- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.081
Haklısın aslında canım.birkaç gün daha beklemeye karar verdim.daha adet dönemimde geçmedi ki.ben aceleci davrandım.20 sinden sonra yaptırıcam.inşallah mutlu haber veriirm sizlere :)
kan şekerinde düşmüş olabilir tatlım çarşamba ben ağrıdan ölüyorummm dedim resmen sonucu almaya gitiiğimde eşimde vardı zar zor onun beni tutmasıyla çıkabildimmm
hımm artık önümüzdeki hafta sonunu değerlidirecez desene :)
aynen tatlımmmm ve bence ilaç kullanma yumurtlama tarhim benim mesela 23 mayıs o yüzden içmicem doktorun verdiği ilaçlarıda bebek bu riske atamam
bn folik ait kullanımına devam ediyorum adet döneminde kullanılmaz diye bir şey yok demi?
bn folik ait kullanımına devam ediyorum adet döneminde kullanılmaz diye bir şey yok demi?
bencede bekle her ihtimale karşı hakereketlerine dikkat et. adet günün geçsin sonra kan testi yaptır. benim adetim 3 gün geçti. az az da olsa belirti var ama ben kesin üşüttüm diorum :) ama tabi hamilelik ihtimalinide düşünüyorum bende idrar testi yaptım negatif cıktı. çarşamba günü doktor randevum var kısmet bakalım. umarım kırmızılar görünmez hahah :)
yok bacım bırakmadan devam adet falan farketmez aynı saatlerde almaya dıkkat et yeter
yok tatlımmm benimmm folik asiti iç aksatma çok faydalı bi ilaç o kardeşim doktor o dedi iç hamile kalmasanda sanada faydalı demişti
hımm bn öğle yemeginden sonra alıyorum. saatine dikkat etmemiştim günde 1 tok zamanda bundan sonra dikkat edicem acaba gebe kalmaya da bir artısı var mı??
arkadaşlar öğle yemeğine gidip geliorum grüşürz yarım saat sonra ok!!
hımm bn öğle yemeginden sonra alıyorum. saatine dikkat etmemiştim günde 1 tok zamanda bundan sonra dikkat edicem acaba gebe kalmaya da bir artısı var mı??
Hu huu bonbon şekerleri geleceğin güzel anneleri nabersiniz bakimm
Hu huu bonbon şekerleri geleceğin güzel anneleri nabersiniz bakimm
ayyy kızlar inşallah bu ay hamişimdir. aşılamam oldu 16sında. bana dua edin
ayyy kızlar inşallah bu ay hamişimdir. aşılamam oldu 16sında. bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?