kendini bu ay hamile sananlar buraya

Belki ilk başlarda olmasa bile sonlara doğru boyatırım bende loğusalığımda güzel olayım

kımı doktor ızın verıyormus,kımısı ılk 3 ay boyatmayın dıyormus..benım 1 aylık dibim bile seklımı kaydırıyor,sinirlerimi bozuyor..allahtan annem kuaför,yoksa yetısemezdım bu kadar byamaya..bazen azcık dıbım gelınce alıyorum rımelı suruyorum beyazlarıma..barı dıbım sıyah gelmıs olsun dıye

ben kizimda 19kilo aldim ve 1kilo kalmisti ustumde simdi bakalim kackilo alcam kizimda cok ciko yedim simdi okadar yemem herhalde sirf oyuzden sismistim hem oda bi guzellik katiyo

evett işte bu bea bundan sonra bende bunları dizicem. Hamile olsam bile belli olana kadar peş peş cevap vericem çünkü insanların bişileri öğrenmesi gerekiyor. Öğretmen değilim maalesef güzel yolla öğretemicem ama en favorim sen yapda biz bakalım. Özellikle de görümceme, bekar olmasına rağmen diecem bunu. Çünkü en çok onun demesi sinirimi bozuyor

İlk aylarda beyin gelişimi organ gelişimi olduğu için sakıncalı diolar ama son aylara doğru genelde boyatiolar..aman sende bant takarsın şekerim ilk aylarda : )

ben kizimda 19kilo aldim ve 1kilo kalmisti ustumde simdi bakalim kackilo alcam kizimda cok ciko yedim simdi okadar yemem herhalde sirf oyuzden sismistim hem oda bi guzellik katiyo

Valla bnm iki senedir olmadığı içi kilo falan gözümde değil inan : ) ama dediğin gibi hamileliğin ayrı bi güzelliği var bi ayrıcalık bence..

benım annemın kuzenı var..ben esımle nısanlıyken basımın etını yedı hadı daha dugun yapın,dugun ne zaman dıye..kendı kızı istanbulda yıllardır zengın sevgılısıyle aynı evde yasıyor nıkahsız,adam bıde evlı..kızın altında son model arabası o bıcım evı var..sımdı o annemın kuzenı tutturdu hadı daha bebek yapın daha..yaa sen benle ne ugrasıyon gıt kendı kızın yapsın!!Allah allaaaaaaaaaaaaaaaaahh!!

oLmaz o veled-i zina olur : ))

acabaa çok düşünüyorum diyemi adetim gecikti. yoksa hamilemiyim??? KAFAMDA DELİ SORULARR ?????????????

çok düşünüyorum diye mi adetim gecikti? Yoksa hamilemiyim inşallahh?? Kafamda deli sorularr??????

çok düşünüyorum diye mi adetim gecikti? Yoksa hamile miyim inşallah?? Kafamda deli sorular??????

Amanya sayfa hata verip duruyorr

cok yuklenıyoruz herhalde..ben tam 7 sayfa actım..çok sayfa acınca ılk sayfalar donup kalıyor,en son actıgım calısıyor..hıc buraya tek sayfa acıp gıremedım valla sımdıye kadar..hep hata verdı,dondu kaldı

ben hep tek sayfa girdim donuyo dellendim ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…