- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.581
bayanlar kendim de test edip onayladdığım bi şey paylaşayım : biz her ay hamile kalmak isteyip sürekli belirti arıyoruz ya kendimizde bunu yaptıkça adetlerimiz geçikiyor ben normalde 28-29 günde bir olurken hamileliği çok istediğim dönemlerde 35-36 günde bir olmaya başladı öyle olunca acaba hamilemiyim diye heveslendim hep hayal kırıklığı ... geçen ay ateş ölçme yöntemi uygulamaya başladım adet olmadan önce 29. gün ateşim düştü ve burda okumuştum ateş düşünce adet geleceğini ateşimin düştüğünü görünce olacağım galiba dedim ve o gün oldum gerçekten herşey beyinde bitiyor olmak istemedikçe gecikiyor ondan rahat olmak gerek zor ama .......
gögusler buyudu tamam..ama adettekı gıbı komple dokununca sancılı bı durumda degıller,sadece ucları acıyor..kasık batması 4 gun once sabahtan aksama kadar oldu ve karnımın alt kısmı cok gerılıp sıstı..baska hıcbısey yok..adet sancısı gıbı bıse dun cok yokladı aha oldum artık dedım..sonra gectı acayıp bı akıntı basladı..durup durup wc ye gıdıyorum adet oldum sanıp okadar cok gelıyor..yanı pek elle tutulur bı belırtım yok hepsı gelıp gecıcı belırtıler..dıyorum ya ben hep hamıleyım,sadece doguramıyorum
7sinde adet olmam gerekiyordu. 10undan beri pembemsi lekelenmeler oluyor işte. Doktor ufak kanamaların olabilir önemli değil dedi. Gidip bi kan testi daha yaptırsam falan dedim dünlerde ama açıkçası değerin düşmüş olmasından korktum en azından doktor duygularımı dikkate alarak söyler ve daha kolay atlatırım diye düşünüyorum.
Bazende karnımda şişkinlik, gerginlik oluyor, ilginçtir akşam geç saatlerde midem bulanıyor, birde çabuk yoruluyorum, otururken ayaklarımı uzatınca rahatlıyorum, o yüzden biraz içim rahatlıyor. Var bişiler diyorum, cumaya kadar sabret. 1 günüm kaldı....
Sana bisey soyleyim. Aynen senin belirtilerin bende de oldu. Aynisi ama ya. Sen hamilesin bence.
kız öyle deme yarın adet olursam daha gelemem buraya bıdahabu arada ılk kez bana burdan bırı bence hamılesın dıyor,aay bı hoş oldum..benım ruhsal gebelıgımı kabul eden bırı daha var artık
bende zaten 10 dakıkadır ılk sayfalara dönüp senın yazdıklarını yenıden okumaya basladım,senıde adet sancısı yoklamıs ve sende benım gıbı 4-5-6 gun erken oluyormussun..bosuna ıdolum olmamıssın benım
gecen ay 22 sınde olmustum,oyuzden bu aralar beklıyorum kendılerını..yınede kendımı kaptırmıyım,bugun yarın patlar bu hamılelıkte
Yerinde olsam bir kan testi daha yaptirirdim. Olmadi idrar testi yapsana 10 gun gecmis orda da kesin gosterir.
Sen cok yasa e mi:)))))))))
İnsallah hamilesindir diyeyim o zaman. O adet sancilari var ya, benim resmen canima okuyordu meger o adet sancisina benzeyen sancilar sirasinda bebek yerlesmeye calisiyormus doktor soyledi dun.
Dualarim seninle :)
benimde goguslerim agriyo benimde oluyooo ama neden kimse bana hamilesin demiyo bence benim gene sadece ruhum hamile kaldi benden erken adet bile olabilir.bat'a son 6 gun yine ugursuz 23 de olcam gibi her ay 23nde oluyom onu nugursuz ilan ettim bi atlatip 24 gecsem tamam ksin hamile olcam :)
kesınlıkle dogru soyluyorsun bende cok ınandıgım zaman adetımı 1 hafta gecıktırmeyı basarmıstım..halbukı yıllardır asla sapmadı benı adetım..oyuzden adetım gecıkıncede ınanmıyorum hamıle olabılecegıme..
kız bana hıc rastgelmedın herhalde sen..ben herkese kesın sen hamılesın deyıp duruyorum burda
deyin deyin banada hamile deyin bende hamile olurum belkiii yaw siz bu smile leri nedern nasil yapiyonuz....
bence muzmut sen kesın hamılesın..
yazarken altta görunuyorlar zaten üzerlerıne tıklayınca,yazdıgın yere kodu yapısıyor..
deyin deyin banada hamile deyin bende hamile olurum belkiii yaw siz bu smile leri nedern nasil yapiyonuz....
Bugün sabah anlattım canım ben, 1kaç sayfa geriye bakarsan görürsün canım. Kolay gelsin.
Öğle arası ben kaçar arkadaşlar. Yemek yienlere afiyet olsun şimdiden
Ama artık bnde bebişim olsun istiyorum iş yerinde tam 3 tane gebe var mhşallh ama bnde ıstıyorum artık bnde gunde 7.30 saatten fazla çalışmk istemiorum onlr gibi göbüşüm büyüsün istiyorummm :)) istiyorumda istyorum :))
bende bende bende ıstıyorum artıkkk :)[/QUOT
adetim 20 sindeydi geçmesini bklerken 16'sında geldiartık bu ay deneyeceğim allhn izni ilee rabbim duy sesimizii.. aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?