kendini bu ay hamile sananlar buraya

ınanmıyorum allahım cok sukur tebrık ederım aaa cok mutlu oldum yaaa :))) yupıııı hepımız teyze oluyoruzz :))

ne güzel bir duygu mahşallh onun var olduğunu bilmek bile yeter yaa mahşallh rabb,m nazardan saklasın ikinizi melekleriniz korusun dikkt tammmı ayakklarını belini falan sıcak tut

Selam tatlim

anam ben diyorum suan acaba oldumu bu sefer

miyopi yaa sende şu gebelık takvımınden koysana..cok yenı olduguna göre 2-3haftalık falandır senın mercımek

Benim mercimek 4 haftalık gibi duruyor dedi. Bana görede 3,5-4 hafta olması gerekiyor. 7 haziranda tekrar gidicem ya, ozaman daha iyi gözükür inşallah. Ozaman tarihte netleşir diye düşünüyorum

ben regli oldum maalesef önümüzdeki ay denemeye devam umut kaybetmek yook

Üniversitedeki ev arkadaşımı aradım, 4 haftalık teyzesin diyorum gülüyor bana. mercimekimin şimdiden birsürü teyzesi oldu

evet evet evet bısuru hemde hala aptal aptal sırıtıyorum gercekten cok sevındım senın adına allahım nazarlardan korusun saglıklı bır bebek olur ınsallah !! :)) evet sımdı cabuk bıze sırrını acıklıyorsun

waauuuuuw guzel soru..icimizde bızım yapamadıgımız bıseyı yapan var,evet beklıyoruz cevabı

Üniversitedeki ev arkadaşımı aradım, 4 haftalık teyzesin diyorum gülüyor bana. mercimekimin şimdiden birsürü teyzesi oldu

kiz miyopi sen bugün ögrendin degil mi??

anam hele anlatmaya calis nasil bir dugudur icinde bir can tasidigini biliyor olmak

anlatki icimiz isinsin anlatki yüregimiz tebessüm etsin anlatki derin bir icimizi cekip bizde o günlerin hayallerini kuralim

Valla olsa da açıklasam :) Rabbim ol dedi oldu. Bizde günlere dikkat ettik, 12,14,16.günleri boş geçmedik. yastık altta saatlerce durdu, öyle işte. Başka bir sır yok bende

en onemlısı nasıl yaptı onu anlatsın..kacırdıgımız nokta ne?????

olsun nolcakı bızde alıskanlık yaptı umudunu yıtırmek yok !! ruhen hala hamılesın sen :d bu ay hayırlısı ıle yarabbım nasıp eder inşallah :)

ruhen oleyim valla rabbim şahit ama bn artık fizikende istiorum bağırmak istiorumm HAMİLEYİMMMM die bnde istiorum göbeğim kocaman olsun bende istiorum koku duyunca cnm onu yemek bnde istiorum gebeliğin arkasına sığınıp naz yapmayı bnanee bnaneee birde ben sülalede tek kızım biliormusunuz tüm kuzenlerim ve onların çoçukları erkek anne tarafında da baba tarafındada bnde bir kız evlat verirsem demeyin sultanlığıma hürrem yanımda halt etmiş hahahha

hala aptal aptal bakıyorum benmi hamileyim diye. Bakalım yarın öbürgün anladıkça dahada netleşecek. Özellikle eşim geldikten sonra.
Benim şimdi çıkmam lazım kızlar. yolculuk var, annemlere gidicem. Hepiniz iyi bakın kendinize. İnşallah güzel haberler alın en kısa sürelerde. Öptüm hepinizi. Teşekkür ederim hepinize

sana kesınlıkle hak verıyorum :) dımı soyle tadını cıkara cıkara yasask gebelığı :)) olsun hayırlısıyla saglıklı olsunda :)) ama bırde bı an once olsa hıcte fena olmaz aslında

Bitanem ya hepimizin kalbi burada ayni atiyor,

ama kim bilir belki cok yakinda burada BENDE HAMILEYIM diye haykiririz,aglariz güleriz

hayat mucizelerle dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…