kendini bu ay hamile sananlar buraya

doktorun umıtsız olsa bıle sen umıdını kaybetme..gerekırse baska doktora da gıt,moralını bozarsan,bebegını kaybetme konusunda yardımcı olursun..stres yapma,onun senınle olacagına ınan

canım ben anlamadım senin en son adet günün ne zamandı 1300 azmıymış. bende 1 hafta sonra tekrar gidicem doktora bana da daha bişey demedi ama benim bat 14 mayıstı ben 11 mayısta yaptırdım 170 çıktı doktorda bişey demedi buayı son haftası gidicem

cnm önce dktrdan gelecek sonuca bak sonra tatmin olmaz isen başka dktra görün bencede..

çok sevindim canım tabrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin
allah herşeyin hayırlısını nasib etsin canım üzme kendini.. bol bol dua et ve dikkat et kendine herşey rabbimin elinde inş sağ salim kavuşursun bebişine
Siz napardınız kızlar eşinizden sonra ilk kime haber verirdiniz ?

ben ilk kk haber verirdim heralde o şokla bi süre söyleyemezdim hemen herkese.. çünkü çaktırmıyorum şu an daha düşünmüyoruz diyorum hep

daha göbiş çıkmadan hamiş kıyafetleri giyerdim herhalde

daha bebiş olmadan bn bakıom bile eşimle mağazalarda dolaşırken gebe olsam bunu yapardım bunu yapmazdım diorum en büyük takıntım topuklu ayakkabı sevdamdan vazgeçerdim dedim eşimde senn elinden sıpayı eksik etmemek lazım demişti hahhaha valla tüm hayat stilimi değiştiririm saçlarımı boyatmayı durduruum bebişim süt emmeyi bırakana kadar ahh ahh bi pozitif görsemm :) gerisi kolay

canım benim inşallah içten yürekten ettiğimiz dualar kabul olsun tez zamandaaaaa inşallah hiç kimse kalmasın evlat hasreti çeken

Cnm yaa 6 yıl dile kolay kim bilir neler yaşadın..
Ne büyük bi imtihan..
Sizde sorun neydi canm neden olmuo peki ?

ay maşallah maşallah canım dikkat et hem kendine hem bebişe bakalım miyopi den sonra sıradaki talihli kim

canım kan tahlilinde çıktıysa bebeğin var demektir. sen bol bol dinlen, başka doktora da görün için rahat etsin. ilaç falan verdi mi düşük ihtimaline karşı?

Bende ilk KK ya kocaman başlık açıp Ben HamiLeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm derdim : )
Sonra da bnm gibi olalara umut olsun die yazardım bişiler

MaŞaLLah bi hamiLEmiz varmış
Ne güzeL bi duygudur heraLDe bende istiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cnm ALLAh tamamına erdirsin bizlerede dua etmeyi unutma emi yoksa yakında tımarhaneden özel randevu alıp huiyle gezcem

İnşallah en kısa sürede sizede nasip olur bu duygular. Ben hala anlamış değilim ama olsun. Zamanı var herşeyin delirmek yok, yoksa bebişlere kim bakıcak

Burda yağmur başladı ..Yağmur yağınca dualar kabul olurmuş..
Rabbim rahmetini yağdırdığın bu günde sana yalvariyorum dualarımızı kabul eyle bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle .Amin.

ayyy çok sev,nd,m darısı başımıza cnm dikkt et kendine çok dinlen bol bol tmmı rabbım guc kuvvet versin size ( sana ve bebeğine )

ee neler hissettin cnm nasıl bir duygu gebe olduğunu öğrenmek mercimek duy sesimizi anneni üzme tamammı dikkt et orlarda kendine

1 saat önce yazmıştım kahverengi geldi die ooff allahım şimdi geri gitti. 3 kere gittim tık yok ALLAH bu bi kabus mu??????????? en kötü şey belirsizlik yahu?

Cnm yaa 6 yıl dile kolay kim bilir neler yaşadın..
Ne büyük bi imtihan..
Sizde sorun neydi canm neden olmuo peki ?
tabiki canım neler neler yaşadı bu yürek canım sorun üstüne sorun eklendi hep desem ve tüm sorunlar bende eşimde herşey gayet normal Yüce Rabbim bol sabır güç kuvvet versin inşallah tez zamanda nasip etsin tüm bekleyenlere inşşş

1 saat önce yazmıştım kahverengi geldi die ooff allahım şimdi geri gitti. 3 kere gittim tık yok ALLAH bu bi kabus mu??????????? en kötü şey belirsizlik yahu?

bnada aynısı oldu 16 sında sabah kahve rengi geldi bütün gün tık yok ama kaç kere gittim wc ye anlatamam sana gidiyoru yok bişey acaba mı diyorum akşam oldu baktım regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…