kendini bu ay hamile sananlar buraya

bende burdayım dert etme kardes :))))
ya aslında hamıle kalmak cok kolay ama bır o kadar da zor ,,,,,

günaydın uykucu güzeller

sürekli kendimi hamile sanmaya devam ediyorum dün keşfettiğim belirtiler şunlar kendimde

dün ilk defa sol kasığım da değişik bi ağrı oldu. sanki karnımda küçük bi oyucu var gibim.. birde göğüs uçlarım çok mu hassaslaştı ne adet belirtisi mi ki tam da anlamadım son 3-5 gün içinde adet olurum zannımca ama olsun yine de ben biliyorum ruhum tam 10 haftalık hamile

günaydın kızlar ..sabah idrar testini tekrar yaptım koca bir 0 yine...walla artık deliresim varr yaaaaa çıldırasım var sagı solu kırıp dagıtasım varr...sanırım deliriyorum

gunaydiiin ahali gec kalmis bugun benim acaip sag bobregim agriyo birde sol kasik adet belirtitleride tumu mevcut bat 23'u son dort gun kesin kirmizi bana cok yakisacak yine doktorun kapisini asindirarak olur benimkiii ustume ceket degil paltoda atsa bossssss

adetime 9 gün var kan testi yaptırsam çıkarmııııııı ??????????????

elanazcım günaydın bende hamile kalmak için ölenlerdenim ama 8 aylık evliyim hala birşey yok bu ay bekliyorum ama hemde olmıcak gibi adetime 5 gün kaldı ve adet sancılarının aynısını yaşıyorum ha oldum ha olucam sendede sancı varmı ?

Günaydın hanımlar.hala çok ağrım varkasılmalar, bacaklar ölücem yanii..p.tesi salı kan tahlili yaptırıcam.belirtiler hamile olduğum yönünde ama ümitlenmek istemiyorum..

millancım günaydın dün adeti bekliyodum ne oldu sonuç ?

dunden berı yazılanları okuyunca senınkını anca gördum..gunaydın canım..bende hala gelen gıden yok,gece sureklı tuvalete gıttım ama gelmedı benımkı..valla korku dolu bekleme devam edıyor..ınadına ped bıle almadım..olursam öyle dımdızlak kalacam ama gogus ucu sancım devam edıyor..adet olcak olsam bu sancının kesılmesı lazım..kesıldıgı gun adet olurum hep ben..bıde normalde gogus ucum degıl,komplesı sancırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…