- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.121
bende 2 gün önce yaptım tek çizgi çıktı delircem ya. ama 3 gün adetim geçti. iştahim açıldı kasıklarım az az ağrıdı geçti. gögüslerim hafifi şiti akşamları batma oluyor. oooff be nedir bu çilem :)
bu testlerin bazıları intihar sebebi ya benide negatifken pozitif göstermişti hamileyim hamileyim die ortalarda dolandım mahallenin delisi gibi
gebe kalmaya etkısı yokta bebegın beyın ve kemık gelısımı acısından cok gereklıymıs..zaten vıtamın gıbı bısey folık asıt,sebzelerde bulunuyor ama cocuk olmadan 3 ay öncesı vucutta depolanması gerekıyormus..bende folıc plus kullanıyorum gunde 3 kez ıcılıyor ama ben saatlerıne hıc dıkkat etmıyorum acıkcası..bundan sonra daha dıkkatlı olurum..bıde folıbol var oda gunde 1 kez kullanılıyor..ben folıc plus bıtsın ona geccem..gunde 3 kez olunca arada unuttuklarım karıstırdıklarım vaktınde ıcemedıklerım oluyor
kırmızıyı tutmaya devam et cnm bakarsın pozitifi görürsün inşallah yarebbim
bn geldimfolik asidimi aldım geldim kilo yapar mı ki bilgin var mı?
ARKADAŞLAR,
daha öncede paylaşmıştım. 20 sinde olan regl günüm hamilemiyim strei ile ilk gün khve rengi az kanama ile başlayan sonra normal adete dönen bir regl dönemi geçiriyorum.
ama bugün 3. günüm ve benm başım dönüyor artık her tepkiyi gebeliğe bağlıyorum.. yaptığım regl kanamamdan önceki idrar testim negatif çıkmıştı.. acaba üstüne görme gibi bir durumum olabilir mi bnm regl dönemlerim çok şükür düzenlidir. ilk günüm çok fazla kasık ağrım ve bel ağrım oldu belkide üşüttüm
hehuhe:)) olsun bu sefer inşallah değecek aldığına. bak bn 3 farklı test kullandım sende öle yap varsa bişi mutlaka çıkıor geçen ay bırak belli olan çizgiyi silik bile çıkmamıştı. ay inşallah canım yaa ikimizde müjde veririz birbirimizesnn bata kaç gün var?
aynen valla yaklasık 2o gun once ılk yaptıgımda pozitif cıkmıştı hamıleyım dıye aynen bende ortalarda dolandımşimdide baska marka baska eczaneden aldım yatay çıktı cıldiriciğmm vallahiii ama sağ yumurtalıgım fecihi agrıyorrr
kırmızıyı tutmaya devam et cnm bakarsın pozitifi görürsün inşallah yarebbim
folik asitin iştah açma özelliği var ben gece yatarken içiyorum doktorum öyle dedi.bn geldimfolik asidimi aldım geldim kilo yapar mı ki bilgin var mı?
ilk ay üstüne görebilirsin bence doktora git
folik asitin iştah açma özelliği var ben gece yatarken içiyorum doktorum öyle dedi.
inşallah hamileliktendir cnm yatay matay pozitifi görmüşün neredeyse tam artı olacakmış
demekki bn oyüzden yiorum doymuyorum atıştırmak istiorum sürekli :)
dikkat et canım doğumdan önce şişmeyelim de
inşallah hamişizdir canım benim. bişi sorcam aşılama kaçıncı aydan sonra yapıolar??
bn geldimfolik asidimi aldım geldim kilo yapar mı ki bilgin var mı?
hahhaanys cnm bn 50 kg yum yinede dikkt etmeye devam ediyorum tabii
yok yapmaz..normalde ıspanak brokolı yesen kılo yaparmı? yapmaz..buda onun hap halı ıste,rahat rahat içiniz efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?