- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.241
darısı bize inşallahhh o listede ismimi görmek istiyorum tez zamanda inşallahh:)
burdan hamıle cıkanların lıstesını yapalım
1-francesca (idolüm)
2-mıyopi
3-tarcınakıde de hamıleydı dımı?
darısı bize inşallahhh o listede ismimi görmek istiyorum tez zamanda inşallahh:)
burdan hamıle cıkanların lıstesını yapalım
1-francesca (idolüm)
2-mıyopi
3-tarcınakıde de hamıleydı dımı?
bende haftaya gidicem doktorla görüştüm haftaya gel görünür dedi bakalım şimdilik idrar kan pozitif ama görünürde bişi yok:)
bende haftaya gidicem doktorla görüştüm haftaya gel görünür dedi bakalım şimdilik idrar kan pozitif ama görünürde bişi yok:)
hımm hadi hayırlısı idrar kan pozitif ise pozitiftir o zmn neler hissettinde başvurdun dktro adet dönemini geç,rd,kten sonramı yaptın idrar testi?? burada hepimiz ölüyoz meraktan da
hadı bakalım sıradakı hamiş inşallah sen olursun
tabiki canım neler neler yaşadı bu yürekcanım sorun üstüne sorun eklendi hep desem ve tüm sorunlar bende eşimde herşey gayet normal Yüce Rabbim bol sabır güç kuvvet versin inşallah tez zamanda nasip etsin tüm bekleyenlere inşşş
aaay inşallah benımkıde yerleşiyordur,kolay degıl 9 ay yasıyacak orda iyice agrıta agrıta yerleşsin
bu ayda zortlamasak iyidir,neysekı umutlarımı sadece buradakıler ve ben bılıyorum..artık öyle bı hevesle kımseye söylıyemıyorsun belırtılerını
aaah bı hamıle kalsam aaaaaaaaaaaaaahh
ne guzel el bebek,gul bebek yan gel yat osmansonrada bebişim benımleeeeeeeeeee
aynen canım tek yapabileceğimiz tıpta çarelerle birlikte bol bol duaYa Şafi Ya ALLah (Şifa senden ALLahm) Bunu bol bol çek cnm..
Allah yardımcın olsun tez zamanda şifa versin inş..
Tabi sorunun sende olması belki seni daha çok üzüyor ama bu da bi imtihan Rabbim sınıyor seni ..
Pes etmeden ümidini kesmeden bol bol dua cnm ne kadar çok ALLaha yalvarırsak bu daha çok hoşuna gidiyor ve hiç bi dua karşılıksız değildir unutma Rabbim kabul eder ama yeri gelir senin hayrına geciktirir..Bunu bilemeyiz..
merhaba okuduğum kadarıyla adet sancısı çekip hamile olduğunu düşünmüşsün ama devamını bulamadım yazının :) benimde adetime 6 gün var ama adet sancılarının aynısını yaşıyorum ha oldum ha olucam yani seninde öylemi oldu
merhaba okuduğum kadarıyla adet sancısı çekip hamile olduğunu düşünmüşsün ama devamını bulamadım yazının :) benimde adetime 6 gün var ama adet sancılarının aynısını yaşıyorum ha oldum ha olucam yani seninde öylemi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?