kendini bu ay hamile sananlar buraya

Miyopi dualarım seninle bebeğim benim değeride sor gitmişken adete 3 gün kala 170 iyimiymiş:)

Sorarım tabikide ama heyecandan unutmazsam. Bazen gitmeden önce şunu sorim bunu sorim diorum doktora gidiyorum pufff soracak hiçbişi aklıma gelmiyor. Dur ben soracaklarımla beraber seninkinide bi kağıda yazayım

aaa bunlar nasıl teyzeymış böyle?! ınsan tanımadıgının bıle ıyılıgını ıster valla dumur oldum söylıcek söz bulamıyorum ama haddım olmayarak teyzelerının nıyetının hıc ıyı olmadıgını dusunuyorum,insan dusmanına böyle söylemez,bencede kesınlıkle hamıle kalırsan soyleme onlara,kötu enerjılerıyle Allah korusun cocuguna bıle zarar getırırler..ve senın yerınde olsam hayatıma böyle kötu nıyetlı ınsanları kesınlıkle sokmam teyzem olsa dahi!!

inşallahh cnm evet öyle yapayım..akşam kocişe söylimde alsın..gerçi o da test almaktan bıktı garibim
senin durumun ne ??

hehuhe:)) olsun bu sefer inşallah değecek aldığına. bak bn 3 farklı test kullandım sende öle yap varsa bişi mutlaka çıkıor geçen ay bırak belli olan çizgiyi silik bile çıkmamıştı. ay inşallah canım yaa ikimizde müjde veririz birbirimize snn bata kaç gün var?

ay ilahi olabilir olabilir herşey mümkün ne çok belirtisi varmış bu hamileliğin bi doktor görse şu yazdıklarımızı vallahi forum dışarı eder bizi

çok biliyor o doktorlar hamıle kalan benım,karısmasınlar belırtılerıme

Benim midem bulanmaya başladı, hamileliktenmi yoksa doktor heyecanındanmı :2:

valla doktora gıtme psıkolojısı olmus olsa,her doktora gıden,doktoru gördugu an iyileşir ya,senınde suan bebısının gayet uslu durması lazım..
ama senınkı heyecandandır kesın..ellerınde ya buz kesmıştır yada ter atıyordur

ayy kafayı yedim galaba.. hayali gebeyim hahaha durduk yere karnımı okşayıp seviyorum. allahım aklıma mukeyet ol yarabbim :)

İş yerimdeki bütün işlerimi hallettim, iznimi aldım, yarım saat sonra eve gidicem. Zaman geçmiyor, biraz uyuyayım diyorum, sonra 1.30da hastanede olucam ve 2 gibi muayene olucam inşallah. Dualarınızı bekliyorum.

Allah yardımcın olsun canım. haberlerini bekliyoruz gelince yaz hemen oldu mu

Heya saat ilerledikçe, ayaklarım buz kesiyor, ellerim terliyor. Ama sabahtan beri sol tarafım inceden inceden ağrıyor. Ben burdayımmı diyor acaba

ayy kafayı yedim galaba.. hayali gebeyim hahaha durduk yere karnımı okşayıp seviyorum. allahım aklıma mukeyet ol yarabbim :)

Benim midem bulanmaya başladı, hamileliktenmi yoksa doktor heyecanındanmı :2:

çok biliyor o doktorlar hamıle kalan benım,karısmasınlar belırtılerıme

miyopi tatlımmmmmmm gördüm mesajını çok çok teşekkür etttimmm şidi buldum hesabımı düzenle kısmını bu arada inşallalhhhhhhh hamişsinizdir hepinizzzz ah benim güzel yavrummm terkekktti beni yaaaaa bende karnımı sever dururdum sevmedi yerini sanırım yavrucuğummm :)

Heya saat ilerledikçe, ayaklarım buz kesiyor, ellerim terliyor. Ama sabahtan beri sol tarafım inceden inceden ağrıyor. Ben burdayımmı diyor acaba

aaay inşallah inşallah
dünkü gıbı costurmak ıstemıyorum oyuzden daha sakın yorumlar yapıyorum..
ama cok umutluyum senden

İnşallah güzel haberler olur benimkiler. Bu arada ben çıkıyorum şimdi. Eve git saatimi doldurayım. Öpüyorum hepinizi, ben yokken bebiklerinize mukayet olun...

by tatlımmmmmm güzel haberlerini bekliyoruzzz aminnnnnnnnnnnnnnnn canımcımmmmmmmm öptümmmmmm kocamannnnnnnnn

kız yoncamel nerelerdesın,dogum ıznıne mı ayrıldın

ben 1 bucuk senelık evlıyım..6 aydır ugrasıyoruz..sen?

ben 2yıl2 aylık evliyiz çocuk hiç düşünmüyordum eşim çok istedi ama korunmamaya başlayınca anladım ki benim içimde bir annecik varmış ben de çok istiyorum.biz daha yeni nasıl diyeyim 2 ay felan olmuştur heralde korunmayalı.daha bize çocuk felan soran yok kayınbabam çok istiyor:) ama sen benden de yeni evlisin daha erkeen çook vaktin var. benim iş çok yoğn ondan düşünmüyordum ama eşim dediki iş hiç bitmez zaman geçiyor 27 yaşındayım zaten zamanıdır die düşünüyorum allah kısmet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…