kendini bu ay hamile sananlar buraya

merhaba arkadaşlar ben 2 bebeği düşünüyorum. bu ay bir kaç defa sabahları mide bulantım oldu. adetime 3 4 gün var hamile olabilirmiyim sizce?

merhaba arkadaşlar ben 2 bebeği düşünüyorum. bu ay bir kaç defa sabahları mide bulantım oldu. adetime 3 4 gün var hamile olabilirmiyim sizce?

sanırım bu aksamın nobetcısı benım evet olabılırsın :) gecı o bulantılar pıskolojıkmen de olbılır cunku bulatılar 6 haftadan ıtıbaren baslarmıs(tabı bu kadından kadına degısebılır) hemen kan testı yap ve sonucu bıze bıldır derım :)

benim ilk bebeğimde de ansızın bir bulantı olmuştu o yüzden ümütlendim biraz kendimi çok fazla kaptırıp test yapmak istemiyorum. sonuç hüsran bekleyeceğim bi kaç gün daha hayırlısı bakalım rabbim gönlümüze göre versin inş

benim de bat'a 12 gün var. ama ben de kendimi öyle sanıyorum. ne bileyim sanırım öyle olmasını istediğim için:18:

benim de bat'a 12 gün var. ama ben de kendimi öyle sanıyorum. ne bileyim sanırım öyle olmasını istediğim için:18:

benımde her ay aynı sey oluyor

ısmızehra bekleyebılırsen bekle ama sonuc degısmeyecektır o yuzden cok dert olduysa ıcıne bı kan tahlılı yaptır ve eger olmasa bıle uzulme bıdakı aya olur ınsallah

saol canım kafama takmıyorum zaten artık RABBİM hayırlı zmanı bilir elbet...bu kasık ağrısı yine başladı ben adet olcam sanırım...
ikiz bebek çok istiyorum inşallah isyteyen herkesin gönlüne göre versin kurban olduğum ALLAH

kızlar ben bugünde adet olmadım birgün daha ümitlendim... inşallah hamişimdir yaa :))) 1 gün geçti tam :)

evt yaa şu gün saymalar yokmu hiç geçmiyo sabırsızlıkla bekliyorum bende 1 haftaya kadar adet günüm geliyor. Bakalım neler olacak

ben dayanamadım kocamı gece gece hastaneye goturttum ama gece kan tahlılı yapmıolarmıs sadece ıdrara bakıolarmıs bızde gerı donduk

Kizlar bata 5 gun var.kan testi yaptirsam cikar mi.idrar testinde cizgim cok silik ama ikinci cizgi cikti. Ne yapayim sizce?

benimde bat 19 mayıs. dua edin kızlaaar. günler geçmiyor yaaa.

tatlım batlarımız aynı belirtilerin varmı?ben yazayım ilk
-mide bulantısı
-baş dönmesi
-kasık ve belde ara sıra ağrı
-bacaklarda ağrı
-idrara fazla çıkma
-ateş basması
-aşırı iştah
-göğüslerde şişme
psikolojik olarak ben bu ayda hamileyim sizleri bilemem

benim bu ay hiç belirtim yok desem yeridir. sadece karnım kasıklarım ağrıyor hatta şu an bile ağrım var. sabah yataktan kalkmadan önce belim kırılacak gibi ağrıyor. sağa sola zor dönüyorum. birde adetime yakın ateş ölçüyorum. adetime 3-4 gün kaldığında hep düşerdi 36.6dan düşe düşe 36.2olurdu ve adet olurdum. bu ay 2 gün kaldı ama 36.7lerde seyrediyor. ne mide bulantısı ne baş dönmesi olmadı bende. gögüslerimde hiç ağrı yok.

Son düzenleme:

benim göğüslerim şiş ama bendede ağrı yok hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…