- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.381
Ben de aranıza yeni katıldım ve günüm sadece üç dört gün geçti.Bazen geçiyor böyle psikolojikmiş.Eczaneleri, testçileri zengin ettim.Hiç gidip test alasım gelmiyor.
ben geldimmmmmmgöğüslerimin ucu fena acıyorrrrrrr
benimde midem bulanıyo kendi kendime bulandırıyorum heralde adet sancısınıda hamilelik sancısına yoruyorum aman ne güzel kendi kendime hamileyim :)
selam kızlar nasılsınız sabahh yaptıgım idrar testinden agzımın payını alınıp kendimi temizlige verdimmm..evimiii missss gibi yaptım..şimdide kendime cappucino yaptım içiyorum gelinn birlikte içelim kızlarr :126:
allah senii napmasın emiiibenim belırtılerım oldukca fazla bacım yaa 2 haftadır kendımı bılmıyorum bı mıskınlık bı pasaklılık uykcu mıde bulantısı bas donmesı en berbatıda sag yumurtalıgımın agrısı sımdıde goguslerıme dokunamıyorum hcg de 0.43 cıkmıstı pazartesı bıdaha kan verıcem bakalım yukselmısmı
selam kızlar nasılsınız sabahh yaptıgım idrar testinden agzımın payını alınıp kendimi temizlige verdimmm..evimiii missss gibi yaptım..şimdide kendime cappucino yaptım içiyorum gelinn birlikte içelim kızlarr :126:
sen evde test yaptınmı
sen evde test yaptınmı
yaptım cnmmm cooooooooooookkkkkkkk eczanelerı zengın edıcem bu gıdısle bıkackere yaptıgımda pozitif bazılarında negatif dın yaptım ıkıncı cızgının yarısı dagılmıstı
allah canını almasın hamilesin işte 2. çizgiyi görmüşsün ne güzel allahım banada nasip etsin inşallah ya ben bikere bu ovulasyon testlerinden yaptım 14.günümde 2 çizgiyi kıpkırmızı gördüm anam beni bi görüceksin birden beynim durdu gebelik testi yaptım sandım kendimi galiba hamileyim belkide die bi sevinmeler bi milleti aramalar işte sonum belli deliriyorum galiba
allah canını almasın hamilesin işte 2. çizgiyi görmüşsün ne güzel allahım banada nasip etsin inşallah ya ben bikere bu ovulasyon testlerinden yaptım 14.günümde 2 çizgiyi kıpkırmızı gördüm anam beni bi görüceksin birden beynim durdu gebelik testi yaptım sandım kendimi galiba hamileyim belkide die bi sevinmeler bi milleti aramalar işte sonum belli deliriyorum galiba[/QUOT
testlerın herbırı bırbırını tutmuyorkı ama dun de kandegerlerım azda olsa yuksek cıktı pazrtesı bıdaha bakıcam kana bakalım varmı yokmu emın dıılım ama belırtılerımden anlıyorum hamıleyım sanırım,galıba,heralde yani bilmiyorum yaaaaaaaaaaaa delircemm
sen çok yaşa emi
kızlar valla iyiki varsınız ne zaman buraya girsem yüzüm gülüyorçok neşeli bi topik maaşallaaaaaaaaah allah herbirinizin gönlüne göre versin
inş canım inş benimde 4-5 gün var bakalım nolcekbende bu sıteyı tesadufen nette gebelıkle ılgılı yıne bıseyler araştırırken görmuştum yorumları okuyodum öyle :)) inş bnde bu ay hamileyimdir adetime 4-5 gün kaldı
[/QUOT]
testlerın herbırı bırbırını tutmuyorkı ama dun de kandegerlerım azda olsa yuksek cıktı pazrtesı bıdaha bakıcam kana bakalım varmı yokmu emın dıılım ama belırtılerımden anlıyorum hamıleyım sanırım,galıba,heralde yani bilmiyorum yaaaaaaaaaaaa delircemm
oo 4-5 gün gecmek bılmıyo canım yaa.bı yandan dıyorum hemen gıdıp kan testımı yptırsam dıger yandanda dıyorm adet günümü bekleyım dıye.adet olursam eger yınede gıtcem cunku bızım aıleden mesela anneannem hamıleyken bebek karnında 4-5 aylık olana kadar adet olmuş
[/QUOT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?