- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.681
inşallah ya varya böle düşününce hamile kalmışız bu ay haber veriyoruz burda anaam nasıl insan mutlu oluyo düşünüce bile inşallah rabbim kaç günün kaldı senin
urfada 2.5 yaşındakı cocugu kafasına taşı vurarak öldürüp cukura tıkmışlar ne feciii yaa annesının ağıtlarını gördüm az önce içim parçalandıı yaa allah sabır versinn
benım ılk gebelıkde aynı olduydu ,, 8 haftalıkken ölmüş karnımda ama ben hıc bıse anladım kanama olmadım ,,3. hafta içinde iken bıraz lekelenınce hemen doktora gıttık doktor kalp atısını duyamadı ,doblere gırdım kese 11 +2 gunluk ama bebek 8 haftalıkken olmus tabı acıl kurtaj olmak durumunda kaldım doktor dedı zehırler senı dıe,,dedım zaten bır gun once kafamı kaldıramıodum yatakdan yemek bıle yıyemedıydım tum gun uyumustum
( benimki de 10+4 dü...bende lekelenmeyle gittim ama daha önce demiştmya normalde bebeğin yerleşme kanaması diye bişey oluyomuş inşallah öyledir dedim ama değilmiş. evet zehirleme yapabiliyor annemler falan şükrettiki sana bişey olmamış diye...ya birde ayda bir doktor kontrolü az geliyor bana heleki ilk 3 ay...birdaha kalırsam 2 haftada bir gitmeyi düşünüyorum....
bata son 2 gun ama adet belirttilerinden kivraniyomm
evet ya bidaha hamile olursak çok çok gidelim..zaten ultrasona bakmak çok zevkli oluyor.nerdeye o cihazdan eve alası geliyor insanın..doktorumda çok iyi bişey diyeceğini zannetmiyorum..
ay evet ya benimde aklıma gelmişti 2 doktora gitmek ama birinin ilaçlarını kullanırız..birde kalp atışlarını gördükten sonra insan yapışıyor o ekrana:))
benimde adetim dündü bu gün kantahlili yaptım 1.20 çıktı internetten hastanenin sayfasından öğrendim hamile olupta kan değeri böyle çıkan varmı
benimde adetim dündü bu gün kantahlili yaptım 1.20 çıktı internetten hastanenin sayfasından öğrendim hamile olupta kan değeri böyle çıkan varmı
5 in altındakı degerde hamılelık yok dıe bılıorum,,,
ya zaten aynı ılacları verıolar,,folık asıt kı onu zaten 3 aydır ıcıyorum,bıde benım ıcmem gereken kan sulandırıcı var o kdar baskada bıse vermıolar,,,,zaten bı doktor bızı ultrasona baglasın yeter yanı gerısı onemlı degıl ,,,
ufff ya bebek ıstıom artık galıba ne bılım artıkk etrafımda dolasan,,,boyle sarılan ,,mınıcık ayakları ellerı olan ,,,bı bebek ıste ayyy hormonlarım costu yıne :)))))))))))))))
slm kızlar 15 dk önce test yaptım adet 3 gün geçti bugün 4 cü günümdeyim ilk beş dk içinde ikinci çizgi çıktı ama pembe bugün öğleden sonra kan testi yaptırcam ne dersiniz hamile miyim ?
slm kızlar 15 dk önce test yaptım adet 3 gün geçti bugün 4 cü günümdeyim ilk beş dk içinde ikinci çizgi çıktı ama pembe bugün öğleden sonra kan testi yaptırcam ne dersiniz hamile miyim ?
Ben hamileyim dur ben deniyeyim bunu size cevap yazayımbelki bir yardımım dokunur ama evde limonum yok yaptığımda kesin yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?