kendini bu ay hamile sananlar buraya

sen çok yaşa emi

kızlar valla iyiki varsınız ne zaman buraya girsem yüzüm gülüyor çok neşeli bi topik maaşallaaaaaaaaah allah herbirinizin gönlüne göre versin

allah herkesin gönlüne göre versin inşallah ben birde 97 yılında falcıya gitmiştim sevgilimden ayrılmıştım barışıcazmı onu öğreniyim diye karı bana tuttu demezmi sevgilimin resmini götürmüştüm hani ona bakarak söylesin diye karı bi başladı siz yıllar sonra yeniden görüşüceksiniz ama bişi olmıcak sözlenip ayrılıcaksın birinden sonra hiç çocuğun olmıcak evlenip boşanıcaksın ama sonra yine evleniceksin yurtdışında yaşıcaksın çok mutlu olucaksın falan dedi hayır manyak karının söylediği 2 şey çıktı bi boşanmam kaldı :18: oyüzden sanki valla ben dışımda herkes hamileymiş gibi geliyo bana kadının dediğimi oluyo noluyo anlamadım benim kırmızlarda ha geldi ha gelicek zaten sanki bana vücudumun alt kısımlarından sevin sen sevin biz geliyoruz şimdi der gibiler

anlıyorum canım seni annelik psikolojisi bu olsa gerek

fala inanma canım benim iyi şeyler düşün.. iyi şeyler olsun inş gelmez kırmızılar da bebiş gelir bende gelecek gibi ama bakalım ne olursa hayırlısını versin rabbim

Son düzenleme:

bencede cnm iyiy düşün herseyin iyi olsun rabbim herkezin gönlünün meyvesini versinn annelik dünyanın en güzel duygusu sacının telını dunyaya deişmem iyiki dogurmusum kuzumuuuuuu annemmmmmmmm allahh herkese yaşatsınn bu duyguyu inşallllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh

öyle tabi olucaksa hepimize eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim ama yine söylüyorum sen hamişsin

anti parantez acmak istiyorum bu arada annelık evlat sahıbı olmak cok guzel tarıfsız bı duygu ama buyutmek bakmak çookkk zorrrray bende kide akıl kızım daha yenı 1 yasına gırcek 2.cıyı planlıyorum

benmii hamileyimm kızzz şaşkın gebe

ay zeyno yaa senin daha önce beben olmuş bende nasıl üzülüyorum test yap bilmem ne diyorum aşkolsun sana ya insan söyler dimi :44: bide tereddüt ediyo ya eh yandın sen şimdi benden madem tecrübelisin anlat ilk hamile kaldığında adet sancısı oldumu belirtiler nelerdi

selam kizlar

naber?

dün bir konu var orada okudum,kadin

diyor ki ilk bebegim ve biz erkek istiyorduk,kiz oldugunu ögrenince oturup agladim..... ya dalga geciyo yada ben ne diyeyim ki yani simdi

selam kizlar

naber?

dün bir konu var orada okudum,kadin

diyor ki ilk bebegim ve biz erkek istiyorduk,kiz oldugunu ögrenince oturup agladim..... ya dalga geciyo yada ben ne diyeyim ki yani simdi

Allah hayırlı elı ayagı düzgün evlat versın.ayrım yapılmaz erkek kız dıye cok gunah.dencek cok sey vrdaaa susuyorum :))

bendede aynı belirtiler vardı ve simdi hamileyim

Allah hayırlı elı ayagı düzgün evlat versın.ayrım yapılmaz erkek kız dıye cok gunah.dencek cok sey vrdaaa susuyorum :))

Ne demek yaaa inanmak istemiyorum kesin dalga geciyordur diyorum,

yahu millet o kadar kendini parcaliyor ne acilar cekiyor ne kadar yipraniyor, iliskisi yipraniyor cocugu dogup ölüyor...

ve hatta ben az önce düsündüm korkarim yavrumu bu dünyaya getirmeye,kiyamam,

ve diyorum Allahim hayirli bir evlat olsunda vicdanli olsunda iyi bir insan olsun

milletin düsündügüne bak

uleeeen biz yanlis düsünüyormusuz bakin ögrenmis olduk......

benım kasıklarımda karnımda ve sırtımda hafıf agrı var.bulantım ymek yedıkten snra bıraz oluyo yorgunluk ve halsızlık var azcıkta duygu degışımı :))) adetımede dha 4-5 gun vr hamıle mıyım acaba ya kızlarrr (

valla cnm ilk bebemde göğüslerim uçları cok acımaya basladı sonra mıde bulantıları supelendım doktora gıttım adetımden 15 falan olmustu negatıf dedıler hamıle zannedıyordum kendımı tabı anam ne ağlamıstım hastanenın bahcesınde bıkacgun sonra kasık ağrıları bel agrılarım özelliklde yumurtalıklarım agrımaya basladı ben usuttum yada bı rahatsızlıgım oldugunu dusunerek yıne gıttım doktora tabı hayatım ılkkez ogun alttan muayne etmıslerdı ölüyorum sandım sankı içimi soktuler gerı yerlestırler sandım ogunden sonra daha kotu oldum yuruyemıyordum dusun agrıdan karnımı tuttarak yuruyodum bıde o ara adet oldum asagı yukarı 20gunu gectı adetım bıtınce busefer baska bı doktora gıttım yumurtalıklarım cok agrıyo ılıskıye bıle gıremıyorduk esımle batıyodu sankı doktor demezmı cok saglıklısın hatta hamıle kalmıssın yumurtalıkların catlamıs dol tutmak uzere oyuzden agrıyo adetının gunu gecsın 2 hafta snra gel bakalım kese goruncekmı dıye dedı ben dayanamadım bır hafta sonrası bı test yaptım ogunde tam 1 ay olmustu gunumun gecmesını beklemedım sonuc pozitifti kosa kosa doktora tabı tam bir ay 1gunluk hamıle oldugumu ogrendım bebeısım mınıcık bır noktaydıama agrılarım mıde bulantılarım 6 aya kadar surmustu buarada kızım uyandı hemen gelıorum

benım hıc gecmez..ama kendı kendıme düşünce gucuyle bunu becerdıgımı dusunuyorum..yada sogan kürü yapıyorum belkı o etkılemıstır dıye dusunuyorum..sogan kurune baslıyanların cogu ılk denemde hamıle kalmıs bende umarım o sanslı gruba gırerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…