kendini bu ay hamile sananlar buraya

inşallah hamılesındır..

ooof ben en cok hamıle kalıp su kocamı çatlatmak ıstıyorum..en ufak yapmak ıstemedıgım bıseyde gulerek 'nooldu yıne mı hamılesın' dıyor..gıcık oluyorum
inşallah hamileyimdir hayırlısıyla.

Allahım isteyen herkese nasip etsin yarabbim. sağlıklı hayırlı evlatlarr.. bir birimize dualar edelimmm dostlar

Son düzenleme:
kızlar yüksek müsadenizle engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.. ben 3 mayısdan hamile kalmış olsam(kendisi yumurtlama dönemimdi sanırım ) ne zaman belirtilerim başlar ? ve ne zaman test yapmalıyım..

kızlar yüksek müsadenizle engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.. ben 3 mayısdan hamile kalmış olsam(kendisi yumurtlama dönemimdi sanırım ) ne zaman belirtilerim başlar ? ve ne zaman test yapmalıyım..

selam canım benımde suan böle bi durumum var ayın 1inde regl oldum ve 15indse korunmadım ve ben düzensiz adet görüyorum acaba hamişmiyim bilmiyorum çünkü 15i yumurtlama günmdü inş sende kalmışındır :)

herkeste belirtiler aynı olmayabilior canım. kan testi yaptır 5-6 gün sonra bence

Anam belirtiye fazla takilmamak gerekiyo yani tabi ki bak dikkat et ama cogu kisi diyor ki doktorda ögrenmeseydim kendimi hic hamile hisetmiyorum.

eger dedigin gibi olmus ise ki Insallah olmustur

o zaman ben en az 3 gün daha bekle derim,bakalim ne olacak

valla ölcem şimdi heyecandan,gerilimli dakıkalar dım dım..dım dım..dım dım..
bebek gelıyoooooooooooooooooooooooooor

aaayyy inşallaaaaaaah yaa pek umudum yok ama hayırlısı olsun hakkımızda
herkeste belirtiler aynı olmayabilior canım. kan testi yaptır 5-6 gün sonra bence

bundan bi hafta önce daha çok belirti uyduruyordum sanırım şu an ara ara kasıklarımda batma ve bel ağrısı dışında hiç bi belirti yok :44: BAT son bi hafta bakalım nolcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…