- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.221
tek tek herkesi aramaya heyecandan sesimde olmaz nefesimde yetmezdi herhaldeSiz napardınız kızlar eşinizden sonra ilk kime haber verirdiniz ?
kızlar moralim çok bozuk...daha önce böyle bir şey yaşayan vvarsa lütfen söylesin. bat 10 mayıs. 3 gün önce idrar testi yaptırdım. iki çizgi çıktı. bugün hamileyim diye bi sevinçle doktora gittim. doktor da 5 haftalıktır dedi, ultrasonla bakalım dedi. ultrasonda kese göremedi. sonra kan tahlili istedi. kan değeri beta hcg 1300 çıktı. değerlere göre hamilelik var dedi. alttan ultrasonla baktı. 15 mm çapında belli belirsiz bir kese görünüyor dedi...ya iki haftalık ya da riskli düşükle sonuçlanacak bi gebelik dedi, pazar tekrar kan testi vermem gerekiyormuş, o sonuca göre ptesi tekrar ultrasondan bakacak. ama doktor çok ümitsizdi. tüm dünyam başıma yıkıldı ya...napsam başka doktorlara görünsemmi? hayırlısı artık ya
tek tek herkesi aramaya heyecandan sesimde olmaz nefesimde yetmezdi herhaldealırdım elime mikrofon toptan anons yapardım herhalde cümle aleme
daha göbiş çıkmadan hamiş kıyafetleri giyerdim herhaldeher önüme gelene halinden hatrından önce ben gebeyim derdim
kızlar moralim çok bozuk...daha önce böyle bir şey yaşayan vvarsa lütfen söylesin. bat 10 mayıs. 3 gün önce idrar testi yaptırdım. iki çizgi çıktı. bugün hamileyim diye bi sevinçle doktora gittim. doktor da 5 haftalıktır dedi, ultrasonla bakalım dedi. ultrasonda kese göremedi. sonra kan tahlili istedi. kan değeri beta hcg 1300 çıktı. değerlere göre hamilelik var dedi. alttan ultrasonla baktı. 15 mm çapında belli belirsiz bir kese görünüyor dedi...ya iki haftalık ya da riskli düşükle sonuçlanacak bi gebelik dedi, pazar tekrar kan testi vermem gerekiyormuş, o sonuca göre ptesi tekrar ultrasondan bakacak. ama doktor çok ümitsizdi. tüm dünyam başıma yıkıldı ya...napsam başka doktorlara görünsemmi? hayırlısı artık ya
çok sevindim canım tabrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasib etsinBen açıkçası ağlarım falan diye düşünüyordum, o moddaydım. Tırnak yiyen biri olsam tırnak kalmazdı doktoru beklerken. 1 saat falan doktor bekledim zaten. Sonrasında da dediğin gibi şok halindeydim. Hala rüyada gibiyim
allah herşeyin hayırlısını nasib etsin canım üzme kendini.. bol bol dua et ve dikkat et kendine herşey rabbimin elinde inş sağ salim kavuşursun bebişinekızlar moralim çok bozuk...daha önce böyle bir şey yaşayan vvarsa lütfen söylesin. bat 10 mayıs. 3 gün önce idrar testi yaptırdım. iki çizgi çıktı. bugün hamileyim diye bi sevinçle doktora gittim. doktor da 5 haftalıktır dedi, ultrasonla bakalım dedi. ultrasonda kese göremedi. sonra kan tahlili istedi. kan değeri beta hcg 1300 çıktı. değerlere göre hamilelik var dedi. alttan ultrasonla baktı. 15 mm çapında belli belirsiz bir kese görünüyor dedi...ya iki haftalık ya da riskli düşükle sonuçlanacak bi gebelik dedi, pazar tekrar kan testi vermem gerekiyormuş, o sonuca göre ptesi tekrar ultrasondan bakacak. ama doktor çok ümitsizdi. tüm dünyam başıma yıkıldı ya...napsam başka doktorlara görünsemmi? hayırlısı artık ya
Siz napardınız kızlar eşinizden sonra ilk kime haber verirdiniz ?
daha göbiş çıkmadan hamiş kıyafetleri giyerdim herhalde
canım benim inşallah içten yürekten ettiğimiz dualar kabul olsun tez zamandaaaaa inşallah hiç kimse kalmasın evlat hasreti çekendaha bebiş olmadan bn bakıom bile eşimle mağazalarda dolaşırken gebe olsam bunu yapardım bunu yapmazdım diorum en büyük takıntım topuklu ayakkabı sevdamdan vazgeçerdim dedim eşimde senn elinden sıpayı eksik etmemek lazım demişti hahhahavalla tüm hayat stilimi değiştiririm saçlarımı boyatmayı durduruum bebişim süt emmeyi bırakana kadar ahh ahh bi pozitif görsemm :) gerisi kolay
keşke sadece bu ay kendimi hamile sansam6 yıldır her ay , aylar yıllara döndü yok halaaa inatçı bebişim mart ayında ilk tüp bebek tedavimde oldu malesef negatifi gördüm ve halaaa ve hallaaaa her ay özellikle geçen ay ve bu ay daha çok kandırıyorum kendimi sanki hamiş gibiyim
Ben gideli coşmuşsunuz bayağıDoktordan geldim şimdi. saatler geçmek bilmedi, doktor birde geç başladı muayeneye. Neyseki 2.sırada ben vardım.
Ultrasonda baktı bişi göremedi, sonra çatala oturttu beni afedersiniz, baktı baktı gebeliğe dair hiçbir belirti yok dedi, bende ama ben neden adet olmuyorum derken bakmaya devam ediyordu, aha buldum dedi, mercimek tanesi kadar küçük bir kese gördü. Ben anlamadım ama olsun doktorum gördü sonuçta4 haftalık gibi duruyor dedi, ben 7nisanda olmuştum en son, benimki biraz uzun sürüyor dedim, onunla alakalı olabilirmi dedim,olabilir dedi, bu tarihler değişir zaten dedi. 6-7 haziranda tekrar görüşelim, ozaman büyük bir kese istiyorum dedi. Kalp atışlarını duyucaz dedi Gene unuttum soracaklarımı ben ama sadece dikkat etmem gereken bişi varmı dedim, yok dedi hiçbişi söylemicem onu ye bunu ye diye dedi, onların hepsi hurafe dedi. Kahveyi sordum ben, 3 taneye kadar içebilirsin dedi, çocuğun zeki olur dedi, amerikalılar araştırmış dedi.
Birde düşük tehlikesi için Progestan verdi. Folik asit zaten kullanıyordum devam et ona dedi. Bu kadar işte.
canım kan tahlilinde çıktıysa bebeğin var demektir. sen bol bol dinlen, başka doktora da görün için rahat etsin. ilaç falan verdi mi düşük ihtimaline karşı?kızlar moralim çok bozuk...daha önce böyle bir şey yaşayan vvarsa lütfen söylesin. bat 10 mayıs. 3 gün önce idrar testi yaptırdım. iki çizgi çıktı. bugün hamileyim diye bi sevinçle doktora gittim. doktor da 5 haftalıktır dedi, ultrasonla bakalım dedi. ultrasonda kese göremedi. sonra kan tahlili istedi. kan değeri beta hcg 1300 çıktı. değerlere göre hamilelik var dedi. alttan ultrasonla baktı. 15 mm çapında belli belirsiz bir kese görünüyor dedi...ya iki haftalık ya da riskli düşükle sonuçlanacak bi gebelik dedi, pazar tekrar kan testi vermem gerekiyormuş, o sonuca göre ptesi tekrar ultrasondan bakacak. ama doktor çok ümitsizdi. tüm dünyam başıma yıkıldı ya...napsam başka doktorlara görünsemmi? hayırlısı artık ya
MaŞaLLah bi hamiLEmiz varmış
Ne güzeL bi duygudur heraLDe bende istiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cnm ALLAh tamamına erdirsin bizlerede dua etmeyi unutma emi yoksa yakında tımarhaneden özel randevu alıp huiyle gezcem
ben gideli coşmuşsunuz bayağıDoktordan geldim şimdi. Saatler geçmek bilmedi, doktor birde geç başladı muayeneye. Neyseki 2.sırada ben vardım.
Ultrasonda baktı bişi göremedi, sonra çatala oturttu beni afedersiniz, baktı baktı gebeliğe dair hiçbir belirti yok dedi, bende ama ben neden adet olmuyorum derken bakmaya devam ediyordu, aha buldum dedi, mercimek tanesi kadar küçük bir kese gördü. Ben anlamadım ama olsun doktorum gördü sonuçta4 haftalık gibi duruyor dedi, ben 7nisanda olmuştum en son, benimki biraz uzun sürüyor dedim, onunla alakalı olabilirmi dedim,olabilir dedi, bu tarihler değişir zaten dedi. 6-7 haziranda tekrar görüşelim, ozaman büyük bir kese istiyorum dedi. Kalp atışlarını duyucaz dedi Gene unuttum soracaklarımı ben ama sadece dikkat etmem gereken bişi varmı dedim, yok dedi hiçbişi söylemicem onu ye bunu ye diye dedi, onların hepsi hurafe dedi. Kahveyi sordum ben, 3 taneye kadar içebilirsin dedi, çocuğun zeki olur dedi, amerikalılar araştırmış dedi.
Birde düşük tehlikesi için progestan verdi. Folik asit zaten kullanıyordum devam et ona dedi. Bu kadar işte.
Ben gideli coşmuşsunuz bayağıDoktordan geldim şimdi. saatler geçmek bilmedi, doktor birde geç başladı muayeneye. Neyseki 2.sırada ben vardım.
Birde düşük tehlikesi için Progestan verdi. Folik asit zaten kullanıyordum devam et ona dedi. Bu kadar işte.
tabiki canım neler neler yaşadı bu yürekCnm yaa 6 yıl dile kolay kim bilir neler yaşadın..
Ne büyük bi imtihan..
Sizde sorun neydi canm neden olmuo peki ?
1 saat önce yazmıştım kahverengi geldi die ooff allahım şimdi geri gitti. 3 kere gittim tık yok ALLAH bu bi kabus mu??????????? en kötü şey belirsizlik yahu?
1 saat önce yazmıştım kahverengi geldi die ooff allahım şimdi geri gitti. 3 kere gittim tık yok ALLAH bu bi kabus mu??????????? en kötü şey belirsizlik yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?