- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.481
cook ama cok gecmıs olsun uzuldum ... ınşallah hersey yoluna gırer..
merhaba arkadaşlar ben 2 bebeği düşünüyorum. bu ay bir kaç defa sabahları mide bulantım oldu. adetime 3 4 gün var hamile olabilirmiyim sizce?
benim de bat'a 12 gün var. ama ben de kendimi öyle sanıyorum. ne bileyim sanırım öyle olmasını istediğim için:18:
cok gecmıs olsunnn,,,ınsallah Mevlam aratmadan sıkıntı cekdırmeden kucagına nasıp eder,,,hıc endıselenme,,
dusuk tehdıdının olması dusuk olacagı anlamına gelmez,,
cogu kadın kan pıhtılasma sorunu oldugunu bılmeden cocuk doguruyo ama benım bunyem arıza vermıs,,
ama sende kı durumda kotu olcak dıe bısey yok moralını yuksek tutarsan emın ol ıkızlerın bıle olur,,,,
pozıtıf dusun sukret Allah a dogacak cocukların ıcın ,,,
sakın kotu dusunme cunku elıne hıc bısey gecmıo dertten baska,,,,
kızlar ben bugünde adet olmadım birgün daha ümitlendim... inşallah hamişimdir yaa :))) 1 gün geçti tam :)
Kizlar bata 5 gun var.kan testi yaptirsam cikar mi.idrar testinde cizgim cok silik ama ikinci cizgi cikti. Ne yapayim sizce?
Kizlar bata 5 gun var.kan testi yaptirsam cikar mi.idrar testinde cizgim cok silik ama ikinci cizgi cikti. Ne yapayim sizce?
canım bence hamişsin
bi test daha yap oda silik 2.çizgi çıkarsa doğru koşşş hastaneye
benimde bat 19 mayıs. dua edin kızlaaar. günler geçmiyor yaaa.
Insallah kizlar ya sabah yine yenilicm testi bakalim.haberdar edicem sizi mutlaka.
benim bu ay hiç belirtim yok desem yeridir. sadece karnım kasıklarım ağrıyor hatta şu an bile ağrım var. sabah yataktan kalkmadan önce belim kırılacak gibi ağrıyor. sağa sola zor dönüyorum. birde adetime yakın ateş ölçüyorum. adetime 3-4 gün kaldığında hep düşerdi 36.6dan düşe düşe 36.2olurdu ve adet olurdum. bu ay 2 gün kaldı ama 36.7lerde seyrediyor. ne mide bulantısı ne baş dönmesi olmadı bende. gögüslerimde hiç ağrı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?