenı tutturdu hadı daha bebek yapın daha..yaa sen benle ne ugrasıyon gıt kendı kızın yapsın!!Allah allaaaaaaaaaaaaaaaaahh!!
oLmaz o veled-i zina olur : ))
Amanya sayfa hata verip duruyorr
çok düşünüyorum diye mi adetim gecikti? Yoksa hamile miyim inşallah?? Kafamda deli sorular??????
cok yuklenıyoruz herhalde..ben tam 7 sayfa actım..çok sayfa acınca ılk sayfalar donup kalıyor,en son actıgım calısıyor..hıc buraya tek sayfa acıp gıremedım valla sımdıye kadar..hep hata verdı,dondu kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?