kendini bu ay hamile sananlar buraya

hahaha kuzucuğummm benim yaaaa glir o günlerdeee gelir aynı ben gibi bu yönün kız bende kalabalık ailden geliyorummm ve evlendiğimde en zor gelen iki kişi yemek yiyip kahvaltı yapmak :2:

tabı oyle bı evın cocugu olmak daha eglencelı olurdu ama sımdı hepsının bogazından,temızlıgınden,askından meskınden,derdınden sorumlu devlet bakanı olacam..bızım aıle kalabalık degıldı bı kardesım bı ben ama kuzenımız,arkadasımız coktur..kalabalık aıle ortamını hep bırlıkte kalarak yasadık zaten..aaah aaahh nerde o eskı gunler

hayırlı cumalar hanımlarrr..demin tekrar idrar testi yaptım negatif çıktı birdahaki aya artık.aslında kasılmalarım o kadar çoktu ki anlatamam.1 hafta onceden başlamıştı.Allah isteyen herkese versinn..bu ay için emindim ama olmadı..önümüzdeki maçlara bakıcaz

inşallahh yakında hamiş oluruzda kalabalık ailelerimize ve kendi çekirdemik ailemize güzel kuzucuklar katarızzzz dede ananae babane büyük dede yaparız sevdiklerimizide ay hayali bile süper yaaa şu ikona bak ya tam ısırmalıkkkk

kan testi yaptırmadan emin olma canım. çogu zaman idrar testi yanıltıo

inşallahh yakında hamiş oluruzda kalabalık ailelerimize ve kendi çekirdemik ailemize güzel kuzucuklar katarızzzz dede ananae babane büyük dede yaparız sevdiklerimizide ay hayali bile süper yaaa şu ikona bak ya tam ısırmalıkkkk

ARKADAŞLAR,

daha öncede paylaşmıştım. 20 sinde olan regl günüm hamilemiyim strei ile ilk gün khve rengi az kanama ile başlayan sonra normal adete dönen bir regl dönemi geçiriyorum.
ama bugün 3. günüm ve benm başım dönüyor artık her tepkiyi gebeliğe bağlıyorum.. yaptığım regl kanamamdan önceki idrar testim negatif çıkmıştı.. acaba üstüne görme gibi bir durumum olabilir mi bnm regl dönemlerim çok şükür düzenlidir. ilk günüm çok fazla kasık ağrım ve bel ağrım oldu belkide üşüttüm

ARKADAŞLAR,

daha öncede paylaşmıştım. 20 sinde olan regl günüm hamilemiyim stresi ile ilk gün khve rengi az kanama ile başlayan sonra normal adete dönen bir regl dönemi geçiriyorum.
ama bugün 3. günüm ve benm başım dönüyor artık her tepkiyi gebeliğe bağlıyorum.. yaptığım regl kanamamdan önceki idrar testim negatif çıkmıştı.. acaba üstüne görme gibi bir durumum olabilir mi bnm regl dönemlerim çok şükür düzenlidir. ilk günüm çok fazla kasık ağrım ve bel ağrım oldu belkide üşüttüm

BEN ARANIZA YENI KATILDIM TAM OLARAK BU SITENIN KULLANIMINI BILMIYORUM NYSE tesekkur ederım cvbın icin bugun doktora gıtme nıyetım vardı acıkcası ama hava yagmurlu kızımda bıkacgundur hasta cıkarmak ıstemıyorum dıarı napıcamı bılemedım valla

tatlımmm benim senin anlattığın durumun aynısını yaşadım reglim 19 unu beklerken kan tahlili yaptırmaya gittiğimm 16 sında kahverengi geldi akşamınada kan sonucunu almaya giderken şakır şakır kırmızılar göründü hala devam ediyo ve bende acabamı diye sistit ilacı yazdı doktor onu içmedim şimdi gene çocuk istiyoz diye de içmicemmm bana göre adet oldum ben

Haklısın aslında canım.birkaç gün daha beklemeye karar verdim.daha adet dönemimde geçmedi ki.ben aceleci davrandım.20 sinden sonra yaptırıcam.inşallah mutlu haber veriirm sizlere :)

hoşgeldinn tatlımmmm benimmm çok geçmiş olsunnn inşallahhh hemencik iyleşir kuzucuğunnn haklısınn kuzucuklarımız herşeyden önemli :)

PEKİ kan tahlili sonucunu aldın mı? bnde bana göre adet gördüm ama bilemiyorum kafam bugün hafif dumanlı acaba regl dönemesinden kan şekerim mi düşük? kan testin ne çıktı ?

üstüne görmek normal adet gıbı degılde lekelenme seklınde olup bıtıyormus..3.gununde hala adet olmaya devam edıyorsan üstüne görmuyorsun demektır canım..bence o bas dönmesıde tansıyon dusmesı durumu olabılır,cok canını sıktıysan eger..

PEKİ kan tahlili sonucunu aldın mı? bnde bana göre adet gördüm ama bilemiyorum kafam bugün hafif dumanlı acaba regl dönemesinden kan şekerim mi düşük? kan testin ne çıktı ?

kan şekerinde düşmüş olabilir tatlım çarşamba ben ağrıdan ölüyorummm dedim resmen sonucu almaya gitiiğimde eşimde vardı zar zor onun beni tutmasıyla çıkabildimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…