- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.021
Miyopi dualarım seninle bebeğim benim değeride sor gitmişken adete 3 gün kala 170 iyimiymiş:)
ayy benimde teyzelerim böyle 2 tane var düşman başına diyorum.
5 yıl olacak evleneli eşimin ailesinin haddine olmasına rağmen bir kere bile duymadım ve beni hiç sevmedikleri halde.
fakat teyzemler özellikle eşimin yanında dra git çocuk yap senin çocuğun olmaz rahim filmi çektirdim tüp bebek yaptırdım tutmadı oldu öyle yaydılar.
ssk kapandı dra gidemedim dra git dra senin çocuğun olmaz tedavi görmen şart
biraz kilo alıp göbeğim çıkınca hemen eşimin yanında özellikle hamilemisin yok ya ne hamileliği kilo aldım diyorum heee zaten olmayacak birşey niye olmasın canım diyorum aaaaa sen ters ters cevaplar veriyorsun senin başına vurmuş belli sen hemen dra git çocuk yap yoksa akıl hastası olursun eşime dönüp götür bunu dra çocuk yapın çocuk.
birgün bi ağır konuşcam ama zor tutuyorum kendimi dilimde çk sivridir birine kafayı takarsam canını yakmadan hüngür hüngür ağlatmadan susmam aman diyorum kendime cahille cahil olma boşver annemde boşver kızım takma kafana kıskançlıklarından böyle yapıyorlar boşver diyor.
ben hamile kalırsam teyzemlere 9 ay boyunca demeyi düşünmüyorum.
inşallahh cnm evet öyle yapayım..akşam kocişe söylimde alsın..gerçi o da test almaktan bıktı garibim
senin durumun ne ??
ay ilahiolabilir olabilir herşey mümkün ne çok belirtisi varmış bu hamileliğin bi doktor görse şu yazdıklarımızı vallahi forum dışarı eder bizi
Benim midem bulanmaya başladı, hamileliktenmi yoksa doktor heyecanındanmı :2:
çok biliyor o doktorlarhamıle kalan benım,karısmasınlar belırtılerıme
ayy kafayı yedim galaba.. hayali gebeyim hahaha durduk yere karnımı okşayıp seviyorum. allahım aklıma mukeyet ol yarabbim :)
ayy kafayı yedim galaba.. hayali gebeyim hahaha durduk yere karnımı okşayıp seviyorum. allahım aklıma mukeyet ol yarabbim :)
İş yerimdeki bütün işlerimi hallettim, iznimi aldım, yarım saat sonra eve gidicem. Zaman geçmiyor, biraz uyuyayım diyorum, sonra 1.30da hastanede olucam ve 2 gibi muayene olucam inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
hepimiz aynıyız cnm sorun yok bende arada lavoboya gittikçe karnıma bakıp ordamısın len diorum
valla doktora gıtme psıkolojısı olmus olsa,her doktora gıden,doktoru gördugu an iyileşir ya,senınde suan bebısının gayet uslu durması lazım..
ama senınkı heyecandandır kesın..ellerınde ya buz kesmıştır yada ter atıyordur
Allah yardımcın olsun canım. haberlerini bekliyoruz gelince yaz hemen oldu mu
Benim midem bulanmaya başladı, hamileliktenmi yoksa doktor heyecanındanmı :2:
çok biliyor o doktorlarhamıle kalan benım,karısmasınlar belırtılerıme
Heya saat ilerledikçe, ayaklarım buz kesiyor, ellerim terliyor. Ama sabahtan beri sol tarafım inceden inceden ağrıyor. Ben burdayımmı diyor acaba
İnşallah güzel haberler olur benimkiler. Bu arada ben çıkıyorum şimdi. Eve git saatimi doldurayım. Öpüyorum hepinizi, ben yokken bebiklerinize mukayet olun...
miyopi tatlımmmmmmm gördüm mesajını çok çok teşekkür etttimmm şidi buldum hesabımı düzenle kısmınıbu arada inşallalhhhhhhh hamişsinizdir hepinizzzz ah benim güzel yavrummm terkekktti beni yaaaaa bende karnımı sever dururdum sevmedi yerini sanırım yavrucuğummm :)
ben 1 bucuk senelık evlıyım..6 aydır ugrasıyoruz..sen?
kız yoncamel nerelerdesın,dogum ıznıne mı ayrıldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?