- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.261
bacım mesajımı beğenmişsin bi cevap yazmamışsın yoksa benmi göremedim :)
evet suan hala arada yokluyor adet sancım..bı kasık agrısı gırıyor bı adet sancısı..hangısı galıp gelecek anlamadım..bugun son adet gunumdu bakalım artık beklıyorum
şimdi gördüm cevabını :) inşallah hamilesindir inşallah gelmez benim daha 6 günüm var ama adet olucam heralde öyle göğüs sancısı damarlar karında gerginlik falan yok belime bacaklarıma vuruyo sancım her ay olduğu gibi anlımdada her ay olduğu gibi tek bir küçük sivilcemle bekliyoruz
canım ben anlamadım senin en son adet günün ne zamandı 1300 azmıymış. bende 1 hafta sonra tekrar gidicem doktora bana da daha bişey demedi ama benim bat 14 mayıstı ben 11 mayısta yaptırdım 170 çıktı doktorda bişey demedi buayı son haftası gidicem
ayyy çok sev,nd,m darısı başımıza cnm dikkt et kendine çok dinlen bol bol tmmı rabbım guc kuvvet versin size ( sana ve bebeğine )
Teşekkür ederim canım, inşallah sizlerde en kısa sürede yaşarsınız bu duyguyu
tamam ıste bunlarında gebelık belırtılerınden farkı yok,hepımız bekleyıp görecez..kımınde hıc belırtı bıle olmuyor sonucta..bu bekleme cok zor oluyor ama dayanıyoruz
valla heray aynı umutla bekliyorum sonucuda hüsran oluyo öyle oluncada hiç bebeğim olmıcak galiba diyorum sinirlerim bozuluyo millet
beyazlım bak bugun mıyopı anne olacagını ögrendi
ay maşallah maşallah canım dikkat et hem kendine hem bebişebakalım miyopi den sonra sıradaki talihli kim
canım kan tahlilinde çıktıysa bebeğin var demektir. sen bol bol dinlen, başka doktora da görün için rahat etsin. ilaç falan verdi mi düşük ihtimaline karşı?
aynen bızde öyleyiz..Allahtan yalnız degılız,hepımız aynı sebepten burdayız..tek tek cıkıs yolunu bulcaz inşallah
ee neler hissettin cnm nasıl bir duygu gebe olduğunu öğrenmek mercimek duy sesimizi anneni üzme tamammı dikkt et orlarda kendine
aynen bızde öyleyiz..Allahtan yalnız degılız,hepımız aynı sebepten burdayız..tek tek cıkıs yolunu bulcaz inşallah
Teşekkür ederim canım, inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreci ikimizde. sizede en kısa sürede Allah nasip eder inşallah
ay ne güzellllllll
Miyopiiiiiiiiiiii tebrilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artik sadece ruhun degil bedeninde hamileeeeeeeeeeeeeeee
anam dogru yolu buldun sonunda bak,bir büytün olarak mutluluga eristin Allah saglicakla kucagina versin yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?