kendini bu ay hamile sananlar buraya

aaaa! bana gülüm dedin,ismimi mi bılıyon kız herkes bana kısaca gül der
kız ne bılım burda bı gece vardıyası oluyor bıde gunduz..bende öyle yazdın sandım he he he he
benım yasım 29..ama yıl olarak 30 oldum
2012-1982=30 ooooooo yyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ay olarak gırene kadar 29 um beeeenn!!!!

Hahahaha icime dogdu

canim sabahci var ögleden sonra var aksama kadar ona ben gec dedim,türkce ismini bilmiyorum ,iste birde gececilik var

bende agustosta 28 olacagim

artik anne olsak fena mi olur beeaaaaa

Hahahaha icime dogdu

canim sabahci var ögleden sonra var aksama kadar ona ben gec dedim,türkce ismini bilmiyorum ,iste birde gececilik var

bende agustosta 28 olacagim

artik anne olsak fena mi olur beeaaaaa

ben bu sefer tutturdum gıbı,bak gunumde gecıyor artık
hıc olmadıgım kadar hamıleyım
en hamıle benım

kafayı yedim artık,dogacaksa dogsun artık şu bacaksız
rezil etti benı herkeslere

yaa hamıleyken neler yapılmıyor acaba..agır kaldırılmıcak derken ne kadar agır? mecbur temızlık yaparken vıleda kovalarını tasıyoz,oda mı agırlık sayılıyor??? yada acaba koşuşturmak yasak mı? ben bızım köpegın pesınde cok kosuyorum,bıse olurmu kı:26::26::26::26:
bıde gecen gun kardesımın evınde o evde yokken,dolabı acıp sarma yemıstım ona sormadan,simdi benım cocuk lekelı falan dogar mı
kız naapcam ben..

hahahahaha

süle bakem niye sarma arakladin kiz Insallah bebegin cani cekmistir

canim bilemiyorum onu bende merak ediyorum ne kadar agirlik demek istiyorlar.

ve neler yenecek neler yenilmeyecek.

ama annem onca cocuk dogurmus ve diyor ki ben son aya kada normal sekilde calisiyordum.

annem diyor hayirlisiniz istemek önemli ve Allaha güvenmek

söylentıye göre kımseye sormadan,kımsenın bıseyını yemıyecek mıssın..yoldakı agacın bıle sahıbını bulup meyvesını yıyecekmıssın..o helal etcekmıs oyle
bızım burda cadde ustunde kımsesız sahıpsız bı yenıdunya agacı vardı,ben hep ondan otlanırdım,yenıdunyayı sevmesemde onu agactan alıp yemek gıbısı yoktu,oda yalan oldu sımdı..agacın sahıbı yokkı kıme soram
gecen gunde arkadasım sayıyordu hamıleyken yenmemesı gereken seylerı..bı dunya bıse saydı,nar,cılek,ciger falan fılan doktoru ona bırsuru bıse saymıs yeme dıye ama aklımda hıcbırı kalmadı..e ben neye aserecem
neyse fıstık ben sımdı cıkıyorum kocamın yanına gıtcem dükkana..puff hıcte gıdesım yok hamıle hamıle
canım oraya gelmeyı aşermedi mı desem ne desem
hadı kendıne ıyı bak bol bol öpuldun bebegım

bacilarim ben cikmaliyim esimle alisverise gidecegiz malum haftasonu ne yiyip icecez söylemesi ayip

gerci sanki cok zayifizda

belki sonra tekrar girerim

Ay Insallah döndügümde mücdeli bir haber alirim sizden

hadiiiiiiiiiii

slm kızlar nabersiniz bakalım nasıl gidio ?? benim kırmızılar bu sabah itibariyle geldi. umudumuz diğer aya kaldı?? neyse Allah'tan herşeyin hayırlısı! artıkın fazla gelemem buralara ama yine gelmeye çalışcam. :) var mı yeni haberler?

yok canım benim adetlerim sancılı olmuyor , hamilelik belirtisinde sancımı oluyormuşş

kızlarrr ne olur cevap veriiiinnnnnn adetime 9 gün var kaç gün kala kan testi yaptırsam çıkar ?????? bekleyemiycemmm 5 gün kala yaptırsam çıkarmııı???????

kızlarrr ne olur cevap veriiiinnnnnn adetime 9 gün var kaç gün kala kan testi yaptırsam çıkar ?????? bekleyemiycemmm 5 gün kala yaptırsam çıkarmııı???????

Adetin gecikmeden yaptırma bence hem net bir sonuç alamayabilirsin hemde negatif çıkınca çok kötü oluyor insan.Bence önce bekle adetin geciksin önce idrarda öğren sonra kanda doğrularsın...

Her kese merhaba guzel hamisler ve hamis olmaya calisanlar, benimde bi sorum olacak, vallaha nereye yazayim sasirdim artik. neyse geceyim konuya 10aylik evliyim, bende follikul buyumesi prblm var kucuk oluyorlar yani, esimde de hareket biraz dusuk, ben gecen ay klomen catlama ignesi oldum hersey guzel yumurtam catladida, ve adet oldum , kendim misirdaydim adet oldugumda, 1gun sonrasi ulkeme gitdim, 1ay orda kaldim, adet gunumde yeniden misira gelmeli oldum, anlayacaginiz 1ay icinde esimi gormedim ben o misirda kalmisdi, ulkemde de doktora gorundum falan, bi hayli tedavi yazdi, ama buraya geldim adet olmadim, tam 9 gun gecdi, yaa anlayamadim sizce hamile ola bilirmiyidm ki ?aslinda pek inanmiyorum ama, aklima hep 14mm olan bi yumosum vardi, 18mm olan yumos catlamisdi ama o yok, belki o gec catlamis gec dollenme falan ? ufff umutlanmak istemiyorum ama testde yapamiyorum ki (( siz bi sey deyin bari guzel hamisler (((

mrb.cnm nısan ayının kaçında adet oldun? ayrıca adetlıyken geldıgınde esınle bırlıkte oldunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…