kendini bu ay hamile sananlar buraya

moralim bozulmaz diyordum ama çok bozuldu ve canım sıkıldı(
napim Rabbimden hayırlısı,bugün olmazsa yarın!

İnşaLLah cnm..Hepimiz için hayırLısı önce bu sonra bu : )

canımmm hatırlarsın sen beni nisan topiğinden... rabbim hayırlısını versin hemen bozma moralini... tüm hız çalışmalara devam diyoruuuzzz...

canım benim herşeyin hayırlısı. sıkma canını. vardır bundada bir hayır

Hayırlısı olsun tatlım. Dua ediyoruz hepimiz senin için. İnşallah bidahaki sefere. Umudumuzu kaybetmek yok

çok sağolun kızlar,Allah razı olsun hepinizden..
93 tane salatı tefriciyem kalmıştı,4444 taneyi tamamlamak için,bugün onu tamamladım burada...
dedim Allahım nolurrr...
ama olsun Rabbimin bi bildiği vardır..

kızlar ben çıkıyorum canım çok sıkıldı ağlamamak için kendimi sıkıyorum,boğazıma bişey oturdu sanki..
sonra gelirim yine Allaha emanet olun

elossa sıkma canını,hepımız bılmem kacıncı kez denıyoruz ve denemeye devam edecez..bunun sonu yok malesef..bı 10 gun sonra bıdaha yesercek umutlarımız,her ay oldugu gıbı..hayırlısı buymus canım,bızım gıbı kökü kurumuşları bırakıp kımse bı yere gıdemez..ya topluca gıdecez yada topluca gıdecez

elossam herşey Allahtan bozma moralini elbet hepimizin bir zamanı vardır cnm...

kızlar kimler ne gibi belirtiler yaşıyo çok merak ediyorum... benim geçen gün çok felaket bir bel ağrım oldu şimdide hafif hafif geliyo.. arada midem bulanıyo... kasıklarda gerginlik varr... acaba test yapsam çıkarmı ki bugün 23. günüm..

kız bak göruyon mu ne hayırlara vesıle oldu elossa..sende aradan cıkmıs oldun,az daha ıkın ha gayret..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ahanda nur topu gibi bir kistim dogdu- Insallah doktorun gördügü o iki kücük gider

Elossaaaaaa

Kiz anam benim bile moralim bozuldu,ama hayirlisi olsun be canim,gelir Insallah meleklerimiz en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…