kendini bu ay hamile sananlar buraya

Anammm ben anlamadim tam:26:

nasil yani üzerine mi gördün????

hem o ilk gittigin doktor nasil anlamadi ultrasonda???

ayyyyyyyyyyyyyyy kiz anlat prospektüs misali ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr

sen nerde oturuyosun merak ettim iyi bir dr a gittin mi hiç pko falanmı var ? yasım 29 olmus diosun duyan da 60 zannedicek ya gencsin sen kalmıycaksın da kim kalıcak

ben samsunda oturuyorum..doktora hıc gıtmedım,gıtmeye korkuyorum,kesın kötu bıse der bana..henuz 6 aydır deneme halındeyız..suan gıtmek ıcın erken dıye kendımı kandırıyorum,bıraz daha denemeye devam edelım dıyorum..ınşallah bu ay tutmusturda hamıle oldugum ıcın gıtmek zorunda kalırım

Canim benimmmmmmmmmmmmmmmm

Insallah

cok sevinirim keske öyle bisey olsa

Anammm ben anlamadim tam:26:

nasil yani üzerine mi gördün????

hem o ilk gittigin doktor nasil anlamadi ultrasonda???

ayyyyyyyyyyyyyyy kiz anlat prospektüs misali ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr

yok anam uzerıne gorme deıl gerızekalı doktor ultrasyonda bakmamıstıkı bende yenı evlıyım ılk beben nerden bılecem işte alltan muayne edınce kanama oldu hatta yumurtalıgın catlamıs dıyen baska doktorda kızdı alltan muayne edılırmı hıc neden ultrasyonda bakmamıslarkı dıye soyllenmıstı allahtan bebegın dol tutmus bısey olmamıs gorunuyor demıstı

selam kizlar

naber?

dün bir konu var orada okudum,kadin

diyor ki ilk bebegim ve biz erkek istiyorduk,kiz oldugunu ögrenince oturup agladim..... ya dalga geciyo yada ben ne diyeyim ki yani simdi

söylıyeceklerımın bı kısmını yuttum
Allahın işine karısmak gıbı olmasın ama bızıde gör be Allahım..
boylesıne verıyorsun evlat,bızım kötu nıyetımız yok dıyemı vermıyorsun
yahu bunun kızı erkegı mı olur,yeterkı olsun çocugum o benım

Dur anam ben anladigim senaryoyu yazayim sana sen de anlamismiyim dogru

sen simdi mesela 1 mayis ta adet oldun mayisin ortasinda döllenme olmus ve haziranin basinda adet olmadin,

sonra haziranin 20 sine dogru hafif adet oldun

sonra gittin doktora ve dedi hamilesin

yani sen mayistan hamile kalmissin ve o gebeligi gören doktor 6 haftalikken mi tespit etti..

Senarist mi olsam neee

Millanim yahu saglikli olsun ve hayirli evlat olsun ben daha ne isterim Allahtan?????

dünyalar benim olur,

lan bak simdi öfkeliyim ve agliyorum

Canim benimmmmmmmmmmmmmmmm

Insallah

cok sevinirim keske öyle bisey olsa

yazılanları okuya okuya gelıyorum oyuzden anca eriştim bu sayfaya..
beyazlım yaa senı burda görunce neşem yerıne geliyo qıııııııı

anıtını dik buraya,gözum hep senı arıyor..bak buraya gırme saatlerını bıle takıp edıyorum
hep 4 den sonra dusuyon buraya

canım bak ben tarıhlerımıde hatırlıyorum tarıh: 2009 15 eylül adetimin son günü 14 ekimde tam 1aylık hamile oldugumu öğrendim

Millanim yahu saglikli olsun ve hayirli evlat olsun ben daha ne isterim Allahtan?????

dünyalar benim olur,

lan bak simdi öfkeliyim ve agliyorum

sen sınırlerıne hakım ol arkadaşım,bosver
ona da Allahım elbet bıgun dedırtır ıyıkı de kızım olmus dıye..

antalyada olan ve herkesın bıldıgı bı durum var bak anlatım kesın sende bılıyorsundur yada duymussundur..
antalya bundan seneler seneler öncesı köy gıbı bı yerken..ordakı aıleler arsalarının,tarlalarının verımlı olan iç kesımlerdekı topraklarını erkek cocuklarına,denıze bakan bataklık tarafını ıse kız cocuklarına bırakmıslar..gun gelmıs antalya antalya olmus..iç kesımdekıler oldukları yerde sayarken,kız cocukları ve onların kocaları antalyanın sayılı zengınleri arasına gırmıs..yanii neyın ne olacagı hıc bellı olmaz..

Sagol bebegim Allah razi olsun,

bende seni gördügümde asagida cok mutlu oluyorum canim benim

yok canim ilk defa duyuyorum,

anam ben almanyada total assosyal bir sekilde yasiyom

ama aynen öyle insan Allahin gücüne giden seyler düsünüp söylememli

bu arada canim benim ben oranin saatiyle 3-4 dogru isten geliyorum...

birde gec vardiyasi var ama suan sabahciyim

gece vardıyası olunca kac gıbı buralarda oluyorsun?
bızde ona göre gece vardıyasına uyalım gözum aramasın seni..
vay bee buraya uye olalı 1 hafta oldu..bılseydım bu kadar bagımlısı olacagımı hıc dalmazdım buraya..
cocugum elınızde buyuyecek bu gıdışle

oyyy gülüm benim Hayirlisiyla gelsinde yavrucugun elimden geldigi kadar yardim ederim bitanem

canim gece degil gec

yani mesela saat 16 dan 22 ye kadar

evet ya insan bagimlisi oluyor

senin yasin kacti?

ben 27 baya yaslanmisiz yavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…