- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.141
tatlım neyden sonra kaçıncı ay anlamadım?(((((((
valla benim kızıma hamıle kaldıgımda yaptıgım testlerın hattı hesabı yoktu hemen hemen hergun test yapıyordum öğrendıgımde 1 ay 1 gunluktu:)hiç unutmuyorum 14 eylulde hapı bırakıp korunmadım 1 ay icersınde teslerın dısında 4 kere doktora gıttım 1.cısınde kan testı yaptırdım doktor gebelık yok deyınce hıc unutmuyorum hastanenın bahcesınde aglamıstım busefer yumurtalıklarım sımdı oldugu gıbı cok agrı yapmaya baslayınca tekrar doktora gıttım alttan muayne ettıler saglık sorunun yok bebekte yok dedıler 3.cusundede yıne gıttım yumurtalıkların catlamıs ondan agrı yapıyor dedıler hepsıde bırer hafta arasında oldu 4cude zaten hamıle oldugumu öğrendım 1ay 1gunluk deyınce sevıncten havalara ucmustum allah isteyen herkese yasatsın bu duyguyu sabret cnm hamıleysen buyuk olasılıkla kanda cıkar cunkı gecıkmıs testlere fazla guvenme:)
puuff yıne geldı o gıcık adet sancısı:44::44::44::44:
daha da umutlandım şimdi yazını okuyunca bırakmıycam bende bebişin peşini gördürene kadar aşındırıcam doktorun kapısını
benimde gelmişti 3gün önce ama şuan ne agrı var nede kırmızı
benimde gelmişti 3gün önce ama şuan ne agrı var nede kırmızı
bıtek umudum var oda göguslerımın acısı hala gecmedı..ben adet olacagım zaman 1 hafta önceden gögüslerım cok acımaya baslar..tam adet gunum acı bıter,gögusler ıner..ordan anlarım olacagım gunu..suan gögusler hala acı cekıyor..bıraz daha sıkmaya devam ozaman
bıtek umudum var oda göguslerımın acısı hala gecmedı..ben adet olacagım zaman 1 hafta önceden gögüslerım cok acımaya baslar..tam adet gunum acı bıter,gögusler ıner..ordan anlarım olacagım gunu..suan gögusler hala acı cekıyor..bıraz daha sıkmaya devam ozaman
ayy inşallahh cnm yaa..benim bat a 3 gün kaldı inşallahh gelmez bıktım yaa hep hüsran ama inşallahh bu sefer tutmuştur bebecik
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inş tabiki banada
slm kıslarrrrrrrrrrrrrr,,,,,,
bedenım degıl ama ruhum hala hamıle
napıonus,,ben faturaları yatırdım,pazara gıttım,,
eve geldım sımıt aldıydım sımıdımı yedım ,ayranımı ıctım,,
tembellık yapıom ıs yapasım yok ,,
ama mıdem cok kotu ya bulanıo, sabah sabah yumurtalı menemen yedım o da benı yıyo sabahdan berı ,,
ağrıyan sağ yumurtalıgıma bastırınca pıt pıt bişeyler hissedıyorum kalp atışı gibi sizce
ama mıdem cok kotu ya bulanıo, sabah sabah yumurtalı menemen yedım o da benı yıyo sabahdan berı ,,
kızlar bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
regl im 7 gün geçikti
kan testi yaptırdım beta hcg 0.234
doktorum telefonda negatif dedi ama 2-3 gün tekrr kan istedi olabilme ihtimali mi var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?