kendini bu ay hamile sananlar buraya

bu başlığa girmemek için çok direndim ama olmadı.....
bu ay aşılama yaptırdım 7. günüm bugün...
düşünmemek umutlanmamak istiyorum...
kendimi hamile sanmıyorum, sanmıcam,sanmamalıyımmmmmmmmmmmmmmm....
çok sıkıldım hayal kırıklığından...
inşallah burdaki herkesler hamiş olmuştur..

Son düzenleme:

Canım ünü benim dua ederim tabii ki cuma günü beni haberdar et bende daha randevu almadım:)

canım senin test sonucunu bende merak ettim. inşallah hamişsindir.

canım benim çok sağol,inşallah öyledir :)
test sonucum dün gelmemiş bugün 4 te alıcam kısmetse..
inşallah olumludur Rabbimden hayırlısını diliyorum..
ama karnım ağrıyor,belim kasıklarım ağrıyor regl olucakmışım gibi sanki..
az önce bir arkadaşlar sohbet ettik buradan da,gebelik ile regl belirtileri birbirinin benzeridir dedi..içime umut düştü:)

eveeeeeeeeeeeeet bugunde burdakı mesaimiz başlamıs durumda,tum ruhsal hamılelere gunaydın..
benım bugun yarın gelme zamanı adetımın..ama cok sukur o gelme agrısını dun kovdum,hala gelemıyor..onun yerıne alt karın şişligini geri cagırdım,suan full hamıleyım
bıde şu mıde bulandırmayı becersem

inşallahh aşılaman tutmuştur cnm..relax ol diyecegim ama insan kendini tutamaz ki.. bende haziranda da kırmızı kartı yersem haziranda aşılama yaptıracagım

senden gelecek haberıde merakla beklıyoruz,saat 4 de sevınırken bızı unutma buralarda..bızede söyle hemen sonucu umut olsun ıcımızde

Canım ünü benim dua ederim tabii ki cuma günü beni haberdar et bende daha randevu almadım:)

Tamam canım, inşallah güzel haberlerle dönerim buraya. Çok tedirginim, bugün sanki hiçbir değişiklik yok, sadece karnım biraz ağrıyo, gaz sancısı gibi. O yüzden korlkuyorum bişimi oldu acaba diye

hoşgeldin millancımm..bende belirtilere takmıcam dedim ama dün akşam kasıklarım cok agrıdı ve belimde...noluyoruz dedim kendi kendime..gögüslerimde acıyo..ama ben yine kırmızı kartı yicem gibi hissediyorum bat a son 4 gün umarım gelmez tabi

Kizlar gunaydin :)

Dun doktora gittim ilk defa.

4 hafta, 5 gunluk olmus. Keseyi gordum.

Aglamaktan helak oldum valla.

Allah sağlıklı ve kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah. Bende cuma günü gidicem doktora. İnşallah bende görürüm keseyi. İlk kan testini nezaman yaptırmıştın ve hcg değerin kaç çıkmıştı acaba?

Amin canim.

İlk kan testimi 10 mayista yaptirmistim. Deger 800 kusur cikmisti.

Kizlar gunaydin :)

Dun doktora gittim ilk defa.

4 hafta, 5 gunluk olmus. Keseyi gordum.

Aglamaktan helak oldum valla.

oooh bee artık umutsuzluktan cıktın,normal bı hamılesın yaniiii.. gebelık takvımımız bıle var artık baksana Allahım bızıde gör,kaldık buralarda

bende dırenıyorum adet olmamak ıcın..oda korkudan gelemıcek içime dogru adet görcem kesın bu ay

oooh bee artık umutsuzluktan cıktın,normal bı hamılesın yaniiii.. gebelık takvımımız bıle var artık baksana Allahım bızıde gör,kaldık buralarda

Yok yavrum cikmadim :)))

Disgebelik olmadigini ogrendim ok, keseyi gordum o da ok ama kalp atisi en onemlisi. Onu da gorursem tamam diyerek susucam valla.

Keseyi gorecegini doktor da tahmin etmiyordu. Vajinal ultrasonla bakti, o da sasirdi.

Bu arada millancim yine biseyler soktular yani guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…