- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.161
maşallah ellerimiz ultrason gibi heç doktora gitmeye gerek yok hepimiz hamileyiz
bitane sade soda içi cnm iyi gelio bnmde yanıodu dün akşam içtim bitane yarım saate söndü hem doktorlarda tavsiye ediolarmış hamileliktebende hamile olduğumu sandığımdan mütevellit hamile gibi besleniyorum işte yazııkk acıyorum kendime
canım çektı ya,nıye söyluyorsun menemen yedıgını,az anlatsana kaşarda varmıydı içinde
aynen valla 2 haftadır bende totomu yaydım iyice halsizlik ve mide bulantısından!midene gelince ya menemen mıdene oturmuş yada gercekten hamilesinnn
tatlım aaa hamilesin sen sorma öle şeyler avucunu yala memişine sür
canım çektı ya,nıye söyluyorsun menemen yedıgını,az anlatsana kaşarda varmıydı içinde
tatlım aaa hamilesin sen sorma öle şeyler avucunu yala memişine sür
küçük soganı kup kup dogradım 1 tanede bıberı tabı bıraz tereyagı ve zeytınyagında bır guzel kavurdum,,,,şöyle pembe pembe olana dek ,,sonra 2 tane domatesın kabuklarını soydummm kup kup dogradım atıverdım tavaya harlı atesde guzelcene bı fokurdadı,,,,, ondan sonracıma ıcıne bır tane koy yumurtasını kırdım sarısını dagıtmadan ustune bırazcık karabıber serptım cok az kırmızı bıber ve tuz,,, sonra kasar rendeleyıp ustune serptım bırazcık bolca ama :))) sonra kapagını kapatıp yumurtanın ıcı kayısı kalcak kıvamda pısırdım cay da demledım sonra ekmegımı bandıra bandıra yedımmmmmmmmmmmmmm
ama nedendır bılmem usuttum galıba mıdeyı fena bulanıo
o yumurtayı öle ustune top gıbı bırakırsan böyle bulanır mıdenben öyle yemem karısacak hepsı..zaten yumurtanın sarısına uyuzum..pişmişken sadece beyazını yerım..ıyı pışıp karıstıgı surece ıkısınıde yerım..
ya suna (mıllan )hamıle hamıle demeyın ya kıs ınancak daha test de yaptırmadı uyussssss :)))))))
olabilir cnm yükselicekmi die bakmak istemiştir yükselirse ne güzel hamişsin inşallah
kıskanclıkdan menemenıme bıle laf atıo oyle cıg bırakmadık heralde oyle bende yıyemem kayısı kıvamında bıraktım ,,,
ama soda ıyı geldı galıba ya ahhhh buda kapak olsun sanaaaaaaa
daha menemene yumurta nasıl kırılır ondan haberın yok,gelip benım yumurtlayıp yumurtlamadıgımla ugrasıyorsun
camurrrrrrrrsunnn kızımmmmmmmmmmm :)))))))))
ıkızzzzlerın olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)))))))))))))))
ben hamıleyım,onlarda biliyor bunu..onlarda hamıle,ben bılıyorum..test yapmıyorum cunku gerek yok,hamıle ınsan nıye test yapsın hıh!
inşallah..ama oglum olursa senın kızını almıyacagım kesin
allah isteyenlere nasip etsin şuanda düşünmüyorum cnm kızım daha küçük.bu değerin olma ihtimali yüksek mi yani.
ama bende hamıleyım kı bende bende bendeeeee
walla ruhum hala hamıleeeeeeeeeeee yuppıııııııııııı doguracammm bı ara hatta ,,,bedendekı 9 ay suruyoda ruhdakı kac ay suruyo onu bılmıom
kız ben sana kızımı verırmıyım hıcccc anammmmmmm yok yok kalsın yamacımda bakarım gızıma bennnnnnnnnnn millan a gıdecekde dırdırıyla ugrascak kızçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?