- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.501
Kizlar bata 5 gun var.kan testi yaptirsam cikar mi.idrar testinde cizgim cok silik ama ikinci cizgi cikti. Ne yapayim sizce?
bir iki sayfa geride aynı olayı yaşamış biri olarak :)))
yani dün 5 gün vardı bata test silik cizgi gördüm hatta resminide ekledik.
dün kana gittim tabiki negatif cıktı..
ama olsun en azından birumutla beklemiyorum....
Idrarda neden pozitif ozaman tatlim? Allah allah ya 5 gun varken cikar mi testte
arkadaşlar hamişşş değilim mişimmmartık umutlaar önümüzdeki maçlar hahaha umutları kaybetmek yook
Hayırlısı olsun canım, gelecek ay inşallah hamileyim diyerekten geleceksin
miyopiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen valla çok güzel anlatmışın ben hala bulamadımmmm Allah razı olsun tekrar tekrar ama çözecem bulacam o hesabımı düzenle kısmını
inşallh öyle bir şey olursa hamileyim diyerekten koşa koşa geleceğimçok şükür kan değerlerim smear testim herşey normalmiş çok şükür artık önümüzdeki ayı daha sağlıklı değerlendirebilirim
bende her ay hamıleyım dıye gezınıyorum ama kendı ıcımde tabıbu ay sızde gevezelıgıme orak olacaksınız sanırım :) ben kendı kendıme mıde bulantısı falan hıssetcem v.s ya bısey sorcam hastaneye gıdıp ne dedınız ben gıtmeyı dusunuyorumda daha once hıc gıtmedım 19 yasındayım bırazda cekınıyorum bana yardımcı olabılırmısınız :\
doktora gittiğimde sağlıklı ve planlı gebelik düşünüorum bu süreci sizin kontrolünüzde geçirmek istiorum dedim gerekli testleri baştan yapalım dedim gebeliğe sağlıklı adım atmak istiorum dedim çok şükür herşeyim normal..
günaydınnnnn
ben bugün kan testi sonucumu alıcam nasipse,umarım hayırlısı ile olumlu sonuç alırım
ama kasıklarımda regl öncesi olan hareketler oluyor sinir oluyorum://
hiç sinir olma bildiğim kadarı ile adet dönemi belirtileri ile benzermiş ilk hafta belirtileri. inşllhh kan testin pozitif çıkar..
bir iki sayfa geride aynı olayı yaşamış biri olarak :)))
yani dün 5 gün vardı bata test silik cizgi gördüm hatta resminide ekledik.
dün kana gittim tabiki negatif cıktı..
ama olsun en azından birumutla beklemiyorum....
canım inşallah ya çok sağol,inan wc ye gitmeye korkar oldum acaip bi psikolojiye bürünüyorum..kırmızıları görürsem sinirden çatlarım..
yalnız belimde acaip ağrıyor gebelik belirtisinde bel ağrısıda varmı ki
haa birde deli gibi karnım ağrıyor şu anda:////
tam olarak bende bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile bel ve kasık ağrısı oluyormuş eğer adet haftasında isen önceki hafta azıcık bir kanama olursada lekelenme diyorlar normalmiş piskolojik olarak kendini etkileme bence oluruna bırakmaya çalış biliyorum çok zor ama sakin ve sabırlı olmak lazım kan testin zaten gerekli cvbı verecektir inşllh gönlüne göre olur herşey..
canım çok tşk ederim..bundan bir hafta kadar önce birkaç damla sayılmayacak azlıkta kan oldu,ben regl oluyorum sandım bi işarettir diye..ama devamı hiç gelmedi..
offf bir an önce saat 4 olsun çatladım meraktan
hımm hadi bakalım tebiki belkide bebek rahime yerleşti ben geldim anne die işaret verdi sana inşllhh
ay inşallah öyle bişeydir canım hayırlısı ile..
ben regl haftamda antibiotik ve ağrı kesici kullandım 3-4 gün..bazende diyorum acaba regl olmamı o ilaçlarmı engelledi,boşamı hamişim diye ümitleniyorum://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?