- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.321
hahahaa haklısınız valla napalım bazen yetmıyo işteablam yoğun oldugu için herzaman ulasamıyorum kızdı zaten onun bulundugu hastaneye gıtmedim dıye pazartesı sonuç belli olucak artık ayy bidee muayne oldugum doktor kıste benzıyo demezmıı delı oldum yaaa
hadi inş öyledir canım rabbim yüzünü göstersin inşallah tüm dileyenler...
dıme bacım yaaa
ya canım manyak derece cıkolata cekıyo ,,,, yagmur yagıo walla dayanamayıp bakkala gıdecem heeeeeeee
bana da öyle dedi doktor...rahim kalınlaşması yok polikistik zamazingo...hiç birşeyimde yokmuş maşallah...adetten sonra tekrar muayene ve adetin 3. günü hormon testimi yaptırdım...manyak doktor bana yüzümde kıl varmış gibi erkeklik hormonun fazla olabilir bilmemne dedi...hiç birşeyde çıkmadı...
aman bazı doktorlar bole hasta deılken hasta edıolar adamııablamda ona kızıyorya özellere nıye gıdıyosun para için herseyı soyler onlar dedı kıst deıldır buyuk ıhtımalle kese olabılır dedı kafam cok karıstı yaaaaaaaaaaaa
deliii güldürdün beniii heeee
aman bazı doktorlar bole hasta deılken hasta edıolar adamııablamda ona kızıyorya özellere nıye gıdıyosun para için herseyı soyler onlar dedı kıst deıldır buyuk ıhtımalle kese olabılır dedı kafam cok karıstı yaaaaaaaaaaaa
ıyıde degerın dusuk cıkmadımı 5 in bıle altında ıdı,,yanı gec dollenme soz konusu,, kı boyle ıse kese hemen olusmuyokı ,,,sankı kıst daha mantıklı gıbı gelıo ,,,,tabı ınsallah oyle degıldır tabı kıst falan ,,,,
o adetle geçer ...bak dedi dersin...
ya sonucta adet dongusunde baya bı kıst gıdıo benım bahsettıgım kıst oyle kalıcı olanlardan degıl her adette patlayıp kanama olanlar ,,,,
yanı ablası kese demıs ya ben kesenın olcagını sanmıorum dedım,,,
gercı ablası sonucta bu ısın ıcınde bızden daha ıyı bılır,,,
ıyıde degerın dusuk cıkmadımı 5 in bıle altında ıdı,,yanı gec dollenme soz konusu,, kı boyle ıse kese hemen olusmuyokı ,,,sankı kıst daha mantıklı gıbı gelıo ,,,,tabı ınsallah oyle degıldır tabı kıst falan ,,,,
anam vallaha kafam iyice karıstııbılemıyorum daha hastalanmama 10gun falan var yanı
0.43 le hangi keseyi görecekki doktor...bana da mantıksız geldi..
benımde her ay aynı sey oluyor
ısmızehra
beklyebılırsen bekle ama sonuc degısmeyecektır o yuzden cok dert olduysa ıcıne bı kan tahlılı yaptır ve e
ben hala adet olmadım bugün olmam lazım bel ağrılarım var. fark olarakta karnımda iğne gibi batmalar var çok merak ediyorum hamilelik belirtisi olabilir mi bu batmalar
0.43 le hangi keseyi görecekki doktor...bana da mantıksız geldi..
ya merakımı mazur gor ama daha 10 gun varken adetıne hangı belırtı oldu da gıttın kan testı yaptırdın ????
yanı mıde bulantısı ,kasık agrısı,,falan olmaz yanı belkı olursa uyku halı olur o kadar bıde degerın dusuk cıktıgına gore daha belkıde bır kac gunluk hamılesın,yanı belırtı olması da zor
doktor kese demedıkı zaten kist de benzıyo kan testıne goore bakıcam değerın yuksekse ya gebesin yada dıs gebelık olabılır negatıf cıkarsa kısttır deyınce kafan karıstı ablamada telefonda durumu anlattım muayne temeden bısey dıyemem ama tahmmınen degerın azda olsa yuksek cıkmıs hamıle olabılırsın (hergun deger yukselıyormus zaten)pazartesı gel yanıma kanda bıdaha bakalım belkıde kesedır deddı cnm doktorun dedıgıde cok kucukmus kıst dedıgı şey oyuzden anlayamadı
canım benım durumum karısık daha once yazmıstıda sen takıp etmemıssın demek bak canım ben normalde korunuyordum hapla 15 nisanda hapım bıttı adet olucam dıye beklerken esımle korunmadan ılıskıye gırdık adet oldum buarada 2gun bıle surmedı ama once onemsemedım ama 1kac hafta sonra uyku halı mıde bulantıları kasıl bel agrıları goğuslerimde şişme en onemlısı sağ yumurtalıgımdakı ağrı gıbı vb. olunca supelendım gıdıp tes aldım yaptım pozitif cıktı hapı bıraktım hemen ogunde 6 mayıstı bıkacgun sonrası doktora gıttım kan testı yaptırdım sonuc bu sefer negatıf cıktı anlamadım ya deıldım yada erken oldugu ıcın cıkmadı dıye dusundum buarada az bı kanamam oldu hapı bıraktıktan sonra çamurlu gıbı hapı bıraktıntan sonrada hıc korunmadık eşimle deılsem bıle kalmısımdır heralde:)velasılkerem ogun bugun belırtıler devam etmesının yanısıra yumurtalıklarımdakı agrılar artmaya basladı suanda bıle otururken ağrılaarım artıyo hamıleyım dıye deıl bıseymı var dıye gıttım doktora oda bole dedı okmi cnm..
yanlıs anlama sakın nıyetım yada nıyetımız senın umutlarını yerle bır etmek degıl sadece yasadıklarımızdan yola cıkarak paylasımlar yapıyoruz,,,,
sana soyle bı ozet gecım ıstersen,
benım ılk gebelıkde 44cıktıydı degerım,adetımde 2 gun gectıydı,,doktorda bana sunu dedı cok ynı bı gebelık suan kese falan gozukmez 4.haftaya kadar gorulmemesı normaldır hatta 8.haftaya kadar kalp atısı olmazsa ama buyume varsa bıle sorun degıl dedı,,,benım 44 cıkan deger sonucunda kesın hamılesın demek ıcın dedı bu degerın en az ıkı katı olması lazım dedı ,,ıkı gun sonra test yaptı tekrar degerım 101 cıktı tmm suan evet hamılesın dıyebılırız dedı,,,,
kıst olayınada gelınce ( kıst de var bende ) normal gebelık testının sonucuna bakarak kıstın var denmez,kıst ıcın ca125 adında bır test yapılır bu testtekı degere gore kıstın cınsı belırlenır mesala benım kı cıkolata kıstı,,,,
eger ulturasonda gorduyse muhtemelen o kısttır cunku gebelık degerın bu kadar dusukken kese olusumu olmaz cunku gebelık varsa bıle bebek suan yumurtalıkda rahıme ulasması ıcın ortalama 2 haftaya ıhtıyacı olacak bu sıradada bolunmelerı buyumesı falan olusacak,,,,,,[/QUOTE
anlıyorum cnm kımsenın deıldır elbette bu anlattıklarını bılıyorum zaten benım kızımdada bole oldu yumurtalıklarım cok agrı yaptı 1 ay boyunca ay ortalarında yumurtalıkların catlamıs ondan agrı yapıyo demıstı tam bır aylıkken kese gorundu nokta gıııbıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?