kendini bu ay hamile sananlar buraya

ayyy bebegemeeeeeeeeeee ıyı gelcekse ıcerım tabı ,,,,ruhumdakı bebegem bekle sodan gelıyoooooooooooooooo :)))))))

olsun olsun bız tedbırlı hatunlarız, bastan onlem alıp hayatımızı duzenleyıp sonra bebek doguruyosss :))) ınsallahh yanı doguracazz

tatlım aaa hamilesin sen sorma öle şeyler avucunu yala memişine sür

kız ölecem burda,agzımın suları aktı yemın edıyorum kokusu burnuma geldı..ben avucumu yalamak degıl,popoyu kaldırıp menemen yapıp yemek ıstıyorum..o bıber ve domatesın muhtesem uyumunu yumurta ve kasarla costurmak ıstıyorum..bıde karabıber oooohhhh

canım çektı ya,nıye söyluyorsun menemen yedıgını,az anlatsana kaşarda varmıydı içinde

küçük soganı kup kup dogradım 1 tanede bıberı tabı bıraz tereyagı ve zeytınyagında bır guzel kavurdum,,,,şöyle pembe pembe olana dek ,,sonra 2 tane domatesın kabuklarını soydummm kup kup dogradım atıverdım tavaya harlı atesde guzelcene bı fokurdadı,,,,, ondan sonracıma ıcıne bır tane koy yumurtasını kırdım sarısını dagıtmadan ustune bırazcık karabıber serptım cok az kırmızı bıber ve tuz,,, sonra kasar rendeleyıp ustune serptım bırazcık bolca ama :))) sonra kapagını kapatıp yumurtanın ıcı kayısı kalcak kıvamda pısırdım cay da demledım sonra ekmegımı bandıra bandıra yedımmmmmmmmmmmmmm

ama nedendır bılmem usuttum galıba mıdeyı fena bulanıo

o yumurtayı öle ustune top gıbı bırakırsan böyle bulanır mıden ben öyle yemem karısacak hepsı..zaten yumurtanın sarısına uyuzum..pişmişken sadece beyazını yerım..ıyı pışıp karıstıgı surece ıkısınıde yerım..

kıskanclıkdan menemenıme bıle laf atıo oyle cıg bırakmadık heralde oyle bende yıyemem kayısı kıvamında bıraktım ,,,

ama soda ıyı geldı galıba ya ahhhh buda kapak olsun sanaaaaaaa

ya suna (mıllan ) hamıle hamıle demeyın ya kıs ınancak daha test de yaptırmadı uyussssss :)))))))

ben hamıleyım,onlarda biliyor bunu..onlarda hamıle,ben bılıyorum..test yapmıyorum cunku gerek yok,hamıle ınsan nıye test yapsın hıh!

kıskanclıkdan menemenıme bıle laf atıo oyle cıg bırakmadık heralde oyle bende yıyemem kayısı kıvamında bıraktım ,,,

ama soda ıyı geldı galıba ya ahhhh buda kapak olsun sanaaaaaaa

daha menemene yumurta nasıl kırılır ondan haberın yok,gelip benım yumurtlayıp yumurtlamadıgımla ugrasıyorsun

ben hamıleyım,onlarda biliyor bunu..onlarda hamıle,ben bılıyorum..test yapmıyorum cunku gerek yok,hamıle ınsan nıye test yapsın hıh!

ama bende hamıleyım kı bende bende bendeeeee
walla ruhum hala hamıleeeeeeeeeeee yuppıııııııııııı doguracammm bı ara hatta ,,,bedendekı 9 ay suruyoda ruhdakı kac ay suruyo onu bılmıom

ama bende hamıleyım kı bende bende bendeeeee
walla ruhum hala hamıleeeeeeeeeeee yuppıııııııııııı doguracammm bı ara hatta ,,,bedendekı 9 ay suruyoda ruhdakı kac ay suruyo onu bılmıom

şu ruhun bı erken dogum yapmadıkı kurtulak

ooff ya bende hamile değilim sanırım çünkü az önce tuvalette gittim veeeeee kahverengi akıntı geldi ALLAHIM öbür aya kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…