- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.301
Bitanem ya hepimizin kalbi burada ayni atiyor,
ama kim bilir belki cok yakinda burada BENDE HAMILEYIM diye haykiririz,aglariz güleriz
hayat mucizelerle dolu
tabı herkesın kocası geldı yımek hazırlıkları var ama benım kocam gelmedı( cunku tum gece ıste olacak sabaha gelcek askım (( 25:
kan değerim 0.43 cıktı hamilemiyim yani ihtimalim varmııııı??????
hoşgeldinn tatlımmmm benimmm çok geçmiş olsunnn inşallahhh hemencik iyleşir kuzucuğunnn haklısınn kuzucuklarımız herşeyden önemli :)
kan değerim 0.43 cıktı hamilemiyim yani ihtimalim varmııııı??????
5 ten yukarı olması lazım öyle bir ihtimal olması için adet tarihin geçmişmiydi...1 bile değil değerin şekercim
5 ten yukarı olması lazım öyle bir ihtimal olması için adet tarihin geçmişmiydi...1 bile değil değerin şekercim
canım ablam doğum hemşiresi az önce onu arayıp sordum azda olsa değerin yüksek pazartesi tekrar ölçtürelim dedi yükselmişse hamilesin dedi bakalım ayrıca daha adet olmama 1 hafta var
5 DEN kucuk zannetmıyorum hamıle oldugunu
canım ablam doğum hemşiresi az önce onu arayıp sordum azda olsa değerin yüksek pazartesi tekrar ölçtürelim dedi yükselmişse hamilesin dedi bakalım ayrıca daha adet olmama 1 hafta var
Labquick testini yapan var mi kagit gbi olanlardan? Cift cizgiyi nerde aramiliyim, C nin hemen solunda mi? Bi pembelik var ama Cden cok uzakta
valla hehadı hayırlısı olsun :)
ınsallah degerın artar ve hamılıgın kesınlesır :))))
sende ablam dogum hemsıresı bıze soruyon hamılemıyım dıe asıl bız sana soralım ablan cvp versın şaşkın anne adayııı
bilemedim bende ablama sordum az önce azda olsa yüksek pazrtesi bakalım tekrar dedi ayrıca doktorda bugun kiste benziyo kese de olabılır kan sonucuna bakalım sonra karar verelım demıstı ama sonucu ogrendım ama doktora yetısemedım pazartesıye kadar kafayı yıycemmm
hadı hayırlısı olsun :)
ınsallah degerın artar ve hamılıgın kesınlesır :))))
sende ablam dogum hemsıresı bıze soruyon hamılemıyım dıe asıl bız sana soralım ablan cvp versın şaşkın anne adayııı
valla he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?