- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.041
ben 2yıl2 aylık evliyiz çocuk hiç düşünmüyordum eşim çok istedi ama korunmamaya başlayınca anladım ki benim içimde bir annecik varmış ben de çok istiyorum.biz daha yeni nasıl diyeyim 2 ay felan olmuştur heralde korunmayalı.daha bize çocuk felan soran yok kayınbabam çok istiyor:) ama sen benden de yeni evlisin daha erkeen çook vaktin var. benim iş çok yoğn ondan düşünmüyordum ama eşim dediki iş hiç bitmez zaman geçiyor 27 yaşındayım zaten zamanıdır die düşünüyorum allah kısmet ederse
yok tatlışımmmm misafir trafiği vardı dört gündür veeeeeeeeeeeeeeeeeeee hazırrrrrrrrrrrrrrrr ikonum geldi
esin dogru soylemıs..ben senden yenı evlıyım ama senden buyugum
yasım 29 belkıde oyuzden yapamıyorum artık gectı dıye dusunuyorum
sen elını tez tut barı,yas ılerledıkce bu iş zorlasıyor sanırım
:119::119: yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kız bos durmamıs dersını calışıp gelmıssınnasıl becerdin
40 gun 40 gece kutla şimdi
kız olurmu öle şey ne geçmesi tabi erken yapmanın avantajı var ama daha iki gün önce haber aldım 37 yaşındaki bi arkadaşım hamişşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar biribirimize dualar edelim hergün birimiz hamile kalalım.RABBİM İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. bugün cuma bol bol dua edelim kardeşler!!
ne biliiim yaaaa..kardesım 18 yasındayken evlendı ve suan 3 ve 1e gıden ıkı kızı var..kardesımde genc kız gıbı sankı o dogurmadı cocukları zapzayıf 26 yasında..bıde bana bak hıcbıseyı beceremıyorum,benden gecmış işteben nezaman etcemde buyutcem,cocuklarım evlenceklerı zaman ben annanelerı yasında olurum
kızlar biribirimize dualar edelim hergün birimiz hamile kalalım.RABBİM İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. bugün cuma bol bol dua edelim kardeşler!!
esin dogru soylemıs..ben senden yenı evlıyım ama senden buyugum
yasım 29 belkıde oyuzden yapamıyorum artık gectı dıye dusunuyorum
sen elını tez tut barı,yas ılerledıkce bu iş zorlasıyor sanırım
valla benim teyzem 29 da evlendi 30da doğurdu arkadaşım 32 de evlendi 34 de doğurdu bir başka arkadaşım 34de evlendi 37de doğurdu suan bir aile dostumuz var 35de evlendi 38de hami
le yani bunlar normal hamile kaldı kısmet bebeğim senin yaşın bunu düşünmen için çook çook erken kuzum.
kız Allahh seni ne etmeye 37 yaşındaki arkadaşımm ne etsinnn bence normal tatlımmmm sende emin ol zayıf fit en az üç çocuk annesi olursunnnn bebeğimmm en kısa zamanda inşallahhhhh ve tatlımm önemli olan ne zaman doğurduğumuz değil ona nasıl doğduktan sonra özen gösterdiğimiz eminim çok güzel bi anne olucaksınnn sen :)
anaaa sankı ıcımı okudun..ben cocuklugumdan berı 3 cocuk ısterım..bırı evlenınce veya okul ıcın bıyere gıderse dıgerı yalnız kalmasın dıye..cunku benım kardesım 18ınde evlenınce ben kaldım sap gıbıama malesef esım 2 dene ıstıyor..son cocugu ıkız yaparsam tamamdır onun soyunda ıkız olanlar var nede olsa bı umıt
hahaha diymi amahem bu arada çocuk yapma sayısı bizim elimizde bence hehe çünkü korunma durumunuda biz belirliyoruz çaktırmadan ikiz olmasa bile yaparsın sen üçüncüyü bizde en az üç düşünüzyoz aynı milancım senin düşündüğün gibi tek kalmasınlar diye
ılk ıkısı kız olursa erkek ıcın üçüncüye gıdebılır kocam o potansıyelı göruyorum onda..ben hep kalabalık aılelerı sevıyorum,hep bı tantana olsun evde ıstıyorum,öyle daha mutlu bı ortam oluyor..sonra ben kocamla tursu suyu yuzunden kavga edım ıstıyorum
slm.arkadaslar benim olayım biraz karısık anlatmak istiyorum!bir kızım var 1 yasında ve hapla korunuyordum nisanın 15inde hapım bıttı adet olacagım bısey olmaz dıyerek o ara korunmadım bıkac gun sonra adet oldum normal olarak ama adedım 2gun surdu bıttı sasırdım neden buay kısa surdu dıye daha sonra ayın 20sinde tekrar hapıma basladım ama bı kac hafta sonra uyku halı mıde bulantısı bas donmesı goguslerımde dolgunlk gıbı vb.belırtılerım olunca supelendım mayısın 5inde test yaptım poziitif cıktı ogun hapımı bıraktım hamıleyım dıyebıkacgun sonrası doktora gıdıp muayne oldum kan testı yaptırdım sonuc negatifti buarada hapı bıraktıgım ıcın tekrar adet gördüm oda 1 gun yogun surdu sonra camur gıbı damla damla geldı bıttı mayısın 8 inden ıtıbarende korunmuyoruz ve ogunden berı sag yumurtalıgım cok agrıyor bıkacgundur daha cok hıssetmeye basladım bel ve sag kasıgımda yururken ağrı yapmaya basladı elimi sağ yumurtalıgıma bastırdıgımda pıt pıt dıye bısey hıssedıyorum HAMİLEMİYİMMMMMM LÜTFEN BENİ AÇIKLIGA KAVUSTURURMUSUNUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?