kendini bu ay hamile sananlar buraya

hergün güzel haberler alalım demiştim kızlar bugün birtane aldık darısı diğer günlere!!!!!!!!!!!!!! 1 er 1 er mutlu hayırlı haberler alalaımmmm

burdan hamıle cıkanların lıstesını yapalım
1-francesca (idolüm)
2-mıyopi
3-tarcınakıde de hamıleydı dımı?

bende haftaya gidicem doktorla görüştüm haftaya gel görünür dedi bakalım şimdilik idrar kan pozitif ama görünürde bişi yok:)

hımm hadi hayırlısı idrar kan pozitif ise pozitiftir o zmn neler hissettinde başvurdun dktro adet dönemini geç,rd,kten sonramı yaptın idrar testi?? burada hepimiz ölüyoz meraktan da

beklemek nekaadar zor arkadaşkar birşey sormak istiyorum progynex kullandım 13 gun 13. gun leke geldı kahve 3 gun 3 kere geldı bıttı 16. sında regl olmam gerekıyordu olmadım ama kasıgımda hep bı batma bıde sankı rahımım dısarı cıkıcak gıbı oluyo ama adet ağrı yok dunden ıtıbarende akıntı başladı kusuyorum ama mıde bulantısını saymıyorum ben hep kusarım birde fazla tuvalate cıkıyorum bu sabah test yaptım negatıf cıktı zaten eczanı çıkmaz 2 gune demişti ama dayanamadım benım adetım çok gecer düzenlı deil ama bu ilaç düzene sokuyor diye biliyor birde ılk defa leke gelıp kesti bilmiyorum sızce durum nedır tecrubelı olan varmı bu ilaçdan kullanan varmı ??

hımm hadi hayırlısı idrar kan pozitif ise pozitiftir o zmn neler hissettinde başvurdun dktro adet dönemini geç,rd,kten sonramı yaptın idrar testi?? burada hepimiz ölüyoz meraktan da

nisan 14 de olmuştum mayıs 11 de yaptırdım kasıklarım parçalanacak gibi ağrıyordu dayanamadım gittim doktora nefesim kesiliyordu ağrıdan göğüslerim çok ağrıyordu idrar testi yaptım sonra kan testi başkada bi belirti yoktu ama şimdi ağrılarım azaldı

Ya Şafi Ya ALLah (Şifa senden ALLahm) Bunu bol bol çek cnm..
Allah yardımcın olsun tez zamanda şifa versin inş..
Tabi sorunun sende olması belki seni daha çok üzüyor ama bu da bi imtihan Rabbim sınıyor seni ..
Pes etmeden ümidini kesmeden bol bol dua cnm ne kadar çok ALLaha yalvarırsak bu daha çok hoşuna gidiyor ve hiç bi dua karşılıksız değildir unutma Rabbim kabul eder ama yeri gelir senin hayrına geciktirir..Bunu bilemeyiz..

merhaba okuduğum kadarıyla adet sancısı çekip hamile olduğunu düşünmüşsün ama devamını bulamadım yazının :) benimde adetime 6 gün var ama adet sancılarının aynısını yaşıyorum ha oldum ha olucam yani seninde öylemi oldu

aynen canım tek yapabileceğimiz tıpta çarelerle birlikte bol bol dua inşallah Yüce Rabbim kabul buyurur içten amin dediğimiz dualarımız ALLAH razı olsun cnmm okuycamm bol bol

Adet belirtisi,gebelik belirtisi,kist belirtisi bular birbirinden ayrılmazlar aralarında ki 7 farkı bulun bakim

evet suan hala arada yokluyor adet sancım..bı kasık agrısı gırıyor bı adet sancısı..hangısı galıp gelecek anlamadım..bugun son adet gunumdu bakalım artık beklıyorum

nerde bu kıslar yaa çocuk yapmaya mı gittiler acep
gündüz gündüz nerden buldunuz herifleri kıs

bacım mesajımı beğenmişsin bi cevap yazmamışsın yoksa benmi göremedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…