kendini bu ay hamile sananlar buraya

Elossa çıkmış kk den sanırım.inşallah üzücü haber yoktur.çatladım sonuç gelse :18:

ayyyyy sanki benim test sonucu çıkacak okadar heyecanlıyım yani. hayırlısı inşallahhhh

hayatımız beklemekle gecıyoooooorr kız hadısene heyecandan hepımızın suyu geldi

Ne kadar garip deilmi kısLar birbirimizi tanımıyoruz ve yine tanımadığımz birileri için dua edip heyecanlanıyoruz ne kadar güzel bişey ..
İçimizdeki bebek isteği annelik isteği olsa gerek sanki kendimizin yerine koyuyoruz heraLde..

selaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm... :)

bende bu ay kendimi hamile hissediyoruuuummmm belirtim yok ama içimden hep hamileyim diyorum kendi kendimeee :) pko hastasıyım bu ay bal tarçın çörek otu kullandım bugün 23. günüm bat ne zaman bilemiyorum ama tahmini 1 hafta sanırım geçen ay 21 gündü döngüm bu ay 30 u bulur sankim.... hadi hayırlısı inşallah hepimiz hamile kalırız bu ayy :)))))

bu aradaaaaa elossayı başka topikten tanıyorumm bizi bırakıp gitmişti ahanda buldum hemde en heyecanlı zamandaaa bende meraktan çatlıyoruuummmm sonucu inşallah pozitif çıkarr... elossanın kürlerle arası baya iyiydii inşallah faydalarını görmüştür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…