- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.641
kız hadi önumuzu aç bızımde..inşallah hamılesındır..bı urun vermeye baslasak devamı gelecek kesin
evet canım katılıyorum sana hadi herseyin hayırlısı. ben bile heyecanlandım yani :)
Allahın izniyle iyi haberlerini alacaz. hadi dua edelim inşallahhhhhhh
kız hadi önumuzu aç bızımde..inşallah hamılesındır..bı urun vermeye baslasak devamı gelecek kesin
kız kesin elossa hamıle cıksın,bızde hamıle olcaz peşine bak gör
sonuç ne olursa olsun herseyin hayırlısı canımmm son 15 dk :):))) ay inşallah yaaa.toprak verimli,tohum verimli anasını satayım havalarmı bozuk ne yetişmiyor bu ufaklıklar:))))
ayy hadi inşallahhhh benim çarşamba günü doktor randevum var inşallah ozamana kadar adet olmam. 2 gün geçti :))
hadi bakalım bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzUmutlarımızı elossaya bağladık, hadi bakalım o hamileyse bizde olucaz
sonuç ne olursa olsun herseyin hayırlısı canımmm son 15 dk :)
Umutlarımızı elossaya bağladık, hadi bakalım o hamileyse bizde olucaz
senın bıde 2 gun gecmıs kesın hamılesın bence..benım henuz gecen bısey yok ama son gunlerım oldum olcam..
hamıle kalıpta bızı unutmayın buralarda
senın bıde 2 gun gecmıs kesın hamılesın bence..benım henuz gecen bısey yok ama son gunlerım oldum olcam..
hamıle kalıpta bızı unutmayın buralarda
ben çıkıyorum kızlar alıp geleyim artık ne olacaksa olsun karnıma ağrılar girdi...öpüyorumm:))))
Selam ruhlari güzel ve doluhatunlarrrrrrrrrrrrr
hadi bakalim bana güzel haber verin var mi
ah canım ben gününde olmuyorumarada aksıyabilio oyüzden beklicem bakalım çarşambaya kadar ama tabikide inşallah tabi hayırlısıysa hamileyimdir inşallah. ay cümlemide kuramadım heyecanlandım :)
Selam ruhlari güzel ve doluhatunlarrrrrrrrrrrrr
hadi bakalim bana güzel haber verin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?