kendini bu ay hamile sananlar buraya

kırmızıyı tutmaya devam et cnm bakarsın pozitifi görürsün inşallah yarebbim

bu testlerin bazıları intihar sebebi ya benide negatifken pozitif göstermişti hamileyim hamileyim die ortalarda dolandım mahallenin delisi gibi

aynen valla yaklasık 2o gun once ılk yaptıgımda pozitif cıkmıştı hamıleyım dıye aynen bende ortalarda dolandım şimdide baska marka baska eczaneden aldım yatay çıktı cıldiriciğmm vallahiii ama sağ yumurtalıgım fecihi agrıyorrr

Son düzenleme:

bn geldim folik asidimi aldım geldim kilo yapar mı ki bilgin var mı?

ilk ay üstüne görebilirsin bence doktora git

ayy inşallahh cnm yaa..benim bat a 3 gün kaldı inşallahh gelmez bıktım yaa hep hüsran ama inşallahh bu sefer tutmuştur bebecik
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inş tabiki banada

inşallah hamileliktendir cnm yatay matay pozitifi görmüşün neredeyse tam artı olacakmış

kırmızıyı tutmaya devam et cnm bakarsın pozitifi görürsün inşallah yarebbim

valla benim kızıma hamıle kaldıgımda yaptıgım testlerın hattı hesabı yoktu hemen hemen hergun test yapıyordum öğrendıgımde 1 ay 1 gunluktu:)hiç unutmuyorum 14 eylulde hapı bırakıp korunmadım 1 ay icersınde teslerın dısında 4 kere doktora gıttım 1.cısınde kan testı yaptırdım doktor gebelık yok deyınce hıc unutmuyorum hastanenın bahcesınde aglamıstım busefer yumurtalıklarım sımdı oldugu gıbı cok agrı yapmaya baslayınca tekrar doktora gıttım alttan muayne ettıler saglık sorunun yok bebekte yok dedıler 3.cusundede yıne gıttım yumurtalıkların catlamıs ondan agrı yapıyor dedıler hepsıde bırer hafta arasında oldu 4cude zaten hamıle oldugumu öğrendım 1ay 1gunluk deyınce sevıncten havalara ucmustum allah isteyen herkese yasatsın bu duyguyu sabret cnm hamıleysen buyuk olasılıkla kanda cıkar cunkı gecıkmıs testlere fazla guvenme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…