kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar ben bu ay öğrendım p.over oldugumu ama doktorum kıs var veya yumurtan gelısmemıs gıbı bişey demedi sadece progynex ilacı verdı 3 ay kullan hamıle kalmazsan yumusra takıbıne başlıcaz dedi bende ılk ayımı kullandım 15 gun ama 13. gun kahve rengı leke geldı doktorum bırak dedı 3 gun 1 kereye mahsuz hergun kahve rengı leke geldı sımdı kesıldı dun regl olmam gerekıyordu ama olmadım çok fazla baş ağrım kasık ağrısı batma gıbı ağrım var umudum var bu ay ama bilemıyorum bu ilacı kullanan varmı hamılelım olabılırmı acaba...

bosver en azından artık hamılesınde sokuyorlar..yınede bu haberden tırsmadım degıl..ama burdan okumustum yenı hamıleysen ıcerı bıse sokmalarına ızın vermıyenler oluyormus,ultrasonla bakın dıyormussun..cunku o kurcalamada bebegını kaybedenler oluyormus..

kalp atısını yerım ben onuuuuuun

ayy alemsin sen millancımkoptum hee ..yaa inşallahh en kısa zamanda bizde göbişlerimizde bebişlerimizi hissederiz.cok istiyorum yaa ..bende bende

bende bendeeeeeeeee...butun para mı malımı mülkümü alsınlar yavruma kavusiiiiiiiim (oooo zartt! neyım varsa)

Ya karsindaki 10 sene tip egitimi alan biri yavrukusum. İstanbulun en iyi hastanelerinden birine gidiyorum. Doktora mudahale etmek cahillik olur merdivenalti bir yer degil ya

Zaten birkac saniyeden sonra, daha fazla rahatsiz etmeyelim dedi, cikti.

Canim allah sana da bu topikteki diger anne adaylarina da tez vakitte bebis verir insallah.

Amin canim.

İlk kan testimi 10 mayista yaptirmistim. Deger 800 kusur cikmisti.

Bende 12 mayısta yaptırmıştım 158 çıktı. Doktor biraz düşük dedi. Ben biraz korkuyorum açıkçası. Yarın gidicem tekrardan, inşallah kese görünür, yoksa umudu kesicem yani. Gerçi adet olduum falan da yok. Bazen kasıklarda ağrı falan oluyor ama onun dışında pek belirti yok. Benim değer neden bukadar düşükki acaba? Adetin kaç gün geçmişti kan testini yaptırdığında?
Bi umut sorular soruyorum kendimi rahatlatmak için ama, çok korkuyorum ya

ben zaten hamıle kalmadan buranın peşini bırakmam..burda oldugum kadar kocamla olsam belkı daha erken hallederdım
yaa kurcalarken cok mu bakıyor oraya,napıyor?

ben zaten hamıle kalmadan buranın peşini bırakmam..burda oldugum kadar kocamla olsam belkı daha erken hallederdım
yaa kurcalarken cok mu bakıyor oraya,napıyor?

Bundan onceki doktorum erkekti. O boyle hasirt diye sokmustu. Ki ona gore hassas davrandi. Doktorum kadin simdi o kadar narin soktu ki azicik kasildim o kadar.

Senin de gunun gecti dimi canim?

kızlar ben bu ay öğrendım p.over oldugumu ama doktorum kıs var veya yumurtan gelısmemıs gıbı bişey demedi sadece progynex ilacı verdı 3 ay kullan hamıle kalmazsan yumusra takıbıne başlıcaz dedi bende ılk ayımı kullandım 15 gun ama 13. gun kahve rengı leke geldı doktorum bırak dedı 3 gun 1 kereye mahsuz hergun kahve rengı leke geldı sımdı kesıldı dun regl olmam gerekıyordu ama olmadım çok fazla baş ağrım kasık ağrısı batma gıbı ağrım var umudum var bu ay ama bilemıyorum bu ilacı kullanan varmı hamılelım olabılırmı acaba...

cnmm yerleşme kanaması da olabilir o kahverengilik bence test yaptırmalısın..diger şikayetlerinde gebelik belirtisi içinde çünkü

Bundan onceki doktorum erkekti. O boyle hasirt diye sokmustu. Ki ona gore hassas davrandi. Doktorum kadin simdi o kadar narin soktu ki azicik kasildim o kadar.

Senin de gunun gecti dimi canim?

benım;ya bugun,ya yarın gelmesı lazım beklemedeyım,dırenmekteyım..9 ay adet olmayı dusunmemekteyım bu cocugu doguracam artık,içimde çürüyecek yoksa

Adetimin gecmesinden 4 gun sonra kan testi yaptirdim ben.

Deger konusunda hic bilgili degilim canim ama senin kac gun gecti adetin? Tecrubeli arkadaslar gec dollenme falan diye biseylerden bahsediyorlar.

bayanlar kendim de test edip onayladdığım bi şey paylaşayım : biz her ay hamile kalmak isteyip sürekli belirti arıyoruz ya kendimizde bunu yaptıkça adetlerimiz geçikiyor ben normalde 28-29 günde bir olurken hamileliği çok istediğim dönemlerde 35-36 günde bir olmaya başladı öyle olunca acaba hamilemiyim diye heveslendim hep hayal kırıklığı ... geçen ay ateş ölçme yöntemi uygulamaya başladım adet olmadan önce 29. gün ateşim düştü ve burda okumuştum ateş düşünce adet geleceğini ateşimin düştüğünü görünce olacağım galiba dedim ve o gün oldum gerçekten herşey beyinde bitiyor olmak istemedikçe gecikiyor ondan rahat olmak gerek zor ama .......

Ayyy cok guldum sana icinde curuyecekmis ya? Belirti var mi mide bulantisi, kasiklarda batma falan.

gögusler buyudu tamam..ama adettekı gıbı komple dokununca sancılı bı durumda degıller,sadece ucları acıyor..kasık batması 4 gun once sabahtan aksama kadar oldu ve karnımın alt kısmı cok gerılıp sıstı..baska hıcbısey yok..adet sancısı gıbı bıse dun cok yokladı aha oldum artık dedım..sonra gectı acayıp bı akıntı basladı..durup durup wc ye gıdıyorum adet oldum sanıp okadar cok gelıyor..yanı pek elle tutulur bı belırtım yok hepsı gelıp gecıcı belırtıler..dıyorum ya ben hep hamıleyım,sadece doguramıyorum

Adetimin gecmesinden 4 gun sonra kan testi yaptirdim ben.

Deger konusunda hic bilgili degilim canim ama senin kac gun gecti adetin? Tecrubeli arkadaslar gec dollenme falan diye biseylerden bahsediyorlar.

7sinde adet olmam gerekiyordu. 10undan beri pembemsi lekelenmeler oluyor işte. Doktor ufak kanamaların olabilir önemli değil dedi. Gidip bi kan testi daha yaptırsam falan dedim dünlerde ama açıkçası değerin düşmüş olmasından korktum en azından doktor duygularımı dikkate alarak söyler ve daha kolay atlatırım diye düşünüyorum.
Bazende karnımda şişkinlik, gerginlik oluyor, ilginçtir akşam geç saatlerde midem bulanıyor, birde çabuk yoruluyorum, otururken ayaklarımı uzatınca rahatlıyorum, o yüzden biraz içim rahatlıyor. Var bişiler diyorum, cumaya kadar sabret. 1 günüm kaldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…