- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.701
Eki Görüntüle 419813
moralim bozulmaz diyordum ama çok bozuldu ve canım sıkıldı(
napim Rabbimden hayırlısı,bugün olmazsa yarın!
selaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm... :)
bende bu ay kendimi hamile hissediyoruuuummmm belirtim yok ama içimden hep hamileyim diyorum kendi kendimeee :) pko hastasıyım bu ay bal tarçın çörek otu kullandım bugün 23. günüm bat ne zaman bilemiyorum ama tahmini 1 hafta sanırım geçen ay 21 gündü döngüm bu ay 30 u bulur sankim.... hadi hayırlısı inşallah hepimiz hamile kalırız bu ayy :)))))
bu aradaaaaa elossayı başka topikten tanıyorumm bizi bırakıp gitmişti ahanda buldum hemde en heyecanlı zamandaaa bende meraktan çatlıyoruuummmm sonucu inşallah pozitif çıkarr... elossanın kürlerle arası baya iyiydii inşallah faydalarını görmüştür :)
Eki Görüntüle 419813
Eki Görüntüle 419813
hayırlısı olsun canım benim üzme kendini.. bu ay olmadı bi daha ki ay inşalaaaaaaaaaaaaahEki Görüntüle 419813
Eki Görüntüle 419813
ayyyyyyyyyyyyyyyy benim kinin kafasi görünüyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Eki Görüntüle 419813
canımmm hatırlarsın sen beni nisan topiğinden... rabbim hayırlısını versin hemen bozma moralini... tüm hız çalışmalara devam diyoruuuzzz...
canım benim herşeyin hayırlısı. sıkma canını. vardır bundada bir hayır
Hayırlısı olsun tatlım. Dua ediyoruz hepimiz senin için. İnşallah bidahaki sefere. Umudumuzu kaybetmek yok
Hiç sıkma canını canım..hayırlısı olsun.zamanlar bizim,birdahaki aya inşallah.ümidini kaybetme
uzulme demek zor vardir bundada bi hayir diyelim insaallah bidahali ay olur canim
hayırlısı olsun canım benim üzme kendini.. bu ay olmadı bi daha ki ay inşalaaaaaaaaaaaaah
moralini bozma canım hayırlısı olsun inşallah.Eki Görüntüle 419813
moralini bozma canım hayırlısı olsun inşallah.
kızlar ben çıkıyorum canım çok sıkıldı ağlamamak için kendimi sıkıyorum,boğazıma bişey oturdu sanki..
sonra gelirim yine Allaha emanet olun
kız bak göruyon mu ne hayırlara vesıle oldu elossa..sende aradan cıkmıs oldun,az daha ıkın ha gayret..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?