- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.661
inşallah hamileyimdir hayırlısıyla.inşallah hamılesındır..
ooof ben en cok hamıle kalıp su kocamı çatlatmak ıstıyorum..en ufak yapmak ıstemedıgım bıseyde gulerek 'nooldu yıne mı hamılesın' dıyor..gıcık oluyorum
kızlar yüksek müsadenizle engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.. ben 3 mayısdan hamile kalmış olsam(kendisi yumurtlama dönemimdi sanırım) ne zaman belirtilerim başlar ? ve ne zaman test yapmalıyım..
kızlar yüksek müsadenizle engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.. ben 3 mayısdan hamile kalmış olsam(kendisi yumurtlama dönemimdi sanırım) ne zaman belirtilerim başlar ? ve ne zaman test yapmalıyım..
valla bacım verebılecegım en guzel haber hala halamın gelmemıs olmasıdır
beyazlım,totem yaptık elossa hamıleyse hepımız hamıleyız
elossa disari cikicam merakla seni bekliyorum hadi guzel haberle gel bende cikayim disari
Aynen bnmde işim var merakLadım bekLiom : )
selam canım benımde suan böle bi durumum var ayın 1inde regl oldum ve 15indse korunmadım ve ben düzensiz adet görüyorum acaba hamişmiyim bilmiyorum çünkü 15i yumurtlama günmdü inş sende kalmışındır :)
herkeste belirtiler aynı olmayabilior canım. kan testi yaptır 5-6 gün sonra bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?