kendini bu ay hamile sananlar buraya

selam kızlar nasılsınız sabahh yaptıgım idrar testinden agzımın payını alınıp kendimi temizlige verdimmm..evimiii missss gibi yaptım..şimdide kendime cappucino yaptım içiyorum gelinn birlikte içelim kızlarr :126:

Son düzenleme:
benimde midem bulanıyo kendi kendime bulandırıyorum heralde adet sancısınıda hamilelik sancısına yoruyorum aman ne güzel kendi kendime hamileyim :)

allah senii napmasın emiii benim belırtılerım oldukca fazla bacım yaa 2 haftadır kendımı bılmıyorum bı mıskınlık bı pasaklılık uykcu mıde bulantısı bas donmesı en berbatıda sag yumurtalıgımın agrısı sımdıde goguslerıme dokunamıyorum hcg de 0.43 cıkmıstı pazartesı bıdaha kan verıcem bakalım yukselmısmı

benımde kasıklarımda agrı oluyo , belimde hafif agrı var yorgun hıssedıyorum kendımı , ara ara acıkıyorum karnımda gaz var.adet günüme daha 4-5 gün var gecmesını beklıyorum doktora gitmek için.önceden adet oldugumda hafıf kasıklarım agrırdı ılk gunu. genelde agrısız sancısız gecerdı hep.bu ay böyle oldu bakalım inş hamileyimdir :)

afiyet olsun canım.bende agzımın payını almamak ıcın ıdrar testı yapmıyorum adetımın gecmesını beklıcem bakalım hayırlısı :))

sen evde test yaptınmı

teskurler cnm valla beraber içsek cok hos olurdu eminim bız burada sohbet edıyoz yanyana gelınce nelurdu acep buarada ümidini yitirme istiyorsan ve varmış gibi hissediyorsan muhakka olucak tır istemek yolun yarısı varmış gibi hissetmek evrenden istemek kendine çekmektir ama kafanı asla yorma olurmu olmazmı diye sadece isteğine odaklan ok....

yaptım cnmmm cooooooooooookkkkkkkk eczanelerı zengın edıcem bu gıdısle bıkackere yaptıgımda pozitif bazılarında negatif dın yaptım ıkıncı cızgının yarısı dagılmıstı

allah canını almasın hamilesin işte 2. çizgiyi görmüşsün ne güzel allahım banada nasip etsin inşallah ya ben bikere bu ovulasyon testlerinden yaptım 14.günümde 2 çizgiyi kıpkırmızı gördüm anam beni bi görüceksin birden beynim durdu gebelik testi yaptım sandım kendimi galiba hamileyim belkide die bi sevinmeler bi milleti aramalar işte sonum belli deliriyorum galiba

sen çok yaşa emi

kızlar valla iyiki varsınız ne zaman buraya girsem yüzüm gülüyor çok neşeli bi topik maaşallaaaaaaaaah allah herbirinizin gönlüne göre versin

sen çok yaşa emi

kızlar valla iyiki varsınız ne zaman buraya girsem yüzüm gülüyor çok neşeli bi topik maaşallaaaaaaaaah allah herbirinizin gönlüne göre versin

bende bu sıteyı tesadufen nette gebelıkle ılgılı yıne bıseyler araştırırken görmuştum yorumları okuyodum öyle :)) inş bnde bu ay hamileyimdir adetime 4-5 gün kaldı

[/QUOT]
testlerın herbırı bırbırını tutmuyorkı ama dun de kandegerlerım azda olsa yuksek cıktı pazrtesı bıdaha bakıcam kana bakalım varmı yokmu emın dıılım ama belırtılerımden anlıyorum hamıleyım sanırım,galıba,heralde yani bilmiyorum yaaaaaaaaaaaa delircemm[/QUOTE]

hadi hayırlısı canım ben şimdiden tebrik ederim seni darısı bizim başımıza
belirtilerin neler bi ben anlayamıyorum belirtimi sanırım

bende bu sıteyı tesadufen nette gebelıkle ılgılı yıne bıseyler araştırırken görmuştum yorumları okuyodum öyle :)) inş bnde bu ay hamileyimdir adetime 4-5 gün kaldı
inş canım inş benimde 4-5 gün var bakalım nolcek

Son düzenleme:

inş canım inş benimde 4-5 gün var bakalım nolcek [/QUOTE]
oo 4-5 gün gecmek bılmıyo canım yaa.bı yandan dıyorum hemen gıdıp kan testımı yptırsam dıger yandanda dıyorm adet günümü bekleyım dıye.adet olursam eger yınede gıtcem cunku bızım aıleden mesela anneannem hamıleyken bebek karnında 4-5 aylık olana kadar adet olmuş

ya bak ben bunu bilmiyordum o zaman ben 2 aylık da hamile olabilirim şu an (ruhum zaten öyle )

inş canım inş benimde 4-5 gün var bakalım nolcek [/QUOTE]

belirtilerimmi?en başta kasık ve yumurtalıklarımın ağrıması,mide bulantılarım tansiyon,sureklı uyku halı mıskınlık sıtres asırı duygusallık ınanırmısın pazarda seçilmeyen dolma bıberlere bıle üzülüyorum oderece yani:89: göğüslerde uclarda sızlama anatomım komple deişiyor yani ılk gebelıgımden bılıyorum aynen boyleydım butun vıcudumu ele gecırıyor sanki :100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…