kendini bu ay hamile sananlar buraya

ayy hadi inşallahhhh benim çarşamba günü doktor randevum var inşallah ozamana kadar adet olmam. 2 gün geçti :))

senın bıde 2 gun gecmıs kesın hamılesın bence.. benım henuz gecen bısey yok ama son gunlerım oldum olcam..
hamıle kalıpta bızı unutmayın buralarda

senın bıde 2 gun gecmıs kesın hamılesın bence.. benım henuz gecen bısey yok ama son gunlerım oldum olcam..

ah canım ben gününde olmuyorum arada aksıyabilio oyüzden beklicem bakalım çarşambaya kadar ama tabikide inşallah tabi hayırlısıysa hamileyimdir inşallah. ay cümlemide kuramadım heyecanlandım :)

ah canım ben gününde olmuyorum arada aksıyabilio oyüzden beklicem bakalım çarşambaya kadar ama tabikide inşallah tabi hayırlısıysa hamileyimdir inşallah. ay cümlemide kuramadım heyecanlandım :)

ben çıkıyorum kızlar alıp geleyim artık ne olacaksa olsun karnıma ağrılar girdi...öpüyorumm:))))

inşallah hamılesındır..

ooof ben en cok hamıle kalıp su kocamı çatlatmak ıstıyorum..en ufak yapmak ıstemedıgım bıseyde gulerek 'nooldu yıne mı hamılesın' dıyor..gıcık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…