kendini bu ay hamile sananlar buraya

inşallah ya varya böle düşününce hamile kalmışız bu ay haber veriyoruz burda anaam nasıl insan mutlu oluyo düşünüce bile inşallah rabbim kaç günün kaldı senin

ya benım cok gunum var ( daha dun ılk calısmaya basladık ıkı gun once bıttı reglım,,, daha hazıranın ıkıncı haftası adet olacam ama yınede ruhum hamıleee

( benimki de 10+4 dü...bende lekelenmeyle gittim ama daha önce demiştmya normalde bebeğin yerleşme kanaması diye bişey oluyomuş inşallah öyledir dedim ama değilmiş. evet zehirleme yapabiliyor annemler falan şükrettiki sana bişey olmamış diye...ya birde ayda bir doktor kontrolü az geliyor bana heleki ilk 3 ay...birdaha kalırsam 2 haftada bir gitmeyi düşünüyorum....

evet doktor dedı bana gelmeseydın zehırlıcekdı senı dıe cunku tum gun uyuma olayı dedı zehırleme baslangıcı dedı ,,,yasıcagımız varmıs yasadık ınsallah daha yasamayız,,,bende senın gıbı yapcam ,,,sureklı gırecem ultrasona nasıl olsa zararı yok ,,,gorebıldııgım kadar cok goreyım cocugumu :)))))))ya yerlesme kanaması ne bılımm doktorlar cok dusuk ıhtımal dıo yanı 1000 kadında 1 olur dıo ,,,gercı bazen bı doktorun dedıgını dıgerı kabullenmıyo ya neyse

evet ya bidaha hamile olursak çok çok gidelim..zaten ultrasona bakmak çok zevkli oluyor.nerdeye o cihazdan eve alası geliyor insanın..doktorumda çok iyi bişey diyeceğini zannetmiyorum..

evet ya bidaha hamile olursak çok çok gidelim..zaten ultrasona bakmak çok zevkli oluyor.nerdeye o cihazdan eve alası geliyor insanın..doktorumda çok iyi bişey diyeceğini zannetmiyorum..

ben sey yapacam bı devlet hastanesıne gıdecem bıde ozel doktora boylece her hafta ulturasano gırecem ılk 3 ay kıpırdayana kadar ,,,aslında portatıflerını yapsalar cıhazın ben alırdım walla...baglardım cıhazın kablosunu 106 ekran televızyona karnımadakı tum hareketlerını ızlerdım tv ızlıcegıme bebegımı ızlerdım

ay evet ya benimde aklıma gelmişti 2 doktora gitmek ama birinin ilaçlarını kullanırız..birde kalp atışlarını gördükten sonra insan yapışıyor o ekrana:))

benimde adetim dündü bu gün kantahlili yaptım 1.20 çıktı internetten hastanenin sayfasından öğrendim hamile olupta kan değeri böyle çıkan varmı

ay evet ya benimde aklıma gelmişti 2 doktora gitmek ama birinin ilaçlarını kullanırız..birde kalp atışlarını gördükten sonra insan yapışıyor o ekrana:))

ya zaten aynı ılacları verıolar,,folık asıt kı onu zaten 3 aydır ıcıyorum,bıde benım ıcmem gereken kan sulandırıcı var o kdar baskada bıse vermıolar,,,,zaten bı doktor bızı ultrasona baglasın yeter yanı gerısı onemlı degıl ,,,
ufff ya bebek ıstıom artık galıba ne bılım artıkk etrafımda dolasan,,,boyle sarılan ,,mınıcık ayakları ellerı olan ,,,bı bebek ıste ayyy hormonlarım costu yıne :)))))))))))))))

slm kızlar 15 dk önce test yaptım adet 3 gün geçti bugün 4 cü günümdeyim ilk beş dk içinde ikinci çizgi çıktı ama pembe bugün öğleden sonra kan testi yaptırcam ne dersiniz hamile miyim ?

benimde adetim dündü bu gün kantahlili yaptım 1.20 çıktı internetten hastanenin sayfasından öğrendim hamile olupta kan değeri böyle çıkan varmı

canım 1.20 yi ben hamilelik için az diye biliyorum ama doktor değilim yınede doktorunla konuşunca daha iyi bilgilendirir.burada bu değerle hamile olan varmı acaba???

haklısın canım ya...bende şu testi yapayımda belki ilaç kullanmam gerekiyordur.sonrada hamilelikte iğneye geçiliyor...aman güzel,sğlıklı doğsun da ben onları göze aldım:))

slm kızlar 15 dk önce test yaptım adet 3 gün geçti bugün 4 cü günümdeyim ilk beş dk içinde ikinci çizgi çıktı ama pembe bugün öğleden sonra kan testi yaptırcam ne dersiniz hamile miyim ?

artislikmi yapıyosun sen bize yaa hamilesin işte bide soruyo ne güzel allah analı babalı büyütsün sağlıkla doğsun inşallah bende 2 gün sonra böyle haberle gelicem buraya ruhen hamileyimde şuan

Ben hamileyim dur ben deniyeyim bunu size cevap yazayım belki bir yardımım dokunur ama evde limonum yok yaptığımda kesin yazarım size

biraz önce test yaptım idrar testi pozitif çıktı adet geçmişti dünde bu limon testini yaptım dağılmadan dibe çökmüştü ama güvenmedim tabi şimdi ikinci çizgiyi görünce beni doğruladı sanırım :)

olabilirliği çok yüksek canım:) gününde geçmiş...bende o testle öğrendim,arkadaşımda o testle öprendi..ama çokda küçük olsa bile bir hata payı var canım ..hemeeen gidip bir randevu al kesecik varmı baktrn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…