- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.421
valla cnm ilk bebemde göğüslerim uçları cok acımaya basladı sonra mıde bulantıları supelendım doktora gıttım adetımden 15 falan olmustu negatıf dedıler hamıle zannedıyordum kendımı tabı anam ne ağlamıstım hastanenın bahcesındebıkacgun sonra kasık ağrıları bel agrılarım özelliklde yumurtalıklarım agrımaya basladı ben usuttum yada bı rahatsızlıgım oldugunu dusunerek yıne gıttım doktora tabı hayatım ılkkez ogun alttan muayne etmıslerdı ölüyorum sandım sankı içimi soktuler gerı yerlestırler sandım ogunden sonra daha kotu oldum yuruyemıyordum dusun agrıdan karnımı tuttarak yuruyodum bıde o ara adet oldum asagı yukarı 20gunu gectı adetım bıtınce busefer baska bı doktora gıttım yumurtalıklarım cok agrıyo ılıskıye bıle gıremıyorduk esımle batıyodu sankı doktor demezmı cok saglıklısın hatta hamıle kalmıssın yumurtalıkların catlamıs dol tutmak uzere oyuzden agrıyo adetının gunu gecsın 2 hafta snra gel bakalım kese goruncekmı dıye dedı ben dayanamadım bır hafta sonrası bı test yaptım ogunde tam 1 ay olmustu gunumun gecmesını beklemedım sonuc pozitifti kosa kosa doktora tabı tam bir ay 1gunluk hamıle oldugumu ogrendım bebeısım mınıcık bır noktaydı ama agrılarım mıde bulantılarım 6 aya kadar surmustu buarada kızım uyandı hemen gelıorum
benım kasıklarımda karnımda ve sırtımda hafıf agrı var.bulantım ymek yedıkten snra bıraz oluyo yorgunluk ve halsızlık var azcıkta duygu degışımı :))) adetımede dha 4-5 gun vr hamıle mıyım acaba ya kızlarrr(
sen nerde oturuyosun merak ettim iyi bir dr a gittin mi hiç pko falanmı var ? yasım 29 olmus diosun duyan da 60 zannedicek ya gencsin sen kalmıycaksın da kim kalıcak
benım hıc gecmez..ama kendı kendıme düşünce gucuyle bunu becerdıgımı dusunuyorum..yada sogan kürü yapıyorum belkı o etkılemıstır dıye dusunuyorum..sogan kurune baslıyanların cogu ılk denemde hamıle kalmıs bende umarım o sanslı gruba gırerım
Anammm ben anlamadim tam:26:
nasil yani üzerine mi gördün????
hem o ilk gittigin doktor nasil anlamadi ultrasonda???
ayyyyyyyyyyyyyyy kiz anlat prospektüs misali ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr
selam kizlar
naber?
dün bir konu var orada okudum,kadin
diyor ki ilk bebegim ve biz erkek istiyorduk,kiz oldugunu ögrenince oturup agladim.....ya dalga geciyo yada ben ne diyeyim ki yani simdi
yok anam uzerıne gorme deıl gerızekalı doktor ultrasyonda bakmamıstıkı bende yenı evlıyım ılk beben nerden bılecem işte alltan muayne edınce kanama oldu hatta yumurtalıgın catlamıs dıyen baska doktorda kızdı alltan muayne edılırmı hıc neden ultrasyonda bakmamıslarkı dıye soyllenmıstı allahtan bebegın dol tutmus bısey olmamıs gorunuyor demıstı
söylıyeceklerımın bı kısmını yuttum
Allahın işine karısmak gıbı olmasın ama bızıde gör be Allahım..
boylesıne verıyorsun evlat,bızım kötu nıyetımız yok dıyemı vermıyorsun
yahu bunun kızı erkegı mı olur,yeterkı olsun çocugum o benım
Canim benimmmmmmmmmmmmmmmm
Insallah
cok sevinirim keske öyle bisey olsa
Dur anam ben anladigim senaryoyu yazayim sana sen de anlamismiyim dogru
sen simdi mesela 1 mayis ta adet oldun mayisin ortasinda döllenme olmus ve haziranin basinda adet olmadin,
sonra haziranin 20 sine dogru hafif adet oldun
sonra gittin doktora ve dedi hamilesin
yani sen mayistan hamile kalmissin ve o gebeligi gören doktor 6 haftalikken mi tespit etti..
Senarist mi olsam neee
Millanim yahu saglikli olsun ve hayirli evlat olsun ben daha ne isterim Allahtan?????
dünyalar benim olur,
lan bak simdi öfkeliyim ve agliyorum
canım bak ben tarıhlerımıde hatırlıyorum tarıh: 2009 15 eylül adetimin son günü 14 ekimde tam 1aylık hamile oldugumu öğrendim
yazılanları okuya okuya gelıyorum oyuzden anca eriştim bu sayfaya..
beyazlım yaa senı burda görunce neşem yerıne geliyo qıııııııı
anıtını dik buraya,gözum hep senı arıyor..bak buraya gırme saatlerını bıle takıp edıyorum
hep 4 den sonra dusuyon buraya
sen sınırlerıne hakım ol arkadaşım,bosver
ona da Allahım elbet bıgun dedırtır ıyıkı de kızım olmus dıye..
antalyada olan ve herkesın bıldıgı bı durum var bak anlatım kesın sende bılıyorsundur yada duymussundur..
antalya bundan seneler seneler öncesı köy gıbı bı yerken..ordakı aıleler arsalarının,tarlalarının verımlı olan iç kesımlerdekı topraklarını erkek cocuklarına,denıze bakan bataklık tarafını ıse kız cocuklarına bırakmıslar..gun gelmıs antalya antalya olmus..iç kesımdekıler oldukları yerde sayarken,kız cocukları ve onların kocaları antalyanın sayılı zengınleri arasına gırmıs..yanii neyın ne olacagı hıc bellı olmaz..
yok canim ilk defa duyuyorum,
anam ben almanyada total assosyal bir sekilde yasiyom
ama aynen öyle insan Allahin gücüne giden seyler düsünüp söylememli
bu arada canim benim ben oranin saatiyle 3-4 dogru isten geliyorum...
birde gec vardiyasi var ama suan sabahciyim
gece vardıyası olunca kac gıbı buralarda oluyorsun?
bızde ona göre gece vardıyasına uyalımgözum aramasın seni..
vay bee buraya uye olalı 1 hafta oldu..bılseydım bu kadar bagımlısı olacagımı hıc dalmazdım buraya..
cocugum elınızde buyuyecekbu gıdışle
haaaaaa ama dedin ya hani adetim gecikti o iste kafami karistirdi
bu arada Allah kizina uzun saglikli ömür verip hayirli evlat kilsin
aminn canımm allah razı olsunbuarada yok cnm adetımın gecmesını beklemeden gıttım doktora 1 aylık gebe oldugumu ogrendım demiştim:99:
Sagol canim Allah hepimizden razi olsun.
ben yanlis anlamisim
sen ankara demissin ben K... kara demisim
alemsin cnm yaa güldürdün benii allahta seni güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?