- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.541
ay yaa demekki gerçekten kendi kendimizi etkiliyoruz..
o zaman gayet relax dolaşmak lazım ortalarda
test yapsan cıkabilir cnm inşallah hamilesindir
off okadar yazdım göndermedi gitti hepsi.
Özet geçicem o yüzdenBende hiçbir belirti yoktu, ben inanamadım hatta. Adetim gecikti sonra pembemsi lekelenmeler oldu. İdrar testi yaptım 2.çizgi silik çıkıt. Kan testini biliyorsun zaten.
Ama sanki çabuk yoruluyorum 1 haftadır, merdiven çıkarken nefesim kesiliyor normalde hergün çıktıım merdiven. Göğüslerim biraz ağrıyor 2 gündür. Gazdan sebep şişkinliğim oldu geçen hafta. Bugünde karnımda gerilme hissediyorum ama 1-2 saattir adet ağrısı gibi karnım ağrıyor ara ara. Onun dışında mide bulantısı falan yok. Kasık ağrısıda yok.
Bilmiyorum yani. İnternette araştırıp okudukça daha kötü oluyorum. Cuma gelsede doktora gitsem bi an önce.
Böyle işte. Benim içinde dua et kendine ederken... :)
canım senin test sonucunu bende merak ettim. inşallah hamişsindir.
bu başlığa girmemek için çok direndim ama olmadı.....
bu ay aşılama yaptırdım 7. günüm bugün...
düşünmemek umutlanmamak istiyorum...
kendimi hamile sanmıyorum, sanmıcam,sanmamalıyımmmmmmmmmmmmmmm....
çok sıkıldım hayal kırıklığından...
inşallah burdaki herkesler hamiş olmuştur..
canım benim çok sağol,inşallah öyledir :)
test sonucum dün gelmemiş bugün 4 te alıcam kısmetse..
inşallah olumludur Rabbimden hayırlısını diliyorum..
ama karnım ağrıyor,belim kasıklarım ağrıyor regl olucakmışım gibi sanki..
az önce bir arkadaşlar sohbet ettik buradan da,gebelik ile regl belirtileri birbirinin benzeridir dedi..içime umut düştü:)
Canım ünü benim dua ederim tabii ki cuma günü beni haberdar et bende daha randevu almadım:)
senden gelecek haberıde merakla beklıyoruz,saat 4 de sevınırken bızı unutma buralarda..bızede söyle hemen sonucu umut olsun ıcımızde
eveeeeeeeeeeeeet bugunde burdakı mesaimiz başlamıs durumda,tum ruhsal hamılelere gunaydın..
benım bugun yarın gelme zamanı adetımın..ama cok sukur o gelme agrısını dun kovdum,hala gelemıyor..onun yerıne alt karın şişligini geri cagırdım,suan full hamıleyım
bıde şu mıde bulandırmayı becersem
Kizlar gunaydin :)
Dun doktora gittim ilk defa.
4 hafta, 5 gunluk olmus. Keseyi gordum.
Aglamaktan helak oldum valla.
Allah sağlıklı ve kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah. Bende cuma günü gidicem doktora. İnşallah bende görürüm keseyi. İlk kan testini nezaman yaptırmıştın ve hcg değerin kaç çıkmıştı acaba?
hoşgeldin millancımm..bende belirtilere takmıcam dedim ama dün akşam kasıklarım cok agrıdı ve belimde...noluyoruz dedim kendi kendime..gögüslerimde acıyo..ama ben yine kırmızı kartı yicem gibi hissediyorumbat a son 4 gün umarım gelmez tabi
oooh bee artık umutsuzluktan cıktın,normal bı hamılesın yaniiii..gebelık takvımımız bıle var artık baksana Allahım bızıde gör,kaldık buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?