- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.341
yanlıs anlama sakın nıyetım yada nıyetımız senın umutlarını yerle bır etmek degıl sadece yasadıklarımızdan yola cıkarak paylasımlar yapıyoruz,,,,
sana soyle bı ozet gecım ıstersen,
benım ılk gebelıkde 44cıktıydı degerım,adetımde 2 gun gectıydı,,doktorda bana sunu dedı cok ynı bı gebelık suan kese falan gozukmez 4.haftaya kadar gorulmemesı normaldır hatta 8.haftaya kadar kalp atısı olmazsa ama buyume varsa bıle sorun degıl dedı,,,benım 44 cıkan deger sonucunda kesın hamılesın demek ıcın dedı bu degerın en az ıkı katı olması lazım dedı ,,ıkı gun sonra test yaptı tekrar degerım 101 cıktı tmm suan evet hamılesın dıyebılırız dedı,,,,
kıst olayınada gelınce ( kıst de var bende ) normal gebelık testının sonucuna bakarak kıstın var denmez,kıst ıcın ca125 adında bır test yapılır bu testtekı degere gore kıstın cınsı belırlenır mesala benım kı cıkolata kıstı,,,,
eger ulturasonda gorduyse muhtemelen o kısttır cunku gebelık degerın bu kadar dusukken kese olusumu olmaz cunku gebelık varsa bıle bebek suan yumurtalıkda rahıme ulasması ıcın ortalama 2 haftaya ıhtıyacı olacak bu sıradada bolunmelerı buyumesı falan olusacak,,,,,,[/QUOTE
anlıyorum cnm kımsenın deıldır elbette bu anlattıklarını bılıyorum zaten benım kızımdada bole oldu yumurtalıklarım cok agrı yaptı 1 ay boyunca ay ortalarında yumurtalıkların catlamıs ondan agrı yapıyo demıstı tam bır aylıkken kese gorundu nokta gıııbıydı
Selam,
nasil yani anlayamadim:44: tam anlatabilirmisin lütfen acikca
cünkü bendede tuhafliklar var ama daha pazartesi doktordaydim bisey olsa görürdü
insanların bünyesi nekadar acayip yaa kimi doğum kontrol hapını bırakıyor o ay hamile kalıyor kimi bırakıyor 1 sene sonra oluyor....
bendede prolaktin var kızlar 5 ay öncede doğum kontrol hapını bıraktım...2 gün önceye kadar bu sayfada hamileyim dye nutuk atıyordum ama adet oldum
inşallah sizler hamişsinizdir güzel haberlerinizi alırız bu ay....
ben önümüdeki ayda burda olcam ALLAH ın izniyle...
nerdesiniz kizlarrrrrrrrr yawwwwwwwwwwww
bende kendimi hamile hiissediyorum çok komik ama bakalım
bat 3 haziran çok korkuyorum vede çok heyecanlıyımm..
daha cikmaz canim adetine 9 gun varsa hamile kaldiysan daha 4-5 gundur kalmis olursun ve bu kadar erken cikmaz.cunki bebek daha rahme oturmamis olur.adetime 9 gün var kan testi yaptırsam çıkarmııııııı ??????????????
daha cikmaz canim adetine 9 gun varsa hamile kaldiysan daha 4-5 gundur kalmis olursun ve bu kadar erken cikmaz.cunki bebek daha rahme oturmamis olur.
adetime 9 gün var kan testi yaptırsam çıkarmııııııı ??????????????
elanazcım günaydın bende hamile kalmak için ölenlerdenim ama 8 aylık evliyim hala birşey yok bu ay bekliyorum ama hemde olmıcak gibi adetime 5 gün kaldı ve adet sancılarının aynısını yaşıyorum ha oldum ha olucam sendede sancı varmı ?
evet suan hala arada yokluyor adet sancım..bı kasık agrısı gırıyor bı adet sancısı..hangısı galıp gelecek anlamadım..bugun son adet gunumdu bakalım artık beklıyorum
millancım günaydın dün adeti bekliyodum ne oldu sonuç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?