kendini bu ay hamile sananlar buraya

daha da umutlandım şimdi yazını okuyunca bırakmıycam bende bebişin peşini gördürene kadar aşındırıcam doktorun kapısını

benimde gelmişti 3gün önce ama şuan ne agrı var nede kırmızı

bıtek umudum var oda göguslerımın acısı hala gecmedı..ben adet olacagım zaman 1 hafta önceden gögüslerım cok acımaya baslar..tam adet gunum acı bıter,gögusler ıner..ordan anlarım olacagım gunu..suan gögusler hala acı cekıyor..bıraz daha sıkmaya devam ozaman

inşallahh canım inşallahhhhhhhhhhhhh

bende yapıorum arada denetleme... işyerinde önce sağıma bakıorum sonra soluma kimse varmı yok... çaktırmadan bi sağ göğüse vırt vırt bi sol göğüse vırt vırt görev tamam

slm kıslarrrrrrrrrrrrrr,,,,,,

bedenım degıl ama ruhum hala hamıle

napıonus,,ben faturaları yatırdım,pazara gıttım,,
eve geldım sımıt aldıydım sımıdımı yedım ,ayranımı ıctım,,
tembellık yapıom ıs yapasım yok ,,
ama mıdem cok kotu ya bulanıo, sabah sabah yumurtalı menemen yedım o da benı yıyo sabahdan berı ,,

ayy inşallahh cnm yaa..benim bat a 3 gün kaldı inşallahh gelmez bıktım yaa hep hüsran ama inşallahh bu sefer tutmuştur bebecik
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inş tabiki banada

bnmde 3 gün var canım:)) hayırlısı olsun ikimiz içinde inşalah yüzümüz güler.

bitane sade soda içi cnm iyi gelio bnmde yanıodu dün akşam içtim bitane yarım saate söndü hem doktorlarda tavsiye ediolarmış hamilelikte bende hamile olduğumu sandığımdan mütevellit hamile gibi besleniyorum işte yazııkk acıyorum kendime

kızlar bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
regl im 7 gün geçikti
kan testi yaptırdım beta hcg 0.234
doktorum telefonda negatif dedi ama 2-3 gün tekrr kan istedi olabilme ihtimali mi var anlamadım

aynen valla 2 haftadır bende totomu yaydım iyice halsizlik ve mide bulantısından!midene gelince ya menemen mıdene oturmuş yada gercekten hamilesinnn

canım çektı ya,nıye söyluyorsun menemen yedıgını,az anlatsana kaşarda varmıydı içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…