kendini bu ay hamile sananlar buraya

Bitanem ya hepimizin kalbi burada ayni atiyor,

ama kim bilir belki cok yakinda burada BENDE HAMILEYIM diye haykiririz,aglariz güleriz

hayat mucizelerle dolu

öyle cnm inşlhh yaa inşallhh evet gerçekten hayt mucizelerle dolu.. rabbim inşllh bizim alnımızada yazmıştır sağlıklı hayırlı bir evlat inşllh zamanı gelince olsun ama sağlıklı ve hayrlı olsun inşllh

arkadaşlar ben ufaktan kaçıorum hafta sonu görümcemlere gidicez 2 gün olamayacağım umaraım p.tesi hayrlı hberlerinizi alırım valla girer girmez bekliorum hamişim yazılarını ona göre optum herkesii ii akşamlar herkese bebişi olanlar yeni öğrenenler tekrar hayırlı olsun rabbim sizi nazardan korusun mahşallh mahşallhh tututuutuu

tabı herkesın kocası geldı yımek hazırlıkları var ama benım kocam gelmedı ( cunku tum gece ıste olacak sabaha gelcek askım ((25:

Labquick testini yapan var mi kagit gbi olanlardan? Cift cizgiyi nerde aramiliyim, C nin hemen solunda mi? Bi pembelik var ama Cden cok uzakta

5 ten yukarı olması lazım öyle bir ihtimal olması için adet tarihin geçmişmiydi...1 bile değil değerin şekercim

canım ablam doğum hemşiresi az önce onu arayıp sordum azda olsa değerin yüksek pazartesi tekrar ölçtürelim dedi yükselmişse hamilesin dedi bakalım ayrıca daha adet olmama 1 hafta var

5 DEN kucuk zannetmıyorum hamıle oldugunu

bilemedim bende ablama sordum az önce azda olsa yüksek pazrtesi bakalım tekrar dedi ayrıca doktorda bugun kiste benziyo kese de olabılır kan sonucuna bakalım sonra karar verelım demıstı ama sonucu ogrendım ama doktora yetısemedım pazartesıye kadar kafayı yıycemmm

canım ablam doğum hemşiresi az önce onu arayıp sordum azda olsa değerin yüksek pazartesi tekrar ölçtürelim dedi yükselmişse hamilesin dedi bakalım ayrıca daha adet olmama 1 hafta var

hadı hayırlısı olsun :)
ınsallah degerın artar ve hamılıgın kesınlesır :))))
sende ablam dogum hemsıresı bıze soruyon hamılemıyım dıe asıl bız sana soralım ablan cvp versın şaşkın anne adayııı

Labquick testini yapan var mi kagit gbi olanlardan? Cift cizgiyi nerde aramiliyim, C nin hemen solunda mi? Bi pembelik var ama Cden cok uzakta

Slm kızlar...
Bahsettiğin testten daha önceden yapmıştım ama doğrusu görüntüsünü bile hatırlayamıyorum zaten negatif çıkmıştı... Hem pozitif olması için iki çizgi olması gerekiyor...

hadi inş öyledir canım rabbim yüzünü göstersin inşallah tüm dileyenler...

hahahaa haklısınız valla napalım bazen yetmıyo işte ablam yoğun oldugu için herzaman ulasamıyorum kızdı zaten onun bulundugu hastaneye gıtmedim dıye pazartesı sonuç belli olucak artık ayy bidee muayne oldugum doktor kıste benzıyo demezmıı delı oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…