- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.601
bende bende bende ıstıyorum artıkkk :)[/QUOT
adetim 20 sindeydi geçmesini bklerken 16'sında geldiartık bu ay deneyeceğim allhn izni ilee rabbim duy sesimizii.. aminn
aminnnnn inşallah
uzme kendını hıc yoktansa son 4 gun ıskence gıbı gecmedı hamılemıyım degılmıyı bende hazırana sakladım umudum :)) hayırlısıyla hepımızın hamıs haberı gelır
:))
uzme kendını hıc yoktansa son 4 gun ıskence gıbı gecmedı hamılemıyım degılmıyı bende hazırana sakladım umudum :)) hayırlısıyla hepımızın hamıs haberı gelır
:))
inşllh cnm inşllhh regl bitsin doktoruma gideceğim zaten koşa koşa hemde
inşllh cnm inşllhh regl bitsin doktoruma gideceğim zaten koşa koşa hemde
bende bu ay oldu oldu oladı doktora gıtcem
bende bu ay oldu oldu oladı doktora gıtcem
oda güzel ben gittim 2 aydır testler falan uzun sürdü baya prosedür var çalıştığım için 2 aya uzadı testlerartık gebelik için kocaman bir adım atma zamanı geldi gideceğim biter bitmez ayy çok phlı özel hstaneler ama yapacak bişy yok
daha önce başka bir topikte paylaşmıştım,görmeyenleriniz vardır sizlerede sunayım istedim hemen..
Rabbim kabul ederse şimdi abdestliydim 1 adet okudum hepimiz için inşlh...
Meryem Suresini ise 41 gün boyunca her gün 1 adet okuyanın Allahın izniyle gebe kalması diye geçiyor...
hemen paylaşıyorum
[h=2]EL-VARİS in hikmeti...Gebelik ile ilgili...[/h]a) Güneş doğmadan önce 100 defa “Yâ Vâris” ismi şerifini okuyana sıkıntı, keder ve dert isabet etmez.
Cenab-ı Hak Evlat İhsan Eder
b) “Yâ Vâris” ism-i şerifini 707 defa okumaya devam eden çocuğu olmayan kimse hayırlı bir evlat sahibi olur.
Ya Varis Allahın ismi azamlarindan bir tanesidir.Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
evet oyleymıs :s napalım artık olkacak o kadar :)oda güzel ben gittim 2 aydır testler falan uzun sürdü baya prosedür var çalıştığım için 2 aya uzadı testlerartık gebelik için kocaman bir adım atma zamanı geldi gideceğim biter bitmez ayy çok phlı özel hstaneler ama yapacak bişy yok
Cam ALLah razı oLsun ne varsa dualarda var zaten..Meryem suresi biraz uzun belki üşenebilirizde ya ''Varis'' çekeris aslında..Şimdi ona başlayım ben ..Bende bu ay 4444 salatı tefriciye çektim bi de 41 yasin dağıttm azcık geri kalanıı eşimLe ben okucaz inş..Bi de Ya '' Varis'' çekeyim şimdi..BununLa birlikte ya Bari ya Halik ya Musavvir de çekilir..oLmadı bi daha ki ayda meryem suresi okuruz napaLım : ) Rabbim hiç bi duayı er ya da geç karşılıksız bırakmaz inş..
sayfa kacti desene kizzzz gitmeden
Hanımlar iyi günler..dün yazdığım gibi regli olmama 5-6 gün var.dün test yaptım idrar testi negatif çıktı.hala dizlerim kasıklarım çok ağrıyo eğilip,kalkareken artıyo.kendimi biliyorum adet ağrım 1-2 gün öncesinden sinyal verir.hamilemiyim acaba.sanırım yumurtlama dönemime denk geldi.. 16.güne denk getirmiştik eşimle.hayırlısı olsun.Allah isteyen herkeze nasip etsin.kan tahlili yaptırmak istiyorum daha erkenmi onuda bilemiyorum?
slm kızlar nabersiniz?? belirtiler nasıl? ben yine kırmızıyı görmedim bu günde ümitlendim. çarşambayı bekliorum randevumu :)
Ayyy cok sabirsizlaniyorum neyse bari yarını bekliyim:)
eger hamileysen zaten çıkar canım kan testinde. yaptır bence
canım meryem suresinin ilk 30 ayeti okunuyor tamamı değil
ben 3 gün sonra gittim 7 cıktı gec gebelik old için belki 1 gün önce bile gitsem cıkmıycaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?