kendini bu ay hamile sananlar buraya

ya arkadaslar bırazcık moral bozcak gıbı olcam ama ılk gebelıklerı galıba burdakı cogu kısının,,
bosuna kendınızı yoruyosunuz,,
tabıkı her kadın aynı degıldır,tabıkı her gebelık aynı degıldır ama cogunluk olarak sunu belırteyım ıdrar testı adet gununuz en ıyı ıhtımalle 1 veya 2 hafta sonra pozıtıf cıkar ,obur turlu pozıtıf olmaz,ayrıca ıdrar testını yaptıgınızda ılk 5 dk ıcındekı sonuc dogrudur,10 veya 20 dk sonra cıkan ıkıncı cızgıye guvenmeyın mutasyon surecıne gırer ,,,
kan testı ıse 24 saat sonra olsa bıle ( dollenmeden ) mutlaka degerı yukseltır,,doktorlar hıc ıdrar testı yaptırmazlar kan testı yaptırırlar,,,,
adet gununuz gecmeden kan testı yaptırmayın derım cunku anlamı yok, 3 hafta ıcersınde bebek yumurtalık ıcınde rahıme ulasıp bolunmeler,vucudun etkı gosterme suresı bıle 4 haftadır ,yanı adet gununuz gecmeden olusan mıde bulantılarına da ınanmayın ,adetınıze yakın olan kasık agrıları ,gogus sısmeleri,gıbı bırcok durum adet surecınde yasanılan durumdur,,,
bılgıclık degıl derdım ama umutlanıyosunuz gereksız yere ondan sonra nıye adet oldum neden hamıle kalmadım dıyosunuz ,gerek yok ( bu arada bende yapıyorum bu yazdıklarımı ) ama bu kadar kafaya takmıyalım hamıle kalcagımız varsa bıle kalamıyos dusunmekden :26:

Kızlar ben de sizlerle aynı durumdayım yaklaşık 11 aydır her ay hamileyim sanıyorum... Eşimden gizli test yapıyorum, o da umutlanıp sonra hüsrana uğramasın diye, her seferinde negatif... "Pisikolojik hamilelik daha zor" diyen arkadaşa sonuna kadar katılıyorum :)

çok doğru sölediklerin canım...adet gününde yada 1 gün önc öğrenen arkadaşlara rastladım ben topikte erken döllenme oluyor demekki...şimdi benim son adetim ayın 19 undaydı..ben 20 sine kadar olamssam idrarda çıkmazmı diyosun...kana baktırmak lazım o halde...

Tabii dua ederim canım, içini rahat tut ben işteyken felan hamile olduğumu unutup abuk hareketler yapıyorum kasıklarımın ağrısı azaldı gibi ben daha randevu almadım doktordon yarın arıyacağım 26sına alıcam, sen cuma günü mutlaka haber ver bana hayırlı haberlerini bekliyorum bebeğinle senin:)

ya hıc ugrasma ıdrarla,,devlet hastanelerınde kurus vermıyosun ılla ozele gıdecen dıe bıse yok,,ver kanı 2 saat sonrada ogren,sabahdan gıt oglene ogren obur turlu yok test hatalı mı yok bıdahamı yapsam dıe dusunme ,,tabı sen bılırsın en dogrusunu,ama ben adetım gecınce zaten mıde eksımelerı basladıgı ıcın dırek kan testı yaptırdım,

ya hıc ugrasma ıdrarla,,devlet hastanelerınde kurus vermıyosun ılla ozele gıdecen dıe bıse yok,,ver kanı 2 saat sonrada ogren,sabahdan gıt oglene ogren obur turlu yok test hatalı mı yok bıdahamı yapsam dıe dusunme ,,tabı sen bılırsın en dogrusunu,ama ben adetım gecınce zaten mıde eksımelerı basladıgı ıcın dırek kan testı yaptırdım,

Tabii dua ederim canım, içini rahat tut ben işteyken felan hamile olduğumu unutup abuk hareketler yapıyorum kasıklarımın ağrısı azaldı gibi ben daha randevu almadım doktordon yarın arıyacağım 26sına alıcam, sen cuma günü mutlaka haber ver bana hayırlı haberlerini bekliyorum bebeğinle senin:)

sağlık ocağıda yapıyor dimi canım sabahdan gitsem?özelde 50 lira bayıldık o gece yaaa

saglık ocakların hepsı yapmıyor :\ sıgortalıysan devlet hastanesi
ucretsız yapıyor

canım bizim burdaki dewlet hastanesi hep çok kalabalık yoğun...adımımı attığım an hasta oluyorum beklemekten....parayı verip özelde yaptırmaktan başka çare kalmıyo bana sağlık ocağımıza sorarım eğer yapıyolarsa orda yaptırırım yoksa özele giderim....

sağlık ocağıda yapıyor dimi canım sabahdan gitsem?özelde 50 lira bayıldık o gece yaaa

saglık ocagının yaptıgını bırı daha dedıydı ama cok ıyı bılmıyorum yapılıp yapılmadıgını, walla ben 2 gebelıkde de devlet hastanesıne gıttım sabah verdım kanı cıkdım, sonucta erken surecde oldugu ıcın kese gozukmuyo doktor folık asıt verıo yolluyo her kosulda da para dagıtmaya gerek yok :))

neten randevu al .. o zaman beklemek zorunda kalmassın :) yada ozele gıt

adet tarihinden kaç gün sonra öğrendin peki gebeliğini?buarada hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu büyüsün bebeklerin çocukların

adet tarihinden kaç gün sonra öğrendin peki gebeliğini?buarada hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu büyüsün bebeklerin çocukların

2 gebelıgım oldu ıkındede adetım gecınce dedım hamıleyım cunku adetlerım sapıtmaz benım bıde agzımda paslı demır yalamısım gıbı ıgrenc bı tat tuhaf bı tad ıste çamur yemek gıbı ya tuhaf bı tad ıste oluyodu sabahları ,,ılkınde adetım gectı 4 gun falandı yaptırdım,ıkıncısınde ıse 2 hafta gectıydı yaptırdıgımda ıkıncısınde tecrube olduydu:))
ınsallah mutlu buyutcem bebeklerımı dogarlarsa tabı ben ılk 3 ay ıcersınde ıkısınıde kaybettım gebeyken,kan pıhtılasma sorunu varmıs ılac ıcıyorum suan :))

ayyy canım çok üzüldüm başın saolsun...ilk bebekte ortaya çıkmadımı bu rahatsızlıkta doktorlar kontrol altına alsaydı önceden...

ayyy canım çok üzüldüm başın saolsun...ilk bebekte ortaya çıkmadımı bu rahatsızlıkta doktorlar kontrol altına alsaydı önceden...

ılk dusukden sonra yapılmıyo test,bellıkı saglıksız bı gebelık vucut onu atmak ıstıyo ve atıyo,2 veya 3 .dusukden sonra yapılıo,hatta bız ısrar edınce doktora ıste oyle testler var falan dedı zaten doktoru degıstık prof.a gıdıoz artık,,ben her gıttıgımde zırıl zırıl aglıodum elım ayagım tıtrıodu dıscıye gıtsem bıle o kadar psıkolojım berbattı ,, ama ne bılım bu doktor baya rahatlattı benı sureklı bıseyler dıorum ıste o varmıs bu varmıs dıe o da bakıo dıo bunların senle alakası yok sen takma kafanı bunlara dıe,hatta baya ınceledı falan ee ıyıde nıe geldın sen sımdı falan dedı gıt hamıle kal gel dedı ,,,,,
aman yasıcagımız vardı yasadık o yuzden dıorum erken umıtlenme adet gunun gecsın sonra gıt kan testını yaptır bu surecde de rahat ol,ama hareketlerıne dıkkat et agır kaldırma vucudunu sıcak tut yeter :)) ınsallah hamılesındır :)))

benimde prolaktin sorunum var ve buna bağlı olarak beynimdede tümör çıktı...
ilaç kullanıyorum kullanmassam hamile kalmam çok zor prolaktin hormonunu sewiyede tutmaya çalışıyoruz....
benimde en büyük korku düşük ((
çünkü bu rahatsızlık genelde düşük tehditi yapıyormuş....

cook ama cok gecmıs olsun uzuldum ... ınşallah hersey yoluna gırer..

cok gecmıs olsunnn,,,ınsallah Mevlam aratmadan sıkıntı cekdırmeden kucagına nasıp eder,,,hıc endıselenme,,
dusuk tehdıdının olması dusuk olacagı anlamına gelmez,,
cogu kadın kan pıhtılasma sorunu oldugunu bılmeden cocuk doguruyo ama benım bunyem arıza vermıs,,
ama sende kı durumda kotu olcak dıe bısey yok moralını yuksek tutarsan emın ol ıkızlerın bıle olur,,,,
pozıtıf dusun sukret Allah a dogacak cocukların ıcın ,,,
sakın kotu dusunme cunku elıne hıc bısey gecmıo dertten baska,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…