kendini bu ay hamile sananlar buraya

dur yaa sende hemen koyverme kendını..göz yanılmasıdır o..bekle bıraz daha gelmesın

göz yanılması degildir yaaa neyse vardır bundada bir hayır. tarihleri not edimde bu ay artık çalışmaya devam durmak yook :) çarşamba günkü randevu yalan oldu :)))

göz yanılması degildir yaaa neyse vardır bundada bir hayır. tarihleri not edimde bu ay artık çalışmaya devam durmak yook :) çarşamba günkü randevu yalan oldu :)))

puff aynen hayırlısı olsun napalım sevişmeye devam..sıradakı benım herhalde:26::26::26:

puff aynen hayırlısı olsun napalım sevişmeye devam..sıradakı benım herhalde:26::26::26:

yaaaa koyverme hemen tut az daha gelmez belkim devam etmezzz bende gidiyim bi kontrol ediyim.

hayırlısı kızlar hepimiz için... önümüzdeki maçlara bakacaz artık yapacak bişi yok. hiç adet olmamaktan iyidir ya olmak. hayırlısı bu demek. diğer ay kontrol bende olcak. yumurtalanma döneminde durmak yokk

Ben gideli coşmuşsunuz bayağı Doktordan geldim şimdi. saatler geçmek bilmedi, doktor birde geç başladı muayeneye. Neyseki 2.sırada ben vardım.
Ultrasonda baktı bişi göremedi, sonra çatala oturttu beni afedersiniz, baktı baktı gebeliğe dair hiçbir belirti yok dedi, bende ama ben neden adet olmuyorum derken bakmaya devam ediyordu, aha buldum dedi, mercimek tanesi kadar küçük bir kese gördü. Ben anlamadım ama olsun doktorum gördü sonuçta 4 haftalık gibi duruyor dedi, ben 7nisanda olmuştum en son, benimki biraz uzun sürüyor dedim, onunla alakalı olabilirmi dedim,olabilir dedi, bu tarihler değişir zaten dedi. 6-7 haziranda tekrar görüşelim, ozaman büyük bir kese istiyorum dedi. Kalp atışlarını duyucaz dedi Gene unuttum soracaklarımı ben ama sadece dikkat etmem gereken bişi varmı dedim, yok dedi hiçbişi söylemicem onu ye bunu ye diye dedi, onların hepsi hurafe dedi. Kahveyi sordum ben, 3 taneye kadar içebilirsin dedi, çocuğun zeki olur dedi, amerikalılar araştırmış dedi.

Birde düşük tehlikesi için Progestan verdi. Folik asit zaten kullanıyordum devam et ona dedi. Bu kadar işte.

canımmm maşallahhhh maşallahh çok sevindim canımmm darısı bize inşallahhhhhhhhhhhh dua et bizim yerimizde annelerin duaları kabul olur!

ooohh beee guzel bı haber geldı sonunda ayyy cok mutlu oldum,sonunda meyve vermeye basladık allah saglıcakla kucagına almayı nasıp eder ınsallaaaaaaaaaaaaaah

canımmm maşallahhhh maşallahh çok sevindim canımmm darısı bize inşallahhhhhhhhhhhh dua et bizim yerimizde annelerin duaları kabul olur!

Ben aptallaştım sanki. Napacağımı bilmiyorum, geldim işe oturdum, size yazdım, öncesinde eşimle konuştum, böyle salak gibiyim. Allah inşallah sizlere de nasip eder. Bu duyguyu.

vatana mıllete hyırlı ugurlu olsun kızzzzz:):): Benım bata son bes gun tum bat belırtılerı mevcut ama buna ınat hamıle kalırsammmm lokum dagıtıcammm:))::)

ay ne güzel ya duygulandım okurken Allahım inşallah kucağına almayı nasip etsin cnm ya

ooohh beee guzel bı haber geldı sonunda ayyy cok mutlu oldum,sonunda meyve vermeye basladık allah saglıcakla kucagına almayı nasıp eder ınsallaaaaaaaaaaaaaah

İnşallah canım, Allah sizlere de nasip eder inşallah en kısa sürede. Ama bana dua etmeye devam edin olurmu, sağlıkla sıhhatle büyüsün bebişim

Ben aptallaştım sanki. Napacağımı bilmiyorum, geldim işe oturdum, size yazdım, öncesinde eşimle konuştum, böyle salak gibiyim. Allah inşallah sizlere de nasip eder. Bu duyguyu.

yemın edıyorum sımdı hamıle oldugumu ögrensem bende mal olurum..sevınemem bıle belkı ınsan şoka gırınce tepkı veremez ya aynen öyle kal gelir

güzel duygulardır bunlar eminimki maşallah kuzum fazla dillendirme. herkese hemen söleme. maşallah sana güzel anne! darısı bize inşallahhhhhh

canım kaç aydır deniyordunuz??

çok duygulandım çok sevindim gözün aydın. bende dayanamadım doktoru aradım ne zaman geleyim dedim tahlil sonucuna baktı hesap yaptı senin haftaya görünür dedi haftaya bigün ayarla gel dedi bakalım yaa alttan bakınca nasıl oluyor ben tırsıyorum:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…