kendini bu ay hamile sananlar buraya

Haklısın aslında canım.birkaç gün daha beklemeye karar verdim.daha adet dönemimde geçmedi ki.ben aceleci davrandım.20 sinden sonra yaptırıcam.inşallah mutlu haber veriirm sizlere :)

bencede bekle her ihtimale karşı hakereketlerine dikkat et. adet günün geçsin sonra kan testi yaptır. benim adetim 3 gün geçti. az az da olsa belirti var ama ben kesin üşüttüm diorum :) ama tabi hamilelik ihtimalinide düşünüyorum bende idrar testi yaptım negatif cıktı. çarşamba günü doktor randevum var kısmet bakalım. umarım kırmızılar görünmez hahah :)

İnşallahhh tatlımm...:) bende bekkklicem bakalım nolcak.kırmızılar uzak dursun bizlerdenn..

hımm bn öğle yemeginden sonra alıyorum. saatine dikkat etmemiştim günde 1 tok zamanda bundan sonra dikkat edicem acaba gebe kalmaya da bir artısı var mı??

bende öğleden sonra tok alıyorum günde bi tane ya bide kızlar bu ovulasyon hesaplayıcıları ne kadar doğru benim 24 mart 21 nisan ve 16 mayıs tı ve yumurtlamam 23 mayıs ile 28 mayıs çıktı çok yakın geldi bana yaaa

hımm bn öğle yemeginden sonra alıyorum. saatine dikkat etmemiştim günde 1 tok zamanda bundan sonra dikkat edicem acaba gebe kalmaya da bir artısı var mı??

gebe kalmaya etkısı yokta bebegın beyın ve kemık gelısımı acısından cok gereklıymıs..zaten vıtamın gıbı bısey folık asıt,sebzelerde bulunuyor ama cocuk olmadan 3 ay öncesı vucutta depolanması gerekıyormus..bende folıc plus kullanıyorum gunde 3 kez ıcılıyor ama ben saatlerıne hıc dıkkat etmıyorum acıkcası..bundan sonra daha dıkkatlı olurum..bıde folıbol var oda gunde 1 kez kullanılıyor..ben folıc plus bıtsın ona geccem..gunde 3 kez olunca arada unuttuklarım karıstırdıklarım vaktınde ıcemedıklerım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…