kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar bu değerlerden bahsediyosunuz onlar ne benim adetime 2 gün var gitsem acaba o değerleri ölçtürsem belli olurmu bide sanki yine uyduruyorum biliyorum ama napıyım sanki yemekten sonra midem bulanıyo acep nedendir

canım adetıne ıkı gun varsa bekle 1 hafta gunun gecsın 3 veya dort gun sonra gıt testını ol ,,kan testını ,,,
daha adete ıkı gun varken ne dıe umutlanıon,,,,adet olunca cok uzulecen sonra,,,,,,
sabret azcıkkk

kızlar merhaba benm sat ım 9 nısandı.hala kırmızıları gormedim ama kan testım <2.00 NEGATİF CIKTI sizce kimyasal gebelk yasıo olablrmıyım?bilgisi tecrbesi olan varmı?

limon testi ne ya banada yap neymiş o işyerindeyim ben kendimde yapamam nasıl oluyo o

artislikmi yapıyosun sen bize yaa hamilesin işte bide soruyo ne güzel allah analı babalı büyütsün sağlıkla doğsun inşallah bende 2 gün sonra böyle haberle gelicem buraya ruhen hamileyimde şuan

umarım hamilesindir ama benimki artistlik değil 2 kere o çizgiyi görüp akşamına adet olan biri olarak ne yapayım tabiki burdan benim hamile olduğumu anlayamazsınız ben bile net karar verememişken benimki sadece moral almak motive olmak canım asla öyle bi derdim yok yanlış anladın

evet cnm benimde adetime 10 gün varken 0.43 çıktı hergun degerler 2 katı artıyormus bugun tekrar vericem dahada yukselmısse buyuk olasılıkla hamıleyiz

zeyno senın durum gülehasret den farklı sen hap kullandın ,,bıtınce bıse olmaz dedın yaramazlık yaptın:)) vs vs vs,,,, senın hamıle olma olasılıgın var ,,,

aşkolsun bacım şaka yapıyorum ben olsam kk diil tüm sitelere yaymıştım sölicen tabi ama nie adet oldunki hem çizgiyi görüp üstünemi görüyosun acaba

limon testi ne ya banada yap neymiş o işyerindeyim ben kendimde yapamam nasıl oluyo o

slm idrarını görebileceğin bir şeyin içine yapıyorsun sonra yarım limonu damla damla içine sıkıyorsun o damlalar dağılmadan dibe çöküyorsa hamile demekmiş dağılıp dibe çökmüyorsa hamilelik yok demekmiş canım ama bu işin espirisi en net kan testi böyle şeylerin güvenilirliği yok ben öğleden sonra vericem kan bakalım hayırlısı :)

deme öle ya bu sefer üzülmiyim allahım valla tek bu ay böle hissediyorum sanki hamiş gibi diğer aylar hep sancım var kesin olucam diyip oluyodum bide böle gecikince ne bilim işte hayırlısı

aşkolsun bacım şaka yapıyorum ben olsam kk diil tüm sitelere yaymıştım sölicen tabi ama nie adet oldunki hem çizgiyi görüp üstünemi görüyosun acaba

canım benim bende takıldım sana şöyleki geçen yaz ikinci çizgiyi gördüm çok sevindimeşim uyuyodu üstüne atladım resmen kalk diye hamileyim adam afalladı sonra kalktı bi güzel sevindik aaaaaaa bi baktım akşamına kırmızı kart morardım anlayacağın ikincisi de bu kış oldu ama o zaman kimseye demedim yine kırmızı kart şimdiyse ikinci çizgiyi gördüm bugün dördüncü günüm adet geçeli kan vercem öğleden sonra o sonucu almadan kimseye söylemem

meraba arkadaşlar şu limon testi nasıl yapılıyor bilen cevap verirse sevinirim

ben hemen söyliyim cam kaseye çişini yapıyosun sonra yarım limonu damla damla içine sıkıyosun o damlalar dağılmadan dibe çökerse kocanı arayıp daha çok çalışması gerektiğini söylüyosun yok dağılıp çökerse yapıyosun kendine bi kahve diğer ayı bekliyosun

meraba arkadaşlar şu limon testi nasıl yapılıyor bilen cevap verirse sevinirim

ben hemen söyliyim cam kaseye çişini yapıyosun sonra yarım limonu damla damla içine sıkıyosun o damlalar dağılmadan dibe çökerse kocanı arayıp daha çok çalışması gerektiğini söylüyosun yok dağılıp çökerse yapıyosun kendine bi kahve diğer ayı bekliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…