- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.401
sen çok yaşa emi
kızlar valla iyiki varsınız ne zaman buraya girsem yüzüm gülüyorçok neşeli bi topik maaşallaaaaaaaaah allah herbirinizin gönlüne göre versin
ya bak ben bunu bilmiyordum o zaman ben 2 aylık da hamile olabilirim şu an (ruhum zaten öyle )
belirtilerimmi?en başta kasık ve yumurtalıklarımın ağrıması,mide bulantılarım tansiyon,sureklı uyku halı mıskınlık sıtres asırı duygusallık ınanırmısın pazarda seçilmeyen dolma bıberlere bıle üzülüyorum oderece yani:89: göğüslerde uclarda sızlama anatomım komple deişiyor yaniılk gebelıgımden bılıyorum aynen boyleydım butun vıcudumu ele gecırıyor sanki :100:
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah ben birde 97 yılında falcıya gitmiştim sevgilimden ayrılmıştım barışıcazmı onu öğreniyim diye karı bana tuttu demezmi sevgilimin resmini götürmüştüm hani ona bakarak söylesin diye karı bi başladı siz yıllar sonra yeniden görüşüceksiniz ama bişi olmıcak sözlenip ayrılıcaksın birinden sonra hiç çocuğun olmıcak evlenip boşanıcaksın ama sonra yine evleniceksin yurtdışında yaşıcaksın çok mutlu olucaksın falan dedi hayır manyak karının söylediği 2 şey çıktı bi boşanmam kaldı :18: oyüzden sanki valla ben dışımda herkes hamileymiş gibi geliyo bana kadının dediğimi oluyo noluyo anlamadım benim kırmızlarda ha geldi ha gelicek zaten sanki bana vücudumun alt kısımlarından sevin sen sevin biz geliyoruz şimdi der gibiler
anlıyorum canım seniannelik psikolojisi bu olsa gerek
fala inanma canım benim iyi şeyler düşün.. iyi şeyler olsun inş gelmez kırmızılar da bebiş gelirbende gelecek gibi ama bakalım ne olursa hayırlısını versin rabbim
anlıyorum canım seniannelik psikolojisi bu olsa gerek
fala inanma canım benim iyi şeyler düşün.. iyi şeyler olsun inş gelmez kırmızılar da bebiş gelirbende gelecek gibi ama bakalım ne olursa hayırlısını versin rabbim
öyle tabi olucaksa hepimize eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim ama yine söylüyorum sen hamişsin
ay pardon ben seni zeyno sandım hey allam ya sancıdan kime ne yazdığımıda bilmiyorum
benmii hamileyimm kızzzşaşkın gebe
benmii hamileyimm kızzzşaşkın gebe
selam kizlar
naber?
dün bir konu var orada okudum,kadin
diyor ki ilk bebegim ve biz erkek istiyorduk,kiz oldugunu ögrenince oturup agladim.....ya dalga geciyo yada ben ne diyeyim ki yani simdi
allah senii napmasın emiiibenim belırtılerım oldukca fazla bacım yaa 2 haftadır kendımı bılmıyorum bı mıskınlık bı pasaklılık uykcu mıde bulantısı bas donmesı en berbatıda sag yumurtalıgımın agrısı sımdıde goguslerıme dokunamıyorum hcg de 0.43 cıkmıstı pazartesı bıdaha kan verıcem bakalım yukselmısmı
Allah hayırlı elı ayagı düzgün evlat versın.ayrım yapılmaz erkek kız dıye cok gunah.dencek cok sey vrdaaa susuyorum :))
bendede aynı belirtiler vardı ve simdi hamileyim
ay zeyno yaa senin daha önce beben olmuş bende nasıl üzülüyorum test yap bilmem ne diyorum aşkolsun sana ya insan söyler dimi :44: bide tereddüt ediyo ya eh yandın sen şimdi benden madem tecrübelisin anlat ilk hamile kaldığında adet sancısı oldumu belirtiler nelerdi
valla millancım ben 32 yaşındayım aynen bende senin gibiyim hiç çocuğum olmıcak gibi geliyo banada ben 32 yaşındayım hala yok bunun yaşla falan ilgisi yok olmayınca olmuyo işte senin günün geçmiş diye ben çok umutluyum senden inşallah vardır benim hayatım boyunca hiç adet günümün geçtiğini bilmem senin genelde adet dönemin nasıl onu bilmiyorum tabi ama günü geçenleri duyunca çok seviniyorum hamileler diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?