kendini bu ay hamile sananlar buraya

Son düzenleme:

Cam ALLah razı oLsun ne varsa dualarda var zaten..Meryem suresi biraz uzun belki üşenebilirizde ya ''Varis'' çekeris aslında..Şimdi ona başlayım ben ..Bende bu ay 4444 salatı tefriciye çektim bi de 41 yasin dağıttm azcık geri kalanıı eşimLe ben okucaz inş..Bi de Ya '' Varis'' çekeyim şimdi..BununLa birlikte ya Bari ya Halik ya Musavvir de çekilir..oLmadı bi daha ki ayda meryem suresi okuruz napaLım : ) Rabbim hiç bi duayı er ya da geç karşılıksız bırakmaz inş..

canım meryem suresinin ilk 30 ayeti okunuyor tamamı değil

Hanımlar iyi günler..dün yazdığım gibi regli olmama 5-6 gün var.dün test yaptım idrar testi negatif çıktı.hala dizlerim kasıklarım çok ağrıyo eğilip,kalkareken artıyo.kendimi biliyorum adet ağrım 1-2 gün öncesinden sinyal verir.hamilemiyim acaba. sanırım yumurtlama dönemime denk geldi.. 16.güne denk getirmiştik eşimle.hayırlısı olsun.Allah isteyen herkeze nasip etsin.kan tahlili yaptırmak istiyorum daha erkenmi onuda bilemiyorum?

slm kızlar nabersiniz?? belirtiler nasıl? ben yine kırmızıyı görmedim bu günde ümitlendim. çarşambayı bekliorum randevumu :)

eger hamileysen zaten çıkar canım kan testinde. yaptır bence

kızlar bendeki tek belirti muhteşem bi baş dönmesi o da progestandan biliyoru zaten...
bide adet sancısı gibi sancım var...
dahada kötüsü şimdi haberi aldım pazar günü şehir dışına gidiyorum iş seyehati...
uzun yol otobüsle hemde...
gitmiyim başkası gitsin dedim kabul etmediler..
durumumuda biliyolar aşılama yaptırdığımı fln...
iyice battım bu ay....

ben 3 gün sonra gittim 7 cıktı gec gebelik old için belki 1 gün önce bile gitsem cıkmıycaktı

Geç gebelikte değer düşükmü çıkıyor? Çok bilgili değilim açıkçası. Ben 5 gün gecikince yaptırdım 158 çıktı değerim. Doktor biraz düşük dedi, cuma günü tekrar gel dedi. 1 günüm kaldı, bugün hiçbir belirti yok gibi, herkese yazdım millet bıktı benden belkide ama çok canım sıkılıyor, ya ters giden bişi varsa diye.

aaa olmazki burası yine küçük emraha bağlamış...böyle dua edilmezzz...hep birlikte rabbimden hayırlı sağlıklısını ve bizim için en hayırlı zamanda olmasını dileyeceğiz...valla çok ısrar ısrar edersek allah sakat çocuk verirse al kulum çok istedin al uğraş diye...sen koru yarabbim...moral bozukluğuna yer yok kızlar toplanın..silkelenin bir kendinize gelin yahu...bu ne böyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…