kendini bu ay hamile sananlar buraya

bacım mesajımı beğenmişsin bi cevap yazmamışsın yoksa benmi göremedim :)

yazdım görememıssın kopyalıyorum...

evet suan hala arada yokluyor adet sancım..bı kasık agrısı gırıyor bı adet sancısı..hangısı galıp gelecek anlamadım..bugun son adet gunumdu bakalım artık beklıyorum

evet suan hala arada yokluyor adet sancım..bı kasık agrısı gırıyor bı adet sancısı..hangısı galıp gelecek anlamadım..bugun son adet gunumdu bakalım artık beklıyorum

şimdi gördüm cevabını :) inşallah hamilesindir inşallah gelmez benim daha 6 günüm var ama adet olucam heralde öyle göğüs sancısı damarlar karında gerginlik falan yok belime bacaklarıma vuruyo sancım her ay olduğu gibi anlımdada her ay olduğu gibi tek bir küçük sivilcemle bekliyoruz

tamam ıste bunlarında gebelık belırtılerınden farkı yok,hepımız bekleyıp görecez..kımınde hıc belırtı bıle olmuyor sonucta..bu bekleme cok zor oluyor ama dayanıyoruz

Benim 5 gün geçtiğinde yaptırmıştım 158 çıkmıştı, 1300 azsa benimki neydi bilmiyorum. ama benim doktorum çok olumluydu. Ozaman düşük biraz ama cuma günü bakalım tekrar dedi. Bugünde gittiğimde de ultrasonda göremezsem kan tahliline gönderirim dedi. Ultrasonda göremedi sonra alttan baktı, onda da ilk başta göremedi ama sonrasında gördü. ve açıkçası beni motive ediyor söylediği şeyler. Doktorun olumlu olması çok önemli bişi. Bence başka bir doktora daha görünün.

Kizlarrrrrrrrrrrrrr

bacilarimmmmmmmmmmmmmmmm merhaba nasil gidiyor benim fikrimin ince gülleri

bizim topigin altinda bir topik gördüm diyor gebe kalmadan 1-2 ay önce degisiklikler yasayanlar var mi?

ayyyyy ya benimde son iki adetim cok manyakcaydi yaa:26:

cok cok az adet olmustum...

uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen yoksa ben yakinda hamile mi olacam

oooy oyyyyyyyyy ne duygu seliyim ben yahuuuuuuu

düsünün beni hele birde halimle

tamam ıste bunlarında gebelık belırtılerınden farkı yok,hepımız bekleyıp görecez..kımınde hıc belırtı bıle olmuyor sonucta..bu bekleme cok zor oluyor ama dayanıyoruz

valla heray aynı umutla bekliyorum sonucuda hüsran oluyo öyle oluncada hiç bebeğim olmıcak galiba diyorum sinirlerim bozuluyo millet

valla heray aynı umutla bekliyorum sonucuda hüsran oluyo öyle oluncada hiç bebeğim olmıcak galiba diyorum sinirlerim bozuluyo millet

aynen bızde öyleyiz..Allahtan yalnız degılız,hepımız aynı sebepten burdayız..tek tek cıkıs yolunu bulcaz inşallah

beyazlım bak bugun mıyopı anne olacagını ögrendi

ay ne güzellllllll

Miyopiiiiiiiiiiii tebrilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artik sadece ruhun degil bedeninde hamileeeeeeeeeeeeeeee

anam dogru yolu buldun sonunda bak,bir büytün olarak mutluluga eristin Allah saglicakla kucagina versin yavrunu

Teşekkür ederim canım, inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreci ikimizde. sizede en kısa sürede Allah nasip eder inşallah

miyopi yaa sende şu gebelık takvımınden koysana..cok yenı olduguna göre 2-3haftalık falandır senın mercımek

ee neler hissettin cnm nasıl bir duygu gebe olduğunu öğrenmek mercimek duy sesimizi anneni üzme tamammı dikkt et orlarda kendine

Açıkçası şaşkınım daha. Ben hep kötü bişiler var diye düşünüyordum çünkü hiçbir belirti yok bende, sadece biraz şişkinlik ve adet yerine pembemsi lekelenmeler. Bi kaç gün geçsin. Daha pek kimseye de sölemedim. Akşam annemlere gidicem onlara söylerim eşim şehirdışında, biliyordu zaten telefonda göründüğünü söyleyince gülüyor durup durup. Tebrik etti beni

ıyıu aksamlar kızlar :) nasılsınız? kusura bakmayın bu gun pek oturamadım pc basına ama aklımın bır kosesı sızınle mesguldu :) teste gıdecekler noldu ? :)) ruhen hamıle sananlar sızın bulantılarınız nasıl :))

Teşekkür ederim canım, inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreci ikimizde. sizede en kısa sürede Allah nasip eder inşallah

miyopi yaa sende şu gebelık takvımınden koysana..cok yenı olduguna göre 2-3haftalık falandır senın mercımek

ıyıu aksamlar kızlar :) nasılsınız? kusura bakmayın bu gun pek oturamadım pc basına ama aklımın bır kosesı sızınle mesguldu :) teste gıdecekler noldu ? :)) ruhen hamıle sananlar sızın bulantılarınız nasıl :))

Teşekkür ederim canım, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…